- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Neyi garip geldi ne ise onu yazdimÜzgünüm, fakat muhabbetler bana garip geldi, fazla ütopik bi yobaz.
"Neden kapatmıyorsunuz dükkanı birşey yenmeyecekse, insanlar bankta da oturabilir" iken adama söylemeniz gereken cümle, siz üzgün surat mı yaptınız?.
Ek olarak, satış yok denilince neden ısrar ettiniz patronla konuşmaya falan, etrfata başka büfe miyok yani?
geçen aynı şey benimde başıma geldi hastanenin kantininde.adam yüzünü buruşturarak şu ilerde diye başka Bi yeri tarif etti.Üzgünüm, fakat muhabbetler bana garip geldi, fazla ütopik bi yobaz.
"Neden kapatmıyorsunuz dükkanı birşey yenmeyecekse, insanlar bankta da oturabilir" iken adama söylemeniz gereken cümle, siz üzgün surat mı yaptınız?.
Ek olarak, "satışımız yok" çok açıkbir ifade, buna karşılık verilen cevap "ama orada yüzlerce kekiniz ve suyunuz var" mı olur reel hayatta cidden? Patronla konuşmaya ısrar etmek falan, on metre ilerde başka büfe bulunamazmış gibi.
Niye ki ramazanda kantini açık tutup satış yapmak gunahmiymis
Herkesin orucu da sevabı da kendine.
Yalnız bu olay bana biraz garip geldi yani ramazan girdi gireli böyle abartı olayları çok duyar olduk.bilemiyorum.
Valla ilk başta bende o tarz düşündüm de baksana canım 3 kişi de benzer şeyler yaşamış.Benim türbanlı bacımın üstüne işediler tadında di mi bu olay da.
Bende izmir De okudum canım .İzmirde yaşadığım için mutluyum. O zihniyeti değiştiremezsin.. Ben ömrüm boyunca 1 gün bile ramazan orucu tutmadım şimdiye kadar kimse neden tutmuyorsun diye sormadı, bu konuda tartışma yaşamadım şanslı insanlardanım sanırım. Senin de yapacak bir şeyin yok satmak zorunda değil. Belki adam kendince milletin nefsini test ediyordur ondan açık tutuyordur büfeyi :))
Valla ilk başta bende o tarz düşündüm de baksana canım 3 kişi de benzer şeyler yaşamış.
Sevap pointleri o pek dindar amaçlara yazılacak ya ondanYa ben de şaşırdım
Demek olabiliyormuş
Kendi tutunca herkesi tutturmaya çalışıyorlar demekki :)
Ben Konya'ya arkadaşımı üniversitede ziyarete gitmiştim. Saçlarım pembe-kırmızı karışımı punk modeliydi. Orada kampüs içine giden tren gibi bir şey var ona bindim yaşlı bir amca beni gördü yerinden kalktı yükses sesle dua okuyarak şeytan bu şeytan, içine şeytan girmiş diyerek kaçtı. :)) saçlarımı yanıyor mu sandı nedir anlamadım belki sadece ona öyle göründüğümü düşündü :)) değişik insanlar yurdumun renkleri işte düşünüp üzülme sen de.Bende izmir De okudum canım .
Ben izmir i ve İzmir lileri çok severim
Inşallah buradan sonra izmir e tayin isteyecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?