Ortaokul çağındaki çocuğa verilen serbestlik...

Bunu koskoca adam öngöremiyorsa siz yavaştan uzaklaşın. Parasızlığın sıkıntısını sadece siz çekmeyeceksiniz bu adam da çekecek. Neden tüm sorunları sırtlanıyorsunuz? Siz olgunlaşmamış bir adamla evlisiniz bunu kabul edin. Sızlanmak yerine hayatınıza devam edin bir yol bulup

Reactions: H E
Eşimin böyle birşey yapacağını düşünsem heralde para ayırırdım ama bilmiyordum.

Çünkü tabiri caizse yemiyor Allah aşkına bu kadar şikayet ediyorsun eşinin ve ailesinin gıybetini yapıyorsun KK nü günahına ortak ediyorsun. Bir gün o telefonu açık unutursun da esin senin gerçek yüzünü görür. Yoksa sen de o cesaret nerde hadi bi desene senin baban anan suçlu diye.

Ya ailesinin suçu ne
İçmeseydi
İçmesin
Adam tiryaki,suçlusu ailesi..oldu canım

Eşinizle kötü olmak istemiyorsunuz ama siz içinizi çürütüyorsunuz. Adam geleceğini sizi düşünüp sigarayı bırakmıyor ama siz hala adamı üzmek istemiyorsunuz. Acı çekmeyi seven bir tip misiniz?

Eş kaynana kayınpeder üçgeninde yaşamaktan bunalmadınız mı ?

Ya da burayı not defteri ya da günlük olarak mı kullanıyorsunuz ?

Günde 2 konu helal olsun .

Yazık ediyorsunuz kendinize onu tak bunu tak vücudunuz nasıl kaldırıyor ?

Gıybet ne şekilde olur bunu bile bilmiyorsunuz ne beni tanıyorsunuz ne eşimi ne ailesini.benim telefonum hep açık eşim hiç alıp kurcalamaz

2016 yılından beri açılan en az 60 konu.
60 ı nın en az 50 si eş, kayınvalide , kayınpeder.

Günah ya . Güle oynaya hayat yaşamak varken . Hep sorun sorun sorun .
Ayrılda sende kurtul . Onlarda

Hayır değilim ama ayrılık bu kadar basit değil benim ve ailem için.

Siz de inandınız mı? İlahi...
O yardım ediyorum kısmı, ben zengin olayım da vereyim den sonra yaptığı gafın kıvırma kısmı degil miydi?

2016 yılından beri açılan en az 60 konu.
60 ı nın en az 50 si eş, kayınvalide , kayınpeder.

Günah ya . Güle oynaya hayat yaşamak varken . Hep sorun sorun sorun .
Ayrılda sende kurtul . Onlarda
Ayrılmak bu kadar basit olsa ayrılırdı zaten.

Eşimin böyle birşey yapacağını düşünsem heralde para ayırırdım ama bilmiyordum.

Belki eşinizin babası da vaktinde nasihatli bir "Seçim senin" demenin yeterli geleceğini sanıyordu sigara konusunda, o da bilmiyordu?

Bizimkiler lise sonda başladığımı öğrenince yasak koydu. Sonra ne oldu biliyor musun? Üni.de aile evime döndüğümde hiç içmezken, kendi evime geçtiğimde günde 2 paket içtim. Sonra yine öğrendiler ve eşinin babasının yaptığı gibi yaptılar, parasını verdiler "İçmeni hiç istemeyiz, canından gidiyor ama zararlı olduğunu bilmeyecek yaşta değilsin. Bırakmaya çalış sadece bunu diyebiliriz" dediler. Sonrasında uzun süre az içtim, dönem dönem de bıraktım.

Bunu da anlayın diye yazmıyorum, canım sıkıldı anlatasım geldi öyle diye yazıyorum. Sizin aileniz o kadar mükemmelmiş ki yasakla yasakla derken, sonuç sizsiniz diyorum. Çok geç kalınmış...

Hayatıma ailemin yanında devam ederim ki bu duruma düşmem onları bayağı üzer bu sebepten çaktırmıyorum.

kız morsever daha ramazanın 2. günü iki gün tahammül edemedin mi adama evde:))
Bu durumun hiç gülünecek bir olayı yok lütfen bana yorum yazmayı bırakın kaç gündür çıktığını ben biliyorum siz değil Allah rızası için yorum yazmayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…