- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Ben direkt kedinin kendisini kıskandım. Benim arsam yok.Kedinin ismini kiskandim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben direkt kedinin kendisini kıskandım. Benim arsam yok.Kedinin ismini kiskandim.![]()
bahar candan sesiyle okumam halis miBen direkt kedinin kendisini kıskandım. Benim arsam yok.![]()
Baska kedi var mi ailede?Öyle diyorsunuz ama arsada benim hakkım çünkü diğer kardeşler bekar ve ortada torun fln yok ponponda onların torunu sayılır
Yok tabikide bide sözde çok seviyorlar ama hep lafta yani bir kere yaş mama almışlıgı yok halası olacak gudubetlerinBaska kedi var mi ailede?
Ay hiç izlemedim. Öyle mi diyorbahar candan sesiyle okumam halis mi
Bu da musakka ya bağladı.Yok tabikide bide sözde çok seviyorlar ama hep lafta yani bir kere yaş mama almışlıgı yok halası olacak gudubetlerin
Eşşek gibi alacak bxbxbbxbxYok tabikide bide sözde çok seviyorlar ama hep lafta yani bir kere yaş mama almışlıgı yok halası olacak gudubetlerin
Kedisine oda da ister yakında.Eşşek gibi alacak bxbxbbxbx
Herhalde tabi ya ponponu sevmeyi biliyorlar ama üstüne bir arsa da yapamicaklarsa ne işe yariyolar ya onlar .kp e de şey de : babacim ben biraz ağır işsizim kafayı kırdımMerhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
Oldu olacak ev araba tapusu da yapsınlar.Dugun zamanı ses cikarmadiysaniz şimdi demeniz tuhaf olmuş.Merhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
Düğün zamanı da ses etmek istedim ama annem hep susturdu beni aman sus aman ses etme yani evlen de yeter ki git der gibiydiOldu olacak ev araba tapusu da yapsınlar.Dugun zamanı ses cikarmadiysaniz şimdi demeniz tuhaf olmuş.
Genelde anneler savunur kızını.Düğün zamanı da ses etmek istedim ama annem hep susturdu beni aman sus aman ses etme yani evlen de yeter ki git der gibiydi
Ya of uykum gelsin gözlerim yorulsun diye okuyordum öyle gülerken iyice kaçtıBiz şirketi Bambam’ın üzerine(kirpi), evleri Akhilleus’un üzerine(köpek), arabaları Hades’in üzerine(tarantula) arsaları da Medusa’nın(evcil yılan) üzerine yaptık vallahi kafamız rahat etti. Hem vergileri falan da gidip ödüyorlar biz hiç zahmete girmiyoruz
Ay unutmadan söyleyim bunların hepsi II Ramses’den babama hediye.
Bende olsam senin gibi bir kızdan kurtulmayı isterimDüğün zamanı da ses etmek istedim ama annem hep susturdu beni aman sus aman ses etme yani evlen de yeter ki git der gibiydi