ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
selam arkadaşlar

iş yerinde bir arkadaşın çocuğu ameliyat oldu. neyse birim olarak çiçek gönderelim dediler. bende tamam ben internetten halledeyim dedim onlarda sen siparişi ver bizde aramızda toplayalım dediler. sipariş verildi yerine ulaşıldı çocuk hastaneden taburcu bile oldu ama kimseden ses yok 10 kişiyiz birimde. miktar çok bişey değil ama giden çiçek birim adına gitti. göndermek istemiyorlarsa ben bireysel gönderirdim kartta bir tek benim adım olurdu. onlar bir daha konusunu açmadı bende söyleyemedim anlayacağınız enayi durumuna düştüm. sizce sessiz mi kalmalıyım. yada söyleyeceksem nasıl söylemeliyim.

iki oldu ama hemen toplanıp verilmeliydi değilmi. bekletilecek bir durum yok

Yakın olduğunuz biri yok mu?
Ona söyleyin o dile getirsin ortamda herkes birlikteyken.
O da yoksa sanırım kendim dile getirmezdim. Bir çiçek yüzünden milllete laf vermektense canınız sağolsun artık
bende dile getiremiyorum ama gönderilirken o şekilde karar alınmıştı.

soramıyorum ya ne bileyim 10 kişi biri demi şu parayı toplayalım demez.

Canım valla bak yukarıda bir üye tavsiye vermiş.Cüzdanımı unuttum vs yol param yok şu çiçek parasını toplar mısınız de. Yok öyle de yapamam derseniz işyerinde bir etkinlik olursa para vermeyin sonuçta alacaklısınz

maaş dönemini bekliyorlardır belki. Ne zaman gönderildi çiçek?
Uzun süre olduysa "çiçek paralarını alayım "arkadaşlar dersin. Bunda bir şey yok unutmuşlardır belki
2 gün oldu göndereli maaş dönemine daha 20 gün var kişi başına düşen 15 tl

aynen dediğiniz gibi bi başka etkinliktede ben vermem

açıkça söyleyin vermeyeceğinizi bilseydim sadece kendi adımı yazdırırdım deyin bişe olmaz her zaman para toplanır evlilikti ölümdü hastaneydi hatırlatıverin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…