Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ettim. Siz bu kadar kötü düşünceli olacak ne yaşadınız?

Bütün resimleri mi öyleydi. Yoksa siz mi özellikle o resimleri gösterdiniz. Bence geride durmanız gerekiyordu. Çok didiklemis gibi olmuşsunuz.

aciksa açık, içki içiyorsa içiyor, onunla siz değil kayniniz evlenmiş.
gammazlamak icin kayinvalideye kosa kosa fotoğraf gösteriyorsunuz, "aa lale bu nasil gelin" diyip sizinle dedikodu yapmadı diye mi kızdınız.
ayrıca yardim eder etmez, herkesin tarzi başkadır. Belki kiz yeni geldiği evde çekindi, belki icinden gelmedi. Eltiniz oscarlik oyuncu olabilir mi bilemem ama siz baya kıskancsiniz üzgünüm.

Arkadaslar eltimi kiskanmiyorum yanlis anlasildim ki resimleri art niyetli gostermedim herkeste kedi sevmek zorunda değil ev orasi
Evet orası ev ve eltinizin evi, kedi sevmiyorsanız gitmeyin, zaten iş yapmayı da bilmiyor, okumamıs, çalışmıyor, ne yapacaksınız öyle eltinin evinde

Niye bu kadar kafaya taktınız ki bırakın kim napiyosa yapsin içten içten kıskanan takip eden sizsiniz. Hem ablalık yapmaya çalıştım diyosunuz hem de kizin resimlerini stalklayip millete gosteriyosunuz. Bi salın kendinizi. Madem işiniz gücünüz yerinde kendi hayatınıza bakın

Bütün resimleri mi öyleydi. Yoksa siz mi özellikle o resimleri gösterdiniz. Bence geride durmanız gerekiyordu. Çok didiklemis gibi olmuşsunuz.
bir tane instagram hesabi vardi herkese acik oradaki resimleri gosterdim keske gostermeseydim

Aşırı kıskancsin kv görümce bisey demiyor size ne oluyor. Bu arada doktoranızı nerede yaptınız merak konusu

Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin

Evet kedi sevmeyebilirsiniz, o da kedisini odaya kapatmayı sevmiyordur. Kedi sevmeyenler bilmeyebilir ama evcil hayvan evlattan farksız. Evladına da söyleseniz bu kadar bozulurdu ancak.

Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Ben niye aciklayayim hanımefendi, kaynananiz ben miyim bu olayda herkesin davranisi normal geldi bana, sizinki haric

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…