Ortak alınan arsa meselesi

Doğru düzgün yardım ettiler diyemem kayinbabm salonu tutu parasını o ödedi yani bi tanede ev verdi ve 2 bilezik taktılar tek
O bilezikleri bozdurup kedine dugun salonu tutabildin mi dogum gunusu icin? Hayir🫨bence bu sefer geri adim atma. Arsayi ponponun ustune yapmiyolarsa bosanmakla tehdit et. Kayinbiraderlerden baska evli cocuklu olan var mi?

Ay bu 7 yssındaki cocuğu tatile otobüsle göndermek isteyen ruh hastasıymış
Oyyy o muymuş bu ben de zaman ayırıp okudum walla giden 2 dkcik zamanıma yazık.
Teşekkür ederim canım kim olduğunu hatırlattığın için uoksa okumaya devam edecektim

O bilezikleri bozdurup kedine dugun salonu tutabildin mi dogum gunusu icin? Hayir🫨bence bu sefer geri adim atma. Arsayi ponponun ustune yapmiyolarsa bosanmakla tehdit et. Kayinbiraderlerden baska evli cocuklu olan var mi?
Hayr yok işte onlar bekar yani ortada torunda yok arsa doğal olarak ya benim ya ponponun olmalı bencede.asla bileziklerimi bozdurmadi esim

Ponpona doğum gününde salon tutmak istiyordunuz, ne oldu o iş?

Mune Mune Kazen Kazen

Bu üyenin bizi trollediğine inanıyorum. Gerçekten iyi niyetle yorum yazan insanlar var, zamanları çalınmasın. Lütfen bu üye ile ilgili bir çözüm bulabilir miyiz?
Her seye fake demekten bir vazgeçtin artk ya birde ilkokul çocuğu gibi sikayet etmiş öğretmenim öğretmenim

Back
X