- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Çözüm üretmiyorsunuz. Önerilen çözümlere kafa atıyorsunuz. Aileyi suçlayıp elinize ne geçiyor. Zamanında engel olamamışlar adam bağımlı olmuş. Şu anki duruma bunun sızlanmasının bir yararı varmı yok. Ee o halde sizin çözümünüz nedir?Hayır değilim ama ayrılık bu kadar basit değil benim ve ailem için.
Aldatılma dayak vs. sanırım başka birşey olmazNe olması lazım ayrılman için ?
Gıybetini yapılma şekli mi varmış yahu bildiğin gıybet yapıyorsun eşinin ailesi hakkında burada yorum yapıyorsun bu alenen gıybettir. Sen zannediyorsun gerçek adın yazmayınca o günahlar sana yazılmıyor güldürme beni aç iki kitap oku belki kp kv yi de rahat bırakırsın.Gıybet ne şekilde olur bunu bile bilmiyorsunuz ne beni tanıyorsunuz ne eşimi ne ailesini.benim telefonum hep açık eşim hiç alıp kurcalamaz
Engel olamamışlar değil olmamışlar ikisi farklı şeyler.Çözüm üretmiyorsunuz. Önerilen çözümlere kafa atıyorsunuz. Aileyi suçlayıp elinize ne geçiyor. Zamanında engel olamamışlar adam bağımlı olmuş. Şu anki duruma bunun sızlanmasının bir yararı varmı yok. Ee o halde sizin çözümünüz nedir?
Kuruntularınla sana MUTLULUKLAR.Aldatılma dayak vs. sanırım başka birşey olmaz
çok haklısın ve tabi ki hatalı değilsin kayınpederine ben de kırgınım o konuda.
Belli siz okumuş ezberlemişsiniz lütfen ya ne sanıyorsunuz kimden korkum olabilir yaaa bana yapılanlar ortada bu mu inkar edilecek böyle korkum olsa zaten konu açmam.Gıybetini yapılma şekli mi varmış yahu bildiğin gıybet yapıyorsun eşinin ailesi hakkında burada yorum yapıyorsun bu alenen gıybettir. Sen zannediyorsun gerçek adın yazmayınca o günahlar sana yazılmıyor güldürme beni aç iki kitap oku belki kp kv yi de rahat bırakırsın.
Sayende seni de eşini de ailesini de tanıdık daha ne diyeyim. Diyorum ya bir gün kurcalayı verse o telefonu senin yapamadığını esin yapar cümle alem de rahat eder.
Tamam olmamışlar. Peki sizin bir çözümünüz var mı?Engel olamamışlar değil olmamışlar ikisi farklı şeyler.
Bu durumun hiç gülünecek bir olayı yok lütfen bana yorum yazmayı bırakın kaç gündür çıktığını ben biliyorum siz değil Allah rızası için yorum yazmayın artık
Bana önerilen şeylerin çoğu boşan bundan kimene bunu düşünsem gider dava açarım bunu yazanlar için bir yuvanın bozulması bu kadar basit olabilir ama benim için değil kimin neyin haddine.Çözüm üretmiyorsunuz. Önerilen çözümlere kafa atıyorsunuz. Aileyi suçlayıp elinize ne geçiyor. Zamanında engel olamamışlar adam bağımlı olmuş. Şu anki duruma bunun sızlanmasının bir yararı varmı yok. Ee o halde sizin çözümünüz nedir?
Artık size cevap vermiyorum başka konularda eğlenin güle güle.bulmaca çözmek zorunda bırakma o zaman bizi.
ortaokul çocuğundan girdin eşinin işten çıkarımasına bağladın olayı ki onu da kimse anlamayınca ekledin.
senin ilk konularına yaptığım yorumlar hala geçerli kendini ifade etme sıkıntın var.
ne zamandır çalışmıyor eşin?
Sizin yürünecek bir yolunuz var mı? Ne yapmayı planlıyorsunuz bu durum için!Bana önerilen şeylerin çoğu boşan bundan kimene bunu düşünsem gider dava açarım bunu yazanlar için bir yuvanın bozulması bu kadar basit olabilir ama benim için değil kimin neyin haddine.
Sen o yuvayı böyle mevzularla bozalı çok olmuş canısıBana önerilen şeylerin çoğu boşan bundan kimene bunu düşünsem gider dava açarım bunu yazanlar için bir yuvanın bozulması bu kadar basit olabilir ama benim için değil kimin neyin haddine.
Yok bende üzülüyorum işte kendi kendime.Tamam olmamışlar. Peki sizin bir çözümünüz var mı?
Senceyani eşin sigara içiyor sorumlusu yine kayın ailen mi?
Evet çok şükür ezberledim bak size de tavsiye ediyorum. Okumak zihin açar insanı geliştirir insani ilişkileri geliştirir.Belli siz okumuş ezberlemişsiniz lütfen ya ne sanıyorsunuz kimden korkum olabilir yaaa bana yapılanlar ortada bu mu inkar edilecek böyle korkum olsa zaten konu açmam.
İşte aynı mantık cnm. Ailesi bırakmak istemeyene ne yapabilirdi?Sigarayı bırakmak istemeyen birine ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?