- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
iki oldu ama hemen toplanıp verilmeliydi değilmi. bekletilecek bir durum yokNe kadar oldu çiçek göndereli? Ne akdar zaman geçti yani. Eğer çok zaman geçtiyse arkadaşlar üzerime para almamışım evden acele çıktım. Şu çiçek parasını bugün verir misiniz diyin işe gittiğiniz sabahı
bende dile getiremiyorum ama gönderilirken o şekilde karar alınmıştı.Yakın olduğunuz biri yok mu?
Ona söyleyin o dile getirsin ortamda herkes birlikteyken.
O da yoksa sanırım kendim dile getirmezdim. Bir çiçek yüzünden milllete laf vermektense canınız sağolsun artık
soramıyorum ya ne bileyim 10 kişi biri demi şu parayı toplayalım demez.Sor canım ağzına mı vuruyorlar yok soramam dersan enayisin o zaman kabul et.
Dediğimi yapın benceiki oldu ama hemen toplanıp verilmeliydi değilmi. bekletilecek bir durum yok
soramıyorum ya ne bileyim 10 kişi biri demi şu parayı toplayalım demez.
2 gün oldu göndereli maaş dönemine daha 20 gün var kişi başına düşen 15 tlmaaş dönemini bekliyorlardır belki. Ne zaman gönderildi çiçek?
Uzun süre olduysa "çiçek paralarını alayım "arkadaşlar dersin. Bunda bir şey yok unutmuşlardır belki
aynen dediğiniz gibi bi başka etkinliktede ben vermemCanım valla bak yukarıda bir üye tavsiye vermiş.Cüzdanımı unuttum vs yol param yok şu çiçek parasını toplar mısınız de. Yok öyle de yapamam derseniz işyerinde bir etkinlik olursa para vermeyin sonuçta alacaklısınz
2 gün oldu göndereli maaş dönemine daha 20 gün var kişi başına düşen 15 tl
evet bekliycemdaha çok yeni verirler iki ay oldu anladım ben şimdilik bekleyin bi kaç gün daha olmadı söylersiniz.
bende öyle düşünüyorum sonra unutulur ben söyleyincede abes olurolay sıcakken söyle sonra istemeye kalkarsan ayıp olur. hem unutabilirler
aynen maaş kartımdan çektirdim güvendim. zaten 200 tl vardı 150 gittiİnsanlar bunu düşünüp ödemeli
Ne kadar ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?