- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bizim için boşanmak bu kadar kolay bir mesele değil keşke olsaydı ailemle mutlu olurdum eskisi gibi mutluymuşum gibi davranmazdım.
Bunu koskoca adam öngöremiyorsa siz yavaştan uzaklaşın. Parasızlığın sıkıntısını sadece siz çekmeyeceksiniz bu adam da çekecek. Neden tüm sorunları sırtlanıyorsunuz? Siz olgunlaşmamış bir adamla evlisiniz bunu kabul edin. Sızlanmak yerine hayatınıza devam edin bir yol bulupİki senedir içmesi çalışmamasına engel değildi.Şuan güç duruma düşmek üzereyi ve bunun tek sorumlusu sigara bunu söyleyip eşimle kötü olmak istemiyorum çünkü sigarasına laf etmemiş bir ailesi var tabiki içmesini istemiyordum hep söylerdim ama bırakmayı istemiyorum diyor.
Eşimin böyle birşey yapacağını düşünsem heralde para ayırırdım ama bilmiyordum.Sen daha geçen gün " fakirlere " yardım etmiyor muydun, bir sürü insan ban yedi ben de dahil... keşke o " yardım paralarını". Biriktirseydin çünkü kendi durumun iyi değil, kocanın da evde yayardı Ramazan'da ne güzel
Çünkü tabiri caizse yemiyor Allah aşkına bu kadar şikayet ediyorsun eşinin ve ailesinin gıybetini yapıyorsun KK nü günahına ortak ediyorsun. Bir gün o telefonu açık unutursun da esin senin gerçek yüzünü görür. Yoksa sen de o cesaret nerde hadi bi desene senin baban anan suçlu diye.İki senedir içmesi çalışmamasına engel değildi.Şuan güç duruma düşmek üzereyi ve bunun tek sorumlusu sigara bunu söyleyip eşimle kötü olmak istemiyorum çünkü sigarasına laf etmemiş bir ailesi var tabiki içmesini istemiyordum hep söylerdim ama bırakmayı istemiyorum diyor.
Ya ailesinin suçu neİki senedir içmesi çalışmamasına engel değildi.Şuan güç duruma düşmek üzereyi ve bunun tek sorumlusu sigara bunu söyleyip eşimle kötü olmak istemiyorum çünkü sigarasına laf etmemiş bir ailesi var tabiki içmesini istemiyordum hep söylerdim ama bırakmayı istemiyorum diyor.
Eşinizle kötü olmak istemiyorsunuz ama siz içinizi çürütüyorsunuz. Adam geleceğini sizi düşünüp sigarayı bırakmıyor ama siz hala adamı üzmek istemiyorsunuz. Acı çekmeyi seven bir tip misiniz?İki senedir içmesi çalışmamasına engel değildi.Şuan güç duruma düşmek üzereyi ve bunun tek sorumlusu sigara bunu söyleyip eşimle kötü olmak istemiyorum çünkü sigarasına laf etmemiş bir ailesi var tabiki içmesini istemiyordum hep söylerdim ama bırakmayı istemiyorum diyor.
Gıybet ne şekilde olur bunu bile bilmiyorsunuz ne beni tanıyorsunuz ne eşimi ne ailesini.benim telefonum hep açık eşim hiç alıp kurcalamazÇünkü tabiri caizse yemiyor Allah aşkına bu kadar şikayet ediyorsun eşinin ve ailesinin gıybetini yapıyorsun KK nü günahına ortak ediyorsun. Bir gün o telefonu açık unutursun da esin senin gerçek yüzünü görür. Yoksa sen de o cesaret nerde hadi bi desene senin baban anan suçlu diye.
Hayır değilim ama ayrılık bu kadar basit değil benim ve ailem için.Eşinizle kötü olmak istemiyorsunuz ama siz içinizi çürütüyorsunuz. Adam geleceğini sizi düşünüp sigarayı bırakmıyor ama siz hala adamı üzmek istemiyorsunuz. Acı çekmeyi seven bir tip misiniz?
Sen daha geçen gün " fakirlere " yardım etmiyor muydun, bir sürü insan ban yedi ben de dahil... keşke o " yardım paralarını". Biriktirseydin çünkü kendi durumun iyi değil, kocan da evde yayılırdıı Ramazan'da ne güzel
Ayrılmak bu kadar basit olsa ayrılırdı zaten.2016 yılından beri açılan en az 60 konu.
60 ı nın en az 50 si eş, kayınvalide , kayınpeder.
Günah ya . Güle oynaya hayat yaşamak varken . Hep sorun sorun sorun .
Ayrılda sende kurtul . Onlarda
Eşimin böyle birşey yapacağını düşünsem heralde para ayırırdım ama bilmiyordum.
Hayatıma ailemin yanında devam ederim ki bu duruma düşmem onları bayağı üzer bu sebepten çaktırmıyorum.Bunu koskoca adam öngöremiyorsa siz yavaştan uzaklaşın. Parasızlığın sıkıntısını sadece siz çekmeyeceksiniz bu adam da çekecek. Neden tüm sorunları sırtlanıyorsunuz? Siz olgunlaşmamış bir adamla evlisiniz bunu kabul edin. Sızlanmak yerine hayatınıza devam edin bir yol bulup
Ne olması lazım ayrılman için ?Ayrılmak bu kadar basit olsa ayrılırdı zaten.
Bu durumun hiç gülünecek bir olayı yok lütfen bana yorum yazmayı bırakın kaç gündür çıktığını ben biliyorum siz değil Allah rızası için yorum yazmayın artıkkız morsever daha ramazanın 2. günü iki gün tahammül edemedin mi adama evde:))
Ayrılmak bu kadar basit olsa ayrılırdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?