- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Çocugun yanında huzursuzluk olmasın diye bi şey diyemedimki bide ödeyemezsek arabayı satarız deyince iice kalakaldım salak kafam işte sıcagı sıcagına konşmlydım aslndaBunları niye hatırlatmadın o bitarafını sıkıp anca bu evi alabildiuse ve sen şimdi daha iyi bir ev istiyorsan. Kardeşinin ne özelligi önceligi var da onun lüksleri için yine siz bitarafınızı sıkacaksınız?
O ev kardeşinin evi olacak onunla bir alakası olmayacak o evin. Sadece kardeşinden ileride 200 bin talep edebilir onun dışında o ev hakkında sanmıyorum kocanıza bir hak verilsin tapu ortak bile olsa düşünün ki şu an oturdugunuz evin ortagı var ve diyor ki benim de bu evde hakkım var. Ne dersiniz? Al sen şu parayı da sus dersiniz en fazla hakkını ödersiniz. Sizde çok tatlısınız ama ah keşke üzülmeseniz. İşler baya bi ilerlemişbu iş olsada olmasa da sizi üzecek gibi görünüyorÇok tatlısınız :)
Eşim o bölgeden ev almayı çok istiyordu şimdi hazır bulmuşken alyım diyor heralde ama bu şklde çok saçma, şu kadar insan haksz olamaz dimi
Aynen canım onunda al şu parayı dycek gücü yokki, o evde oturur ömür billah ne anladık bu iştenO ev kardeşinin evi olacak onunla bir alakası olmayacak o evin. Sadece kardeşinden ileride 200 bin talep edebilir onun dışında o ev hakkında sanmıyorum kocanıza bir hak verilsin tapu ortak bile olsa düşünün ki şu an oturdugunuz evin ortagı var ve diyor ki benim de bu evde hakkım var. Ne dersiniz? Al sen şu parayı da sus dersiniz en fazla hakkını ödersiniz. Sizde çok tatlısınız ama ah keşke üzülmeseniz. İşler baya bi ilerlemişbu iş olsada olmasa da sizi üzecek gibi görünüyor
Oz ablam bana evlendin artik borclar sifirlandi dedi dusun kurus vermem ben olsamKesinlikle ziyan olacak ablacım, baksana şimdiden dünya para akıtacaklar dünya malına.. bir de bunun içinin yapımı eşyası var.. gün gelecek " eee hadi bakalım evi boluselim" denildiği zaman ortada ne kardeşlik kalacak ne akrabalık hepsi yalan olacak...
Bende öyle düşündüm valla ne yalan söyleyim kraliyet ailesindendir biz anlamayızEvlenecek kizdaki sansa bak
O kadinsa ben hiyarim kesin
Valla ciddi konusun kavga etmeden ayrica az parami canim biz 100 bin cekip almaya korkuyoruz ev.kiradayiz 200 bin buyuk para bastir sonuna kadar vazgecirmek icinAynen iki işte çalıştı ödedi canı çıktı ama.. biliyorum canım hiç olacak bu akşam bi konşmaya deneyim bakalım
Kızın hiç bşyden haberi yokki gerçi duysa yok demez dimi ben çok safım sanırımBende öyle düşündüm valla ne yalan söyleyim kraliyet ailesindendir biz anlamayız
Konuşcam canım kavga çıkcak muhtemelen ama napim artık, ilerde satıp bölüşürüz diye düşünüo saf satarmı adam ya niye satsın içi yapılacak yeri iyi kız istemez bi kereValla ciddi konusun kavga etmeden ayrica az parami canim biz 100 bin cekip almaya korkuyoruz ev.kiradayiz 200 bin buyuk para bastir sonuna kadar vazgecirmek icin
Aklıma ne geldi kocanı şu şekilde ayartabilirmisin acaba. Ben seni çok iyi anlıyorum o senin canın cigerin evet ama bak yardım etmek ev almakla olmaz biz yardım etmesek de o evini alabiliyor zaten. Kendi evimizi nasıl zor aldık hatırlasana. Kardeşin kendine yetebilmeyi ögrenmeli elindekiyle yetinmeye çalışmalı. Hem bak aslında sen o bölgeden ev istiyorsun ben de evi degiştirmek istiyorum. Birbirimizi üzmesek biraz zaman geçtikten sonra bu konu unutulduktan sonra bu evi satıp biz istedigimiz evi alsak. Tamam sen o bölgede bir evin olsun istiyorsun da senin evin olmayacak ki o. En azından kendimize alalım öyle bir ev şimdi bu borç bize çok fazla. Ama kardeşine her konuda yardım edelim arkasında dag gibi duralım. Anneler babalar bile çocuklarını evlendirirken ev almıyorlar her konuda yardımcı oluruz yanında oluruz Falan filan yok kabul etmezse delir cazgırlaşş :)Aynen canım onunda al şu parayı dycek gücü yokki, o evde oturur ömür billah ne anladık bu işten
Elbette kardeşine yardım etsin ama bu biraz düşünmeden verilen bir karar olmuş. Kardeşi alınan evin içerisinde oturacaksa adam zaten kira niyetine ev parası ödeyecek demektir. Siz yoktan bir taksit ödeyeceksiniz. Maddi anlamda durumunuz buna müsaitse sorun etmeyin derim aylık 2000 TL gibi bir rakam sizi etkilemeyecekse kendi eviniz varsa vs.Kızlar slm, birkaç gündür kafama takılan bir konu var benmi yanlış düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kardeşi evlenecek yalnız evleneceği kızı ailesi istemediği için şu an biz destek oluyoruz isteme işlerine falan beraber gidilecek. Çocugun şu an bi evi yok geçici olarak bizde kalıyor evini alıp eşyalarıda tamamlayıp dediğim gibi istemeye gidilecek. Bütçesine uygun doğru düzgün bir ev bulamadığından eşimle ortak almaya karar vermişler, evin bedeli 400 bin 200 eşim verecek 200 kendisi.. şimdi ben şöyle düşünüyorum bu evin bize hiç bi katkısı olmayacak hani normalde 200 binlik bi ev alsan kiraya versen gelen para azda olsa banka kredisini kapatır, satmak istesen satamazsın çocuk evlenecek içinde oturacak, kendi evimiz güzel ama yeri çok iyi degil burayı satıp üstne para ekleyip daha iyi bi yere taşınma planımız vardı böyle olursa onuda yapamayız.. ya benmi saçma düşünüyorum, anlıyorum kardeşine destek olmak istiyor ama ne bilim eşyasına ol düğününe ol bu çok fazla degilmi, tapuda ortak olacak ama bana para hiç olckmş gibi gelio
Yok kardesim kavga etme sen kotu olma.tatli tatli anlat bebek istedigini o paraya kucuk bir ev alip kiraya verebilecegini ek gelir kapisi olacagini artik bir aile oldugunuzu kendi geleceginizi dusunmeniz gerektigini boyle guzel guzel bagirmadan huzurunuzu kacirmayinKonuşcam canım kavga çıkcak muhtemelen ama napim artık, ilerde satıp bölüşürüz diye düşünüo saf satarmı adam ya niye satsın içi yapılacak yeri iyi kız istemez bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?