tabiki taziyede bulunacaksın çok saçma ama annesini hiç aramaman da bana pek doğru gelmedi. herkes bişeyler yaşıyo mutlaka bu kadar mı hatrı yok eşini doğuran insanın
Eşine bağlı yaşıyor,onun ne dediğinmi umursuyorsan o ne derse ona göre hareket ediyorsan kednin bilirsin.Ama bir insan öldüyse,kusura bakmaytın eşim aramama izin vermedi gibi bir açıklama da trajikomik olur.
Yani aynen.Ortada bir ölüm var ya.İnsanlar neyi tartışıyor.
Bence de doğumuna gelmese de olur
seni mutsuz edecekse gelmesin
Aram boşver kendi terbiyesizlikleri
Sen insanlığıni yapmış dusunmussun
Sinir oldum eşine
Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.
Dolmayacaksın canım.Sen kendi insani vazifeni yap.Kafana bile takma.Bugün eşin sinirle saçma sapan düşünüyor yarın o insana karşı yine sen mahcup olursun.Herkes kendinden sorumlu.Sen bi yakınını kaybetsen,bir tanıdıkta sana dese ki kaynanam kırılır diye eşim izin vermedi aramadım.Ne hissedersin.Tamamen kaynanamın doldurmaları.
kötü bir insan olsan kadını baş sağlığı için aramayı dusunmezdinMutsuz etmekmi dibine kadar hemde. Buna ragmen sırf eşimin hatrına katlanıyorum.
Normalde selam verilesi bir insan değil kendisi.
Dolmayacaksın canım.Sen kendi insani vazifeni yap.Kafana bile takma.Bugün eşin sinirle saçma sapan düşünüyor yarın o insana karşı yine sen mahcup olursun.Herkes kendinden sorumlu.Sen bi yakınını kaybetsen,bir tanıdıkta sana dese ki kaynanam kırılır diye eşim izin vermedi aramadım.Ne hissedersin.
Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.
Kocan dogru demiş.anlamış seni.
Sen kv cagırmasın oglun olursa gelininde seni cagırmaz ,etme bulma dunyası sen merak etme.
Dolmayacaksın canım.Sen kendi insani vazifeni yap.Kafana bile takma.Bugün eşin sinirle saçma sapan düşünüyor yarın o insana karşı yine sen mahcup olursun.Herkes kendinden sorumlu.Sen bi yakınını kaybetsen,bir tanıdıkta sana dese ki kaynanam kırılır diye eşim izin vermedi aramadım.Ne hissedersin.
Eşinin hatrına telefon bile edememiştir, çünkü kaynanası olacak kadın dolduruyordur, biz anlayamayız bu halleriEn azından ben anlayamam, böyle bahane mi olur derim ama oluyormuş.
Kayınvaliden aramıyor ama o kırılırmışmış.Boşver canımya,sen insanlık vazifeni yap.çok üzülürüm.
3 ay oldu ablamın eşi vefat etti hala arıycak kayınvalidem mesela.
Senden buyuk dgl mi sonuçta? Matematik ogretmeniyim matematigin dusukse yardım edeyim.pufffff .
yaşlı kadın mı 45 yaşında.
Bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyoruz ya.
kötü bir insan olsan kadını baş sağlığı için aramayı dusunmezdin
Kayinvalideni aramiyorsan sebepleri vardır mutlaka
Valla ömrümüz şurada 60 yıl belki
Ne gerek var yok ayıp yok bilmem ne diye mutsuz eden insanları cevremizde tutmaya
Ama kayinvaliden gelmese yine mutsuz olacaksin
çünkü esin burnundan getirir gibi duruyor
Ben tamamiyle seni haklı buldum
Allah yardimcin olsun
bırak ne halleri varsa görsünler
Annesi memnun olacağına baş sağlığı için aramani kiskaniyorsa fesatin tekiymis zaten
Insan baş sağlığını kıskanır mi
Ahhh canım daha neler var bir bilsen.
Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.
Senden buyuk dgl mi sonuçta? Matematik ogretmeniyim matematigin dusukse yardım edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?