Ortamlarda eğreti durmak

Maalesef yok ben çok durmuyorum yazları burdayım genelde covid olmasa yazin da gelmeyecektim
Zaten iki kız kardeşmişsiniz. Öyle gitmek zorunda kaldığınız yerlerde ikiniz bir olup kimse ile muhatap olmadan gülüp eğlenin. İnsanları ve düşüncelerini ne kadar umursamazsanız onlar da o kadar çabuk unutur

Okudum konunu da ne desem bilemedim, sacma sapan alakası olmayan insanlar dahil olmus aıle arası halledilircek meseleye herkes karısmıs.
Bence gorme duyma, eksik olsunlar.
Arkadaş cevren vardır mutlaka, kendı arkadaslarınla kardesınle takıl.

Bence sizin üzüldüğünüzü fark ettikleri için özellikle yapıyorlar bunu. Konu siz değilsiniz onlar birini ezmek istiyorlar kendi egolarını tatmin etmek için ve sizde bunu başarabildiklerini görüyorlar ve bilerek o kızla ilgileniyorlar, o kıza iyi davranıp sizin suratınızı davranışlarınızı izliyorlardır. ve siz sinir oldukça birini eziklemekten mutlu oluyorlardır. Basit tipler! O yüzden de gitmediğinizde soruyorlardır. Çok basitler. Bunların davranışını önemsemezseniz sizi sinir edemediklerini anlarlarsa bırakacaklarını düşünüyorum. Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza, lütfen kimsenin ilgisini beklemeyin düğüne davete gitmeden hatırlatın kendinize ki sizi sinir edemesinler.

Sırf iki saat düğününüze gelip oturacaklar diye bu çile çekilmez. En iyisi bu ortamlara hiç girmemek gerilmemektir....

Dünyaya bir kere geldik lütfen onu da insanları memnun etmek için çöpe çevirmeyelim....

Aynısını bende diyorum isterseler hiç gelmesinler daha iyi ama kadın sürekli bizi götürmek istiyor. Çok kavgasını ettik. Bizi gitmedigimizde sürekli soruyorlarmış mahçup oluyormuşmuş.

Teşekkür ederim.

Aynısını bende diyorum isterseler hiç gelmesinler daha iyi ama kadın sürekli bizi götürmek istiyor. Çok kavgasını ettik. Bizi gitmedigimizde sürekli soruyorlarmış mahçup oluyormuşmuş.
Siz gitmedikçe zamanla alışır. İnsanlar birbirini özlediği sevdiği için sormuyor. Bir dedikodu bir açık yakalayabilir miyim diye soruyor .

Omurgasız insanlarla içli dişli olmaktansa uzak olmak daha iyi. İkiyüzlü, nankör insanları çevremde tutmam. Oylesiyle olmaktansa tek takılmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…