Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece baban rahmetli mi oldu dedim soru sadece aglayacağini bilmiyordum ki empati yapabiken biriyim fazla abartti sanki babasina hakaret etmisim gibi algilandi kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda mi ? Ben sadece size geldigimde evinizde kedi olmasin ben geldigim zaman dedim hadsizce cevap verip o zaman gelmeyin ben siz geliceksiniz diye odaya mi kapaticam diyen o

Ben geldiğimde evinizde kedi olmasın diyerek hadsizlik yapan siz oluyorsunuz yalnız, iyi cevap vermiş size az bile

Neden kiskaniyim ki iyi bir universite eğitim aldim isim iyi calisiyorum mutluyum bence yanlis anladiniz beni

Eminim iyi bi unitversite egitimi almissinizdir... Ama kendinizde asagilik kompleksini yenemeyecek kadarda egitimsiz ve kiskanc bi insansiniz...Bi insan kendini bu kadar rezil edebilirdi ancak tebrikler

Resimleri kayinvalideme bak Xin esi diye gosterdim ve yorum bile yapmadim acik sacik resimleri atan o gostermekte ne var ki ? Hayir asla kiskanmiyorum

senin gibisi düşman başına. daha da kızı kötüleyecek yer ariyosun.
Allah umduğunu buldurmasin amin

Arkadaslar eltimi kiskanmiyorum yanlis anlasildim ki resimleri art niyetli gostermedim herkeste kedi sevmek zorunda değil ev orasi

Arkadaslar eltimi kiskanmiyorum yanlis anlasildim ki resimleri art niyetli gostermedim herkeste kedi sevmek zorunda değil ev orasi

Kendi evinde beslemezsin o zaman kimseye karışmak haddin değil, rahatsız olan insan gitmez seni mi düşünecek yaşamındaki kararları verirken

Görümcen sana zaten babasının öldüğünü söylemiş
Niye 2.kez soruyorsunuz ki bilmiyormuş gibi
aldığınız üniversite eğitimi söyleneni bir kerede anlamanıza yardımcı olmuyor sanırım

Sananeee acaba giyiminden kuşamından??? Senden daha çok sevilmiş anlaşılan çekemiyorsun. Tavırlarınız felan çok itici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…