Ortak ev almak !

Maşallah evlenmeye para yok ama ev bakarken 400000 lik bakılıyor. Ben 2 kişi güzel bir işe sahip oldğmz halde 300 e bile çok diyorum şuanda...
Benimkinin aklı işte canım ben iyi bi yatırım olur diye düşünmüştüm diyor ama sen bana söz vermştin biz kendimize bakcaktık deyince bişey diyemedi

Bana kalırsa kaynın "abi param var ev alacağım", eşinde eksik kalırsa bende biraz eklerim demiştir. Kaynın da bunu fırsata çevirip nasıl olsa para verecek olmuşken pahalı bir ev olsun diyip kurnazlık yapıyor. Ayrıca kaynının sevgilisininmutlaka bu durumdan haberi vardır. Sonuçta eş adayı 400 bin TL lik ev alırken parayı nereden bulduğunu sormuştur. Belliki onunda işine geliyor.

İyice gıcık kaptım

Neymiş tapuda yuzde elli bunun olcakmış ne ifade ediyorki satıpta verckmi parayı sanki

şimdiden kardeşini düşünen yarın bir gün çık diyemez ,başı ağrır sonradan onun düşündüğü kadar kardeşi onu düşünmeyebilir ki öyle gibi zaten yatırımlık olcaksa kendine 200 bine ev bulabilir

Demez demez yazık zaten denmesin ama işte aklın yolu bir elle tutulur bi yanı yok, kardeşi onu düşünmez haklısınız bile bile lades demek olur ya, gitsin bütçesine göre alsın niye ben çekyim sıkıntısını

her yeni evlenen sanki 400 bin lik eve mi konuyor git bütçene göre bak yani insaf, zaten bir oturursa çıkmaz, eşinde çık diyemez, niye kayının keyfini sürecek diye borcunu sen çekesin ki?

valla kardeşte elticinde çakalmış :) hiç sıkıntısını çekme canım he illa yardım edicekse eşya falan alsın madem azcık mantıklı olsun yahu

Resmen sacmalık
Kırada oturmaya nıye tenezzul etmıyorlar kendılerıne bakmadan dırek ev almak...
Bence asıl sorun esınızde bukadar alır yapar ederse herseye tamam derse ılerde dogacak cocuklarının bıle dugunu yaparsınız

Kiraya vercklerne bankaya verrlermiş iyide kira en fazla bin verrsin kredi çekersen iki iki buçuk aynı şeymi!

bence kendini dolduruşa getirme ama eşinle bunu uygun bir dille konuş, "tapu senin üstüne bile olsa ben böyle bir yatırım yapmak istemiyorum, bana da fikrimi sormalıydın, mevcut evi değiştirmek istiyorum" diyin. yani kardeşi olabilir ama 200 bin TL lik ev alsanız en kötü 600 TL kirası olur senede 7.200 TL getirisi olur neden böyle bir parayı çöpe atacaksınız ki, ha desem ki eşiniz çok zengin hiç dokunmaz o zaman da siz böyle dert etmezdiniz. ayrıca ortak ev almak ne demek ne saçma işler, paran yetmiyorsa koy paranı bankaya bekle, hoş değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…