- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Benimkinin aklı işte canım ben iyi bi yatırım olur diye düşünmüştüm diyor ama sen bana söz vermştin biz kendimize bakcaktık deyince bişey diyemediMaşallah evlenmeye para yok ama ev bakarken 400000 lik bakılıyor. Ben 2 kişi güzel bir işe sahip oldğmz halde 300 e bile çok diyorum şuanda...
Neymiş tapuda yuzde elli bunun olcakmış ne ifade ediyorki satıpta verckmi parayı sankidurumunuz çokmu iyide kardeşe 200 bin lik yardım yapıyor eşiniz ev alsa siz 200 bin den olcaksınız ve sizde yeni bir ev hayalinizden vazgeçiceksiniz
İyice gıcık kaptımBana kalırsa kaynın "abi param var ev alacağım", eşinde eksik kalırsa bende biraz eklerim demiştir. Kaynın da bunu fırsata çevirip nasıl olsa para verecek olmuşken pahalı bir ev olsun diyip kurnazlık yapıyor. Ayrıca kaynının sevgilisininmutlaka bu durumdan haberi vardır. Sonuçta eş adayı 400 bin TL lik ev alırken parayı nereden bulduğunu sormuştur. Belliki onunda işine geliyor.
Neymiş tapuda yuzde elli bunun olcakmış ne ifade ediyorki satıpta verckmi parayı sanki
Demez demez yazık zaten denmesin ama işte aklın yolu bir elle tutulur bi yanı yok, kardeşi onu düşünmez haklısınız bile bile lades demek olur ya, gitsin bütçesine göre alsın niye ben çekyim sıkıntısınışimdiden kardeşini düşünen yarın bir gün çık diyemez ,başı ağrır sonradan onun düşündüğü kadar kardeşi onu düşünmeyebilir ki öyle gibi zaten yatırımlık olcaksa kendine 200 bine ev bulabilir
Belli ki çok iyi niyetlisin kötü düşünmek istemiyorsun ama insanlar o kadar iyi niyetli değil maalesef. Hepimiz bu yollardan geçtik. Yardımcı olun ama kendinizi zora sokacak kadar değil. Elti adayinizin nasıl karakteri olduğunu bilmiyorsunuz. Mesafe iyidir, temkinli davranın.İyice gıcık kaptım
Demez demez yazık zaten denmesin ama işte aklın yolu bir elle tutulur bi yanı yok, kardeşi onu düşünmez haklısınız bile bile lades demek olur ya, gitsin bütçesine göre alsın niye ben çekyim sıkıntısını
Kiraya vercklerne bankaya verrlermiş iyide kira en fazla bin verrsin kredi çekersen iki iki buçuk aynı şeymi!Resmen sacmalık
Kırada oturmaya nıye tenezzul etmıyorlar kendılerıne bakmadan dırek ev almak...
Bence asıl sorun esınızde bukadar alır yapar ederse herseye tamam derse ılerde dogacak cocuklarının bıle dugunu yaparsınız
İstanbul-beylikdüzü :)Nerden aldınız çok merak ettim
Özelden yazdım canım:)İstanbul-beylikdüzü :)
Canım proje araştırsınlar mutlaka uygun bişeyler bulunur. Sakın girmeyin ortak işe...Özelden yazdım canım:)
Biraz konştk canım ılımlı gibi akşm konşlm dedi inatlaşrsa kendi bilir napim artıkAsla ortak işe girmeyin, ortak işin sonu yaştır, eşinizi ikna edin, iyiyken kötü olursunuz.
Uygun bişey o kadar çokki hatta bulmştu 230 a alcaktı sonra bu ev çıktı, tekrar konuşulcak bakalım canımCanım proje araştırsınlar mutlaka uygun bişeyler bulunur. Sakın girmeyin ortak işe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?