Ortalığı karıştırma dedi :(

Kesinlikle haklısın. Olması gereken bu. Bende bunu yapacaktım ama eşim sayesinde şuan içimden gelmiyor.
bir kaç gün sonra mutlaka arıycam.

Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.
Kocan dogru demiş.anlamış seni.
Sen kv cagırmasın oglun olursa gelininde seni cagırmaz ,etme bulma dunyası sen merak etme.
Eğitim fakültelerinde türkçe dersi yok mu ?

1. Sınıfta veya en gec 2. Sınıfta verilen zorunlu türkçe dersinde öğretilenleri öğrenememisken, başkasına ders vermeye çalışmanız çok komik

Matematik Öğretmenliği ne alaka?
kız havuz problemi mi sormuş

Bu erkekler iş anneleri olunca "komşuyu arama annem öğrenirse onu aramadığın için üzülür" diye ince düşünebiliyorken, iş eşleri olunca neden düşünemiyorlar anlamıyorum. Ayrıca annesini aramak zorundamıymışsın?

işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar demekki.

Ne çok seviyosunuz kocanızı iki arada bi derede bırakmayı.. ne demek anneni kesinlike görmek istemiyorum demek? adam napsın? anasındanmı sevdiğindenmi geçsin?

Ne çok seviyosunuz kocanızı iki arada bi derede bırakmayı.. ne demek anneni kesinlike görmek istemiyorum demek? adam napsın? anasındanmı sevdiğindenmi geçsin?

okuduklarınızdan bunumu anladınız sadece.
o sinirle söylenmiş bişey. Asıl arada kalan üzülen benim.

okuduklarınızdan bunumu anladınız sadece.
o sinirle söylenmiş bişey. Asıl arada kalan üzülen benim.
tek siz haksızsınız demedim. kocanızın yerine kendinizi koyun bide. siz bakın eşinizle mutlluluğunuza huzurunuza. arama diyosa aramayın yani nolur ki? yada açıklamanızı yapın ve aramam lazım arıcam deyin ona kabul ettirerek arayın. çok sorun yapılcak bi konu değil bence

kesinlikle ararıp bassaglığı dilemelisin
lakin tavsıyem sakın doğumda kaynanam gelmesin dıye bır cumle etme.en melek kayınvalıdeler bile doğumda canavara dönüşür eşini doldurur çok hashas bir dönem.aman dıkkat et boyle birşey yapma aman ha

O zaman cok ciddi gerilir ve gererim.

Burdaki gelin kaprislerinde içim kalkıyor artık. Sizde anne oluyorsunuz kendinizi bir düşünün ben onun gibi olmam demeyin eminim eşinizin anneside ben böyle bir kaynana değilim der...

Burdaki gelin kaprislerinde içim kalkıyor artık. Sizde anne oluyorsunuz kendinizi bir düşünün ben onun gibi olmam demeyin eminim eşinizin anneside ben böyle bir kaynana değilim der...

Pufff pufff artık ya. 50 kere dedim o sinirle söylenmiş bişey diye.
tabii gelicek oda anne. Sadece üzüldüğüm için eşimi üzmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…