- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
kadesa sanki yazan sen değilsin bu günlerde. şaşırtıyorsun beni
Ben bir bireyim. Bana bir hayat bahsedilmis evet, ama bu hayat esimin cevresinde donmuyor. Sevabi yaptigim iyilikle, yalansiz, riyasiz bir hayat yasayarak kazanmayi yeglerim, bir erkegin kolesi/kapatmasi gibi davranip onu mutlu etmekle degil. Ortunun gizlediklerine girersek hele isin icinden cikamayiz, o yuzden de gerek yok... Dininizi dogru ogrenmisim, yaptiginiz aciklamalardan da belli, iste bu yuzdendir ki de inanmiyorum zaten. Allah yarattigi kulunun fitratini iyi bilir, evet. Sizi de bilir, beni de.Allah yarattığı kulunun fıtratını iyi bilir siz kafanızı yormayın. Bir laf vardır helal daire keyfe kafi diye. Bu saydıklarınız dışarıda yapılınca haram evet ama insanın eşine karşı yapması haramı helali bırakın sevap bile. Yani hem fıtri isteğinizi karşılayıp mutlu oluyorsunuz hem sevaba giriyorsunuz. Ayrıca kapanmak güzellerin güzelliğini korur, yaşı ilerleyip yaşlanan çirkinleşen bayanların da çirkinliğini gizler yani her bakımdan bayanlar için koruyucudur.Keşke dinimizi doğru öğrenseydiniz ya da doğru öğretilseydi de insanları da yanıltmasaydınız.
sonra tabi kadına demedikleri kalmadı oysaki çok haklıydı...Hayrünnisa Gül bile, 10 yaşındaki çocuğa türban için böyle demişti:
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, 2010 yılında ilköğretimde türban gündeme geldiğinde şu sözlerle tepki göstermişti: “O yaşta kız çocuğu başını niye örtsün ki? Bu gibi dayatmalar cehaletten oluyor.”
Bahar hanim, basina ortu takmayanlarin "ciplak" oldugundan haberim yoktu. Oyle ise dunyanin en az yuzde yetmisi ciplak dolasiyor, bir eksik bir fazla farketmez...kendini sergilemek isteyebilirsin bunu istemeyenler için de imkan yaratılmalıdır. özgürlük tam da burasında
sen kendini hekese gösterince mutlu oluryorsun ben sadece tek kişiyle sevdiğimle olunca
bunları ayırt edemezsin sen sanmıyorum mutluluğu çıplaklıkta aramışsın öncek sayfalarda bi söz paylaşmıştım alim söze tamda sana göre
Adnan Oktar programına gidelim kediciklerle bir de bu konuya el atsın bakalım ne diycek
DİNDAR ADAMLAR !!!!!Bahar hanim, basina ortu takmayanlarin "ciplak" oldugundan haberim yoktu. Oyle ise dunyanin en az yuzde yetmisi ciplak dolasiyor, bir eksik bir fazla farketmez...Size ters gelecek ama Biz boyle mutluyuz... Sergi benim bildigim muzede olur, basini baglamayip kuafore giden, suslenen kadinlari kendini sergilemekle esdeger tutmaniz ne aci.. Dinci adamlar boyle kandiriyorlar demek ki kadinlari..
özgürlük işlerine geldiği yere kadar chessciğim. hep bana hep bana olayı bu.valla arkadaşlar madem özgürüz o zaman din derside zorunlu olmayacak, özgürlüklerin tek taraflı ve sözde kalmaması dileyiyle... azınlıkta kalanlara karşı nefret ortamı oluşturmayarak, hedef göstermeyerek tabii
bu yazığıma kendim de inanmadım yanlız, şaka şaka tabii ki yazdıklarım olmayacak
Dindar degil canim, tam anlamiyla dinci. Neyse... Ben o laflari kendim icin etmedim ki, genel olarak konustum, hatta yuzde yuz icin konustum, kadinin dogasinda var dedim, benim yasim elliyi gecmis, beni alan almis, satan basindan savmis zaten, hic sade benim icin olur mu?DİNDAR ADAMLAR !!!!!
şükür olsun ki kitabımız var herşeyi ondan öğrenebiliriz.
laflarım yüzde yetmişe değil size etrafınızdaki erkeklerin size bakmasından hoşnutmuşsunuz olabilir doğaldır diyorum sizin için
eeeeeeeeee bende kimsenin benim güzelliğimi görmesini istemiyorum bu size neden abes geliyor
sizde saygı olmadığı için olabilir hmmmm evet evet tamda bu sebebten
iyide bu onları ilgilendirmez mi ??? böyle giyinmeye hakları yokmu ???Dindar degil canim, tam anlamiyla dinci. Neyse... Ben o laflari kendim icin etmedim ki, genel olarak konustum, hatta yuzde yuz icin konustum, kadinin dogasinda var dedim, benim yasim elliyi gecmis, beni alan almis, satan basindan savmis zaten, hic sade benim icin olur mu?Siz hic kimsenin sizin guzelligini gormesini istemiyorsaniz o zaman bu size has, istisnalar kaideleri bozmaz. Arkadas da yazmis yukarda, kapananlar bile cesit cesit, rengarenk, benden daha ilgi cekici giyiniyorlar disarda diye.. Neden acaba?
Yuh artik, inanmiyorum... Disarda carsaf mi giyiyormus bu hatunlar?
DİNDAR ADAMLAR !!!!!
şükür olsun ki kitabımız var herşeyi ondan öğrenebiliriz.
laflarım yüzde yetmişe değil size etrafınızdaki erkeklerin size bakmasından hoşnutmuşsunuz olabilir doğaldır diyorum sizin için
eeeeeeeeee bende kimsenin benim güzelliğimi görmesini istemiyorum bu size neden abes geliyor
sizde saygı olmadığı için olabilir hmmmm evet evet tamda bu sebebten
orada öyle bir kelime yazıyor mu ??Bu ne yahu açık olanlar saygısız mı ? Bu ne biçim bir kelime ?
Yuh artik, inanmiyorum... Disarda carsaf mi giyiyormus bu hatunlar?Biri burda carsaf herseyi gizler diyordu, dogruymus...
orada öyle bir kelime yazıyor mu ??
öyle anladı isen birşey diyemem
orada ne yazıyor anlatayım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?