- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Çok merak ettim. Siz bu kadar kötü düşünceli olacak ne yaşadınız?Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Evet orası ev ve eltinizin evi, kedi sevmiyorsanız gitmeyin, zaten iş yapmayı da bilmiyor, okumamıs, çalışmıyor, ne yapacaksınız öyle eltinin evindeArkadaslar eltimi kiskanmiyorum yanlis anlasildim ki resimleri art niyetli gostermedim herkeste kedi sevmek zorunda değil ev orasi
bir tane instagram hesabi vardi herkese acik oradaki resimleri gosterdim keske gostermeseydimBütün resimleri mi öyleydi. Yoksa siz mi özellikle o resimleri gösterdiniz. Bence geride durmanız gerekiyordu. Çok didiklemis gibi olmuşsunuz.
Ben de kahvemi alayım da geleyim, banlanmamak için yazmayacağım bari okuyayım
Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayinaciksa açık, içki içiyorsa içiyor, onunla siz değil kayniniz evlenmiş.
gammazlamak icin kayinvalideye kosa kosa fotoğraf gösteriyorsunuz, "aa lale bu nasil gelin" diyip sizinle dedikodu yapmadı diye mi kızdınız.
ayrıca yardim eder etmez, herkesin tarzi başkadır. Belki kiz yeni geldiği evde çekindi, belki icinden gelmedi. Eltiniz oscarlik oyuncu olabilir mi bilemem ama siz baya kıskancsiniz üzgünüm.
Bu sefer biraz olmuş sankiLale ve kankileri çekirdek çitleyerek gülüyor bence şu an.
Evet kedi sevmeyebilirsiniz, o da kedisini odaya kapatmayı sevmiyordur. Kedi sevmeyenler bilmeyebilir ama evcil hayvan evlattan farksız. Evladına da söyleseniz bu kadar bozulurdu ancak.Ben sadece baban rahmetli mi oldu dedim soru sadece aglayacağini bilmiyordum ki empati yapabiken biriyim fazla abartti sanki babasina hakaret etmisim gibi algilandi kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda mi ? Ben sadece size geldigimde evinizde kedi olmasin ben geldigim zaman dedim hadsizce cevap verip o zaman gelmeyin ben siz geliceksiniz diye odaya mi kapaticam diyen o
Ben niye aciklayayim hanımefendi, kaynananiz ben miyimHayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Ben de tam bu 2. Üyelikse diğer üye adı ne diye merak etmiştimdi.Asıl üyeliğin kim acaba merak ettik
Iyi universiteyi gozun kapali kulagin tikali mi okudun? Vizyonsuzluktan ölüyor gibisinNeden kiskaniyim ki iyi bir universite eğitim aldim isim iyi calisiyorum mutluyum bence yanlis anladiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?