• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak araba olur mu?

eşim benm araba sürmeyi sevdigimi biliyor. sende sür filan diyo . ama o sürerken rahat oluyorum diye sürmüyorum..
kendine ait araba başka bişi.
20 milyara eli yüzü düzgün bir sürü araba var. :)

Aynen canım bizde öyle birşey düşünüyoruz biraz durumlar rahatlasin 20 30 milyara kendime istiyorum dedim zaten başka türlü olmuyor evdeyim bir yere gdiicem zaten çok az otobüs geçiyor bekle babam bekle resmen

aynen eşimede söyledim. ikimizde clşıyrz. bi tane evimiz olduktan sonra. hayatı yaşamak bana da düşüyor dedim.
zorunda degilim ben otobüslerde midem bulanarak gelmekten dedim.:)

hayatta herseyimizi kendimiz yaptık kimsenin söz hakkı olmaması lazım... ama aileler çok biliyor... :KK66:
Hayirlisiyla alin arabanizi. Her seyi kendisi yapan cift olarak hakkiniz sonuna kadar.

arabanın biri tarafından istenmesi bile igrenc bi duygu, kaldı ki ortak araba düşünemiyorum.
biz eşimle bile ortak kullanamıyoruz. onun iş yeri uzak ben toplu taşımaya yakınım. bazen gec cıkıyo alamıyo beni. ben otobüsle dönüyoorum o bile canımı sıkıyo.
ilerde bana da araba alıcz inş.
İnşallah en kısa zamanda alırsınız

arabanın eşler dışında kullanılmasına da aşırı karşıyım :D
Kendi anne babama da vermem keşke herkesin gözü acık olsa:)

Araba bana luks geliyor ya. Heleki krediyle alinacaksa.Cok sacma. Fuzuli harcama.Binmeyiverin bir sure. Toplu tasima araclari var. Ne gerek var. Vergisi gergisi derken kredisi bitmemis arabayi bi de satmaya ugrasirsiniz.

O ne demek?
Nasıl ortak aynı anda bi yere gidecek olsanız yarın sizin çocuk olsa daha çok kullanacaksanız
Olmaz elbette

Back
X