ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

maaş dönemini bekliyorlardır belki. Ne zaman gönderildi çiçek?
Uzun süre olduysa "çiçek paralarını alayım "arkadaşlar dersin. Bunda bir şey yok unutmuşlardır belki

+1
Bir daha da bu tarz işleri siz halletmeyin, benim nişanlım da bu tarz bir durum yaşadı ödeneği alamadılar 300 tl benimkinden çıktı kimse vereyim dememiş nişanlımda istememiş.

Toplu girişilen işlerde böyle durumlar yaşanabiliyor maalesef..

bugüne bugün kim kime çıkarıp 150 tl verir? almazsanız gerçekten enayi olursunuz. kendinizi o konuma sokmayın. espriye vurarak arkadaşlar yolladığım çiçek çürüdü gitti ama kimseden ses çıkmadı, pamuk eller cebe herkes 15 tl versin bakalım gibi gülerek ama talepkar birşekilde isteğinizi belirtin.

bir daha mümkün değil zaten böyle bir şeye kalkışmam

Çok basit , içlerinden en insancıl olanı seçip ona söyleyeceksin güzelce , para toplamıştı ya veren olmadı , ben direk söylemek istemiyorum siz söyleyebilir misiniz , durumum biraz sıkışık deyiver güzelim , bu ne ıstırap

Hiç de a değil meblağ.
Neden üzerinize kalsınki,söyleyin.
Hem de öyle param kalmadı,cüzdanımı unutmuşum diyerek değil.
İçlerinden en samimi olduğunuza söyleyin,çiçeğin parası bana kalmıcak herhalde de mi,başka alacaklarım var o paraya deyin gitsin.

Seneler önce bir arkadaşın öğrenci evine gidicez.
Arkadaşla da hiç samimi değilim inanın,yanımdaki iki kişi çok samimi.
Giderken markete uğradık,cipstir koladır aldık bişeyler.
Parayı ben verdim, onlar bana verecekti.
Ne oldu?
Vermediler.
O zamanki öğrenci halimle benim için kıymetli bir para idi.
Belki çok değildi.
Ama bananeydi ki...
Atladım hemen...
Onlar denkleştirmeye çalışırken kasada vakit kaybetmeyelim diye atladım....
Sonra isteyemedim de,aptal gibi.
O olay hâlâ içimde yara :)
Asla atlamam bir daha böyle toplu para işlerine.
Her zaman da param olur çok şükür.
Ama ses etmem,payıma düşeni veririm geçerim.

Nefret ediyorum böyle sorumsuz insanlardan.
Bu gibi durumlarda parasını vermeyenler utanmalı, isteyenler değil.
İsteyin.

Insanlae boyle oldular artik. Buna benzer bir durum ben de yaşadım bu duyguyu bilirim. İnsan söyleyemiyor para konusunu dillendiremiyor. Ama dürtmedikce istemedikçe de vermiyorlar. Bence siz yemek veya çay molasinda (hep beraber oturutken) çiçek ucretini bu gün toplayabilir miyim deseniz olmaz mı

kartımdan almıştım ödeme günü geldi toplayalım mı
artık şu çiçek parasını de bence ödeme yapman lazım malum...

Nasil bir cicek begendigini ve fotorafini goster.. Konuyu tekrardan acmis olursun..

söyleyin neyi bekliyorsunuz ki yalana gerek yok açıkça söyleyin... x arkadaşımızın çocuğuna birim adına çiçek gönderdiğimizi biliyorsunuz maliyeti şu... herkes kişi başı şu kadar verecek topluyorum paraları deyin oldu bitti.

Yakın olduğunuz birine ya parayı başkası mı toplayıp bana verecek direk bende mi toplanacak nasıl yapalım de ordan başlamış olursunuz o yada siz de isteyin sokaktan para toplamıyoruz

2 gün oldu göndereli maaş dönemine daha 20 gün var kişi başına düşen 15 tl

Daha 2 gün olmuş yahu hani konunuzda çocuk iyileşti de taburcu bile oldu deyince sanki çok zaman geçmiş gibi duruyor ne bu aceleniz hemen paramı vermediler de vermediler diye. Verirler 1 hafta bekleyin ses çıkmazsa da söylersiniz bir yere para yatırmam lazım maaşa da var toplasak diye o kadar da uzun zaman değil yani madem 2 günde panik yapacaktınız atlayıp da ben gönderirim demeseydiniz teklif sizden gelmiş.

bence söyleyin, ben de bu tarz durumlarla çok karşılaştım eskiden söylemezdim artık söylüuorum kimse kimseye olan borcunu unutmasın bir zahmet.

Grubunuz varsa yazabilirsin ..unv markete gittik ben cok ucuz birsey aldim kizlarda baska seyleri aldilar..onlar istedi ben isteyince senle bir daha ortak almayiz dediler kendileri ama hemen isterler ...hiçte utanma arsizlar kazaniyor hep

İki gün olmuş daha bekleyin biraz, aralarında toplayıp verirler. Kimsenin 15 liranın üzerine yatacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…