• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Hesabımız

Çünkü kişinin hayatını bir bütün, hala bdv nin ilk sayfasında olan bikac günlük konular geçmiş dediğinde
Ailede bir yerim zaten var, oğlunun eşiyim, kendisinin geliniyim. Birbirimizi çok seviyoruz maşallah diyeyim. Eltime gelince, benim adımı söyleyerek direkt bana hitap ederek bir şey söylemediği için cevap verme gereği duymadım. Cevap vermek istersem vermesini de bilirim ama ne gerek var tatsızlığa. Her zaman yüzyüze bakacağım bir insan kendisi sonuçta.
Kayınvalidemle vakit geçirmem ona neden inat olsun, o da geçirebilir, onun da kayınvalidesi.
Ben 6 yıldır kayınvalidemle tanışıyorum sık sık konuşuyorum ve 6 yıl önce eltim yoktu ortada. Siz demek ki kendiniz güzel şeyleri bile birilerine inat olsun diye yapıyor olmalısınız ki saatlerdir burda yargısız infaz yapıyorsunuz. Kayınvalidemle ortak hesap açıcakmışım, arkadaşım bu kadar kötü niyetli olmanı neye borçlusun ?

Eski konulara bakmak yasak mi? Niye bakmayalim anlamadim. Bu arada yer edinmeye cabalamakla aile icine girmek farkli seyler. Konu sahibi zaten evlenmis ailenin icinde ister istemez. Yer edinmek tamamen farkli bir sey. Kendini kabul ettirmek,eltiye gol atmak icin kv ile yakinlasmaya calisiyor. Eltiyi kiskandiracagim diye kvyi basina musallat edecek haberi yok

Kayınvalidemi çok seviyorum, başımın üstünde de yeri var. Gerisi sizi ilgilendirmez. Eltiye gol atmak için diyosunuz o kadar gülüyorum ki şuanda, herkes sizce kötü niyetli olmak zorunda mı ? Bu kadar kötü niyetiniz neden? Belki iyi niyetlidir diye düşünmeyişiniz neden? Kalbiniz bu kadar kararmış olamaz

Kayınvalidemi çok seviyorum, başımın üstünde de yeri var. Gerisi sizi ilgilendirmez. Eltiye gol atmak için diyosunuz o kadar gülüyorum ki şuanda, herkes sizce kötü niyetli olmak zorunda mı ? Bu kadar kötü niyetiniz neden? Belki iyi niyetlidir diye düşünmeyişiniz neden? Kalbiniz bu kadar kararmış olamaz
Butun konularinizi arka arkaya okuyunca vardigim sonucu yazdim. Herkes dusuncesini paylassin diye aciyoruz konulari oyle degil mi? Size gore cevaplamak zorunda degiliz neticede

Ailede bir yerim zaten var, oğlunun eşiyim, kendisinin geliniyim. Birbirimizi çok seviyoruz maşallah diyeyim. Eltime gelince, benim adımı söyleyerek direkt bana hitap ederek bir şey söylemediği için cevap verme gereği duymadım. Cevap vermek istersem vermesini de bilirim ama ne gerek var tatsızlığa. Her zaman yüzyüze bakacağım bir insan kendisi sonuçta.
Kayınvalidemle vakit geçirmem ona neden inat olsun, o da geçirebilir, onun da kayınvalidesi.
Ben 6 yıldır kayınvalidemle tanışıyorum sık sık konuşuyorum ve 6 yıl önce eltim yoktu ortada. Siz demek ki kendiniz güzel şeyleri bile birilerine inat olsun diye yapıyor olmalısınız ki saatlerdir burda yargısız infaz yapıyorsunuz. Kayınvalidemle ortak hesap açıcakmışım, arkadaşım bu kadar kötü niyetli olmanı neye borçlusun ?

Gerçekler acıdır ağızda kekremsi bir tat bırakır, Karamürsel sepeti değiliz cankuş az çok insanları tartabiliyoruz

Bana gelince ben eltimle görüşmüyorum öyle mi yapsam böyle mi etsem yapıyo gibi görünmeden kıyıdan dolansam taktikleri bana göre değil, kafanız uyuşmuyo bitti,aynı ailedeniz diye görüşmeliyiz gibi bir düşüncem onu eşyası benim eşyam kıyasına falan hiç girmedim

Tüm konularını bütüncül değerlendirdiğimde gördüğüm bu, zaman gösterecek zaten dur bakalım 1 ay olmuş gelinliğinin teri kurumadı daha

Eski konularından bihaber yorum yapsak gene olmuyo, o zamanda eski konularımı okuyun öyle yorum yapın diyolar

Peki bundan size ne???
Bana ne yani .
Tabi haklılık payiniz var ama hani bırakalım yapsın bize ne??
İnsanların hayatına bu kadar müdahale hakkına sahip değiliz maalesef .
Konu sahibini düşündüğünüz için cabalamadıgınızı biliyoruz demi.

Bananeyse bizeneyse sizce ne yapayım ne cevap vereyim diye sormasın

Bence de banane mesaim biter mavili beyazlı kuşlu biter benim için

O zaman kvniz ile ortak bir face hesabi acin, bu konu bu sekilde nihayete ersin. Hem cevap veremediginiz eltinize karsi buyuk bir "zafer" kazanmis olursunuz, hem zavalli esiniz ortak hesaptan kurtulur, hem de kvniz ile daha cok zaman gecirmis olursunuz. Herkes mutlu olur CansuTore CansuTore
ya ben buna çok güldüm ama öneri 10 numara :D konu sahibi sen bunu bi düşün.

Eğer bir insanın içinde bir şey varsa, ortak hesap, ayrı hesap farketmeksizin bunu yapabilir.
Aynı evde yaşayan, hiç sosyal medya kullanmayan insanların birbirlerini aldattıklarını da duyuyoruz.
Güven insanın içinde, kalbinde, beyninde olan bir şeydir.
Ortak hesap açalım da beni aldamasın kadar saçma bir düşünce tarzı görmedim.
Güvensizlik yüzünden ortak hesap açan kişiye de rastlamadım bugüne kadar.
Çünkü dediğim gibi bir insan bir yanlış yapıcaksa, ordaki ortak hesap onu engellemez.
Güven anlayışınızı biraz daha gerçekçi şeylerle yaşamanızı tavsiye ederim.
Bir sıkıntı olur bir bakarız sosyal medya siteleri kapanmış, bu da olabilir. Her şey bu kadar basitken,
İki evli insanın birbirine duyduğu güveni internete bağlamamak daha doğru olur bence.

Sosyal medyayi pek kullanamadığım için tamamen meraktan soruyorum. Güven sorunu degilse sosyal medya ile ilgili ne gibi sorunlar yaşanıyor da hesaplar birlestiriliyor?

Valla mi :oha:
Bana da hep kiskanc ve ozguvensiz erkeklerin zorlamasi yuzunden ortak hesap aciliyor gibi gelmisti , bi kadinin boyle birseyi isteyecegini hic akil edememisim :ruh:
Genelde kadinlarin zorlamasi benim gordugum de oyle. Ama ask bocegi olan erkek de cok. Instagram kocisleri ;) surekli birbirlerine asigim canim bebegim tarzi gonderiler paylasiyorlar mesela. Bari iki hesabiniz olsun da sevin birbirinizi oyle daha mantikli degil mi? Kimi seviyorsun belli degil ;)
Hesaplarin isimlerine hic girmeyelim ispanyol futbolcu isimlerinden halliceler
Kazmagul elmacioglu husamettin borazan seklinde
Cocuklari olunca onu da isme eklemezlerse tabii ki olmaz

Asikiz geberiyoz askimizdan demek icin :KK66:

Yalnız konu sahibi ilk mesajında nişanlısı ile tartışmalar yaşadıkları için hesaplari birleştirme kararı aldıklarından bahsetmiş.
Düşündüm, güven sorunu ve bundan kaynaklanan kıskançlık dışında başka -olası - problem aklıma gelmedi.

Yalnız konu sahibi ilk mesajında nişanlısı ile tartışmalar yaşadıkları için hesaplari birleştirme kararı aldıklarından bahsetmiş.
Düşündüm, güven sorunu ve bundan kaynaklanan kıskançlık dışında başka -olası - problem aklıma gelmedi.
Evet haklisiniz ama kimse bu guven sorununu kabul etmiyor maalesef. Asigiz ondan diyorlar

Genelde kadinlarin zorlamasi benim gordugum de oyle. Ama ask bocegi olan erkek de cok. Instagram kocisleri :KK66: surekli birbirlerine asigim canim bebegim tarzi gonderiler paylasiyorlar mesela. Bari iki hesabiniz olsun da sevin birbirinizi oyle daha mantikli degil mi? Kimi seviyorsun belli degil :KK66:
Hesaplarin isimlerine hic girmeyelim ispanyol futbolcu isimlerinden halliceler
Kazmagul elmacioglu husamettin borazan seklinde
Cocuklari olunca onu da isme eklemezlerse tabii ki olmaz
Ay saka gibi , cok sukur instagramda boyle hesaplar cikmiyor karsima :duduk:
Yeni nesil genclik diyorum ben bunlara buyurler elbet birgun

Ay evet valla 'bence' çocuksu ve komik. Var benim de böyle arkadaşlarım, doğum günü diyo mesela, hangisinin doğum günü yaa diye karıştırıyorum. Biri bişey paylaşıyor kadın mı adam mı bilemiyorum beğensem mi yorum yapsam mı kalakalıyorum. Bize bunu yapmayın. Sizler birer bireysiniz farklı insanlarsınız. O kadar güvenmiyorsanız kapatıverin hiç uğraşmayın sosyal medyayla.

Back
X