Ben içten içe anneme kızamiyorum orda devreye benim çocukluk tramvalarim giriyor aslında. Sürekli o kadar sorunlu bir hayatım oldu ki istiyorum ki herkes olması gerektiği gibi iyi olsun. Benim asmam gereken bu ama onuda nasıl yapcam bilmiyorumKonuyu niye açtınız o zaman siz de sövüp gecseydiniz madem annenize, sorun nerdee?
bu sözleri sarf edecek cesareti siz vermişsiniz maalesefArkadaşlar merhaba. 13 haftalık hamileyim. Şu an için kv evinde yaşıyoruz. İşimizde fırsat oldu geçici diyerek memleketimize geldik. Kalıcı olmayı daha kesinlestiremedigimiz için şimdilik kv evindeyiz. Annemin evi hem küçük hem de eşi çok problemli diye orda kalamiyoruz. Anlatacaklarimdan sonra ya dönün ya evi getirin diceksiniz biliyorum ama şu an için ikiside imkansız. Gelelim derdime. Eşimin ailesi ve kendi ailem arasında uçurum kadar fark var. Kv tam bir başak burcu temizlik hastası ve daha da fenası düşünceli olmaya çok önem veriyor. Benim taraf ise tam tersi. Temizliğe nerdeyse hiç önem vermezler hatta pisler. Düşünceli hiç degiller. Bugün mesela kuzenimden kalan tüm bebeklik kıyafetleri annemdeydi bakalım diye kv evine getirdim. Giycekleri yıkanır diye bide daha çok var diye annem yikamamis hiç birini. Hem kv hem eşim demediklerini bırakmadılar. Rutubet kokusu uzaktan duyuluyor,insan onları öyle çöp gibi mı yollar,insan elinde de olsa bi sudan gecirir,biz olsak böyle mi yollariz,ne biçim insanlar anlamadiklar havada uçuştu. Annem muhtemelen zaten herşey orda yikancak diye düşündü bende bıdı bıdı yapacaklarını düşünemedim. Üstüne eşim annenden çıkarken niye aramadın bişey lazım mı diye sormadin,oraya gidiyon onlara benziyon tuhaflasiyon,gitmezsin böyle olcaksa diye baya söylendi. Zaten hormonların oynamaya başladığı donemdeyim. Özünde de malesef ki aşırı sulu göz bi insanim. Kendimi tuvalete zor attım 5 dk ağladım. Ben hariç herkes haklı. Birine sorsan öbürü tuhaf diğeri için o tuhaf asla ortasını yaşayamıyorum. 2 tarafa da hak verdiğim çok nokta oluyor ama arada kalmaktan aşırı bunaldım. He diyip geçmek çok zor ne yapicam ben
Malesef öyle çünkü eşim annemle ilgili yaşadığım bir çok sıkıntı da yanımdaydı daha evli değildik. Teselliyi onda buluyodum şimdi annemi korusam yüzüme bakar ancabu sözleri sarf edecek cesareti siz vermişsiniz maalesefgidip tuvalette ağlarsan daha çoook laf duyarsın yavrum sen
Aaa pardon!Çok eski degiller kuzenim küçük 5 yaşında hiç kullanmadığı şeyleri saklamislar benim çocuğuma diye
Eşiniz bildiği her şeyi annesi de biliyor herhalde. Anneniz haksiz bile olsa onunla ilgili şeyler siiz üzeceği için bu kadar rahat laf etmemeli eşiniz. Onlara benzedin falan, resmen en hassas yerinizden vuruyor adam sizi.Malesef öyle çünkü eşim annemle ilgili yaşadığım bir çok sıkıntı da yanımdaydı daha evli değildik. Teselliyi onda buluyodum şimdi annemi korusam yüzüme bakar anca
valla çok yanlış bir davranış bana göre erkek milletine güven olmaz kötü anında yapıştırır lafı böyle erkeklere ailevi sıkıntıları anlatmamak gerektiğini düşünüyorum.Malesef öyle çünkü eşim annemle ilgili yaşadığım bir çok sıkıntı da yanımdaydı daha evli değildik. Teselliyi onda buluyodum şimdi annemi korusam yüzüme bakar anca
Bende çok pişmanım ama o dönem öyle yalnızdım ki ilaç gibi geliyorduvalla çok yanlış bir davranış bana göre erkek milletine güven olmaz kötü anında yapıştırır lafı böyle erkeklere ailevi sıkıntıları anlatmamak gerektiğini düşünüyorum.
çocukluğumda öyle kötü şeyler yaşadım ki inan bana anlatsam roman olur o cinsBende çok pişmanım ama o dönem öyle yalnızdım ki ilaç gibi geliyordu
Anneniz de abartmış ama. Ben de çok titiz değilim ama yıkanmamış kıyafet yollanmaz.Arkadaşlar merhaba. 13 haftalık hamileyim. Şu an için kv evinde yaşıyoruz. İşimizde fırsat oldu geçici diyerek memleketimize geldik. Kalıcı olmayı daha kesinlestiremedigimiz için şimdilik kv evindeyiz. Annemin evi hem küçük hem de eşi çok problemli diye orda kalamiyoruz. Anlatacaklarimdan sonra ya dönün ya evi getirin diceksiniz biliyorum ama şu an için ikiside imkansız. Gelelim derdime. Eşimin ailesi ve kendi ailem arasında uçurum kadar fark var. Kv tam bir başak burcu temizlik hastası ve daha da fenası düşünceli olmaya çok önem veriyor. Benim taraf ise tam tersi. Temizliğe nerdeyse hiç önem vermezler hatta pisler. Düşünceli hiç degiller. Bugün mesela kuzenimden kalan tüm bebeklik kıyafetleri annemdeydi bakalım diye kv evine getirdim. Giycekleri yıkanır diye bide daha çok var diye annem yikamamis hiç birini. Hem kv hem eşim demediklerini bırakmadılar. Rutubet kokusu uzaktan duyuluyor,insan onları öyle çöp gibi mı yollar,insan elinde de olsa bi sudan gecirir,biz olsak böyle mi yollariz,ne biçim insanlar anlamadiklar havada uçuştu. Annem muhtemelen zaten herşey orda yikancak diye düşündü bende bıdı bıdı yapacaklarını düşünemedim. Üstüne eşim annenden çıkarken niye aramadın bişey lazım mı diye sormadin,oraya gidiyon onlara benziyon tuhaflasiyon,gitmezsin böyle olcaksa diye baya söylendi. Zaten hormonların oynamaya başladığı donemdeyim. Özünde de malesef ki aşırı sulu göz bi insanim. Kendimi tuvalete zor attım 5 dk ağladım. Ben hariç herkes haklı. Birine sorsan öbürü tuhaf diğeri için o tuhaf asla ortasını yaşayamıyorum. 2 tarafa da hak verdiğim çok nokta oluyor ama arada kalmaktan aşırı bunaldım. He diyip geçmek çok zor ne yapicam ben
Beni de annanem büyüttü annemle asla anlasamam, beni tanımıyor hiçbir seyimle ilgilenmedi, teyzemlere,annaneme sürekli oradan oraya yolladı durdu geçmişi affedemiyorum, ona tahammülüm yok ama bir başkası anneme laf söylese doğduğuna pişman ederim, kim olursa olsun aileme laf söyleyemez.Annemle alakalı şöyle bi durum var ben bebekken boşandı çocukken tekrar evlendi ben eşiyle yapamayınca beni anneme bıraktı kendi hayatini tercih etmiş gibi oldu. Benle pek ilgilenmedi. Hiç tam bi ana kız olamadık ama ben zaten baba yok diye mi bilmem ne olursa olsun çok düşkünlük hissediyorum ona hayatımdan uzak tutmayı düşünemiyorum bile
Yok artık siz eşyaları yıkamadan mı saklarsınız? Pis gelmiş kıyafetler. Damat da olsa el önüne çıkacak. Olur mu öyle? El önüne çıkmasına gerek yok insan kendi icin temiz olur da hani onu yapmiyorlar belli ki. Bari elden utansinlar.Bence eşin ve ailesi abartmış. İçinden 2-3 parça şey alınacaksa tüm çamaşırları yıkamanın ne gereği var. İstekleriniz ve beklentilerinizi açıkça ifade edemediğinizi düşünüyorum. Ailenize de eşinizin ailesine de daha net olmalısınız.
Bende coook kötü şeyler yaşadım ve destek hiç alamadım alabilsem böyle olmazdı ama zamanı geri alamıyorum. Başkasının dile getirmesinden ziyade kendim biliyorum ailem arkamda yok o daha ağır aslında. Belki de kapanıp aglamalarim ondandirçocukluğumda öyle kötü şeyler yaşadım ki inan bana anlatsam roman olur o cins27 yaşında hala gizli psikolojik destek alıyorum haberi yok psikoloğa gittiğimden bile haberi yok eşimin keşke sende ailenle olan şeyleri anlatmasaydın da arkanda dağ gibi kapı gibi ailenin olduğunu bilip ona göre davransaydı .erkeklerin evlilikte biraz korkması gerekiyor bana göre kaybetme korkusu genelde ezilen kadınlar sahipsiz ailesi arkasında olmayanlar çünkü erkekler biliyor çünkü herhangi bir hata da ailesi kızlarından taraf olacak
Pis değil beklemekten kokmuş sadece o kadar da değil zatenYok artık siz eşyaları yıkamadan mı saklarsınız? Pis gelmiş kıyafetler. Damat da olsa el önüne çıkacak. Olur mu öyle? El önüne çıkmasına gerek yok insan kendi icin temiz olur da hani onu yapmiyorlar belli ki. Bari elden utansinlar.
sana da destek öneririm karnındaki bebek için özellikle ben desteği sırf annem gibi anne olmamak için alıyorumBende coook kötü şeyler yaşadım ve destek hiç alamadım alabilsem böyle olmazdı ama zamanı geri alamıyorum. Başkasının dile getirmesinden ziyade kendim biliyorum ailem arkamda yok o daha ağır aslında. Belki de kapanıp aglamalarim ondandir
Koktuğunu anneniz farketmemiş mi? 1 gün yıkanmayı bekleyebilirdi kıyafetler. Doğum yarın değil. Zaten kv evindesiniz.Pis değil beklemekten kokmuş sadece o kadar da değil zaten
Daha cinsiyet belli değil içlerinde ağırlıklı kız kıyafeti var beraber bakar ayiririz sonra yıkanır diye ne o düşündü yıkanması gerektigini ne ben.Koktuğunu anneniz farketmemiş mi? 1 gün yıkanmayı bekleyebilirdi kıyafetler. Doğum yarın değil. Zaten kv evindesiniz.
Ayırma onun evinde yapılabilirdi o zaman. Boşu boşuna laf işitmişsiniz.Daha cinsiyet belli değil içlerinde ağırlıklı kız kıyafeti var beraber bakar ayiririz sonra yıkanır diye ne o düşündü yıkanması gerektigini ne ben.
Düşünceli oluşları çevreye göstermelik zaten. 1-2 aya burda kalcaz mi kalmicaz mi belli olcak ona göre ev gelcek yada biz gitcez dört gözle onu bekliyorumsizin önceki konularınızı da biliyorum, bu konudan bağımsız eşiniz ve annesi özellikle de aynı evde size daha çok şey yaşatacaklar. siz de ileride dönüp baktığınızda hamileliğinizi güzel değil de kötü hatırlayacaksınız en çok bu üzücü. aşırı düşünceli değiller, anlattıklarınız kadarıyla fazlaca takıntılılar öncelikle. -sadece bu konu için değil-
konuya gelince evet 5 yıl aynı yerde bekleyen kıyafetler kokar, bunlar da birine verilecekse yıkayıp ütülenip öyle verilir. bunda herkes hemfikir. ama siz oradayken kimse sizin aileniz için kafasına göre konuşamaz. e hani nerede kaldı çok düşünceli kv? düşünceli olan insan "kızın yanında böyle demeyelim, kırılır" der ilk önce. sadece takıntılılar. sizin hamileliğinize takmışlar, sizin ailenize takmışlar, onların yanında yaşamanız gerektiğine takmışlar. sizin kendi kendinize idare edeceğinize bile güvenleri yok diğer konulardan görüyoruz. bebeğiniz doğsun, bebeğinize de kv bakmak isteyecek. hamileliğinde en iyi biz bakarız diyen çocuğa da en iyi ben bakarım diyecek. göze alıyorsanız aynı evde yaşamaya devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?