- 2 Temmuz 2023
- 11.060
- 32.462
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bilezikleri bozdurup kedine dugun salonu tutabildin mi dogum gunusu icin? HayirDoğru düzgün yardım ettiler diyemem kayinbabm salonu tutu parasını o ödedi yani bi tanede ev verdi ve 2 bilezik taktılar tek
Öyle diyorsunuz ama arsada benim hakkım çünkü diğer kardeşler bekar ve ortada torun fln yok ponponda onların torunu sayılırev fiyatlarından haberi yok herhalde garibim adam sana altının kralını vermis....
Oyyy o muymuş bu ben de zaman ayırıp okudum walla giden 2 dkcik zamanıma yazık.Ay bu 7 yssındaki cocuğu tatile otobüsle göndermek isteyen ruh hastasıymış
I adore this troll ama bi hunisi eksik b bxbjxbxDon’t feed the troll
Hayr yok işte onlar bekar yani ortada torunda yok arsa doğal olarak ya benim ya ponponun olmalı bencede.asla bileziklerimi bozdurmadi esimO bilezikleri bozdurup kedine dugun salonu tutabildin mi dogum gunusu icin? Hayirbence bu sefer geri adim atma. Arsayi ponponun ustune yapmiyolarsa bosanmakla tehdit et. Kayinbiraderlerden baska evli cocuklu olan var mi?
Yalniz tapuda sikinti cikabilir. Ponpon reşit olmadigi icin. Avukat arkadaslar yardimci olurlar benceHayr yok işte onlar bekar yani ortada torunda yok arsa doğal olarak ya benim ya ponponun olmalı bencede.asla bileziklerimi bozdurmadi esim
Tutamadım tabiki de kimse destekçim olmadı ki ve gelmeyiz dedi sorduklarimdaPonpona doğum gününde salon tutmak istiyordunuz, ne oldu o iş?
Bunlar ponponu pek iplemiyo galiba ailecekTutamadım tabiki de kimse destekçim olmadı ki ve gelmeyiz dedi sorduklarimda
Eşinize söyleyin milletle ortak 45bine arsa alacağına ponpona salon tutsunTutamadım tabiki de kimse destekçim olmadı ki ve gelmeyiz dedi sorduklarimda
Arsa ponponun hakkı, lütfen.Vah vah.
Bedavaya getirmişler sizi.
Evle olacak iş mi, içini dayayıp döşemedikten sonra?
Kınıyorum böyle aileleri.
Arsa sizin hakkınız.
Asla taviz vermeyin.
Ay haklısın o zaman kesinlikle hiçbir tekliflerini kabul etme arsayı ponponun üstüne yapsınlar. Bu ailenin veliahtı o.Öyle diyorsunuz ama arsada benim hakkım çünkü diğer kardeşler bekar ve ortada torun fln yok ponponda onların torunu sayılır