Annen doğumuma kesinlikle gelmiyecek cümlene birşey diyemem.
Ama cenaze evini arayıp taziyede bulunabilirsin.Bunun için kimseye sormana veya ne derler ne düşünürler diye umursama bile.
Şu erkekler eşleri ile annelerini idare etmeyi bir türlü beceremiyorlar.Seni annesi için yumuşatacağına daha da öfkenlenmene sebep oluyor.
Aynısı bende de var biliyorum.Hem eşim herşeye karışıyor hem de o sizin sorununuz diye ortadan sıyrılıyor.
Eee adam madem bizim meselemiz neden arama ayıp diye karışıyorsun.Offf olgun olmayan erkek çok zor.
Bir insana taziyede bulunmak için kaynananın kırılıp kırılmamasımı dert Allah aşkına.Kocan cahilce bir laf etmiş.Bir insan ölmüş ya.Birine baş sağlığı dileyeceksin yok öbürü kırılırmışmış.Yani bilmyorum bana cahilce geliyor.Bir insan buna kırılıyorsa kırılsın.Yarın öbür gün o cnazesdi olan kişiyle karşı karşıya geldiğinde mahçup olmayacak mısın.O tamamen sinirle söylenmiş bişey. Valla işte sırf kaynanam kırılmasın diye arayamıyorum zaten içimden gelmiyor da artık aramak.
cenaze evini arayın mutlaka.
kim ne der diye düşünmeyin hiç.
böyle günlerde insan bekler karşısından.
ama doğumda da gelecek yani , sinir olsan da.. eşinin annesi neticede. ona yapacak pek bir şey yok gibi duruyor.
Bir insana taziyede bulunmak için kaynananın kırılıp kırılmamasımı dert Allah aşkına.Kocan cahilce bir laf etmiş.Bir insan ölmüş ya.Birine baş sağlığı dileyeceksin yok öbürü kırılırmışmış.Yani bilmyorum bana cahilce geliyor.Bir insan buna kırılıyorsa kırılsın.Yarın öbür gün o cnazesdi olan kişiyle karşı karşıya geldiğinde mahçup olmayacak mısın.
Kaynanan kırılır diye bir insanı arayıp başsağlığı dilemniyorsan ve sen de bireysel olarak mahcubiyet hissetmeyip eşim utansın diyorsan o cahilliğe sen de ortaksın.Hemde karacahil sorma. Bazı şeyler okuyarak ögrenilmiyo malesef.
Valla eşim utansın ben ne utancam.
Kaynanan kırılır diye bir insanı arayıp başsağlığı dilemniyorsan ve sen de bireysel olarak mahcubiyet hissetmeyip eşim utansın diyorsan o cahilliğe sen de ortaksın.
Hiç değilim. Israrla arama diyen eşim.
Eşine bağlı yaşıyor,onun ne dediğinmi umursuyorsan o ne derse ona göre hareket ediyorsan kednin bilirsin.Ama bir insan öldüyse,kusura bakmaytın eşim aramama izin vermedi gibi bir açıklama da trajikomik olur.Hiç değilim. Israrla arama diyen eşim.
Yani aynen.Ortada bir ölüm var ya.İnsanlar neyi tartışıyor.Benim eşim böyle bir şey dese, sana belli edende kabahat deyip ararım, önemli olan benim vicdanım benim taziye isteğim.
Ana/oğul kendi savşlarını kendileri yapsınlar, tek bir laf gelirse de ısrarla, ortada ölüm olduğunu söylerim yani görürler o zaman el mi yaman bey mi yaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?