Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Çünkü onun paylaştığı fotoğraflar ve fotoğrafların tarzı onun problemi. Sizin onun fotoğraflarını açık saçık bulup paylaşmanız sizin probleminiz. Üstünüze vazife olmayan bir şey. Resmen eltiniz antipati toplasın diye işgüzarlık etmişsiniz.

Kiza alenen eltilik yapmissin hala kiskanmiyorum diyorsun. Belki eltini degil ama onun aile tarafindan sevilmesini kiskaniyorsun

Basarili bir fake konu.yani insan inanip inanamama arasinda gidip geliyor.

zira bukadar okumus bir insanin yaptigi hareketlerin kiskanclik emaresi oldugunu bilmemesi imkansiz.

Site acisindan gurur duydum ama fake konularda bir statu kazaniyor yavas yavas

Kiza alenen eltilik yapmissin hala kiskanmiyorum diyorsun. Belki eltini degil ama onun aile tarafindan sevilmesini kiskaniyorsun
Neden kiskaniyim ki neden surekli kiskanc yaziyorsunuz ailesinden de kiskanmiyorum nisanim kinam herseyim oldu babamin evinden alnimin aki ile ciktim ki gorumcelerimle aram iyidir arar hal hatir sorarim eltim 9 aydir hic aramadi sevilen benim burada sirf eltiyim diye bu kadar kotu yorum yapiyorsunuz onun oyunculugunu goremiyorsunuz biraz elti gozuyle degilde insan gozuyle bakin hadsizlik eden o ..

Anlattiklarınızın hepsinde haksızsınız, çevrenizdeki insanlara sabır diliyorum.

Bir de arkadaşlar bir şey soracağım ben bu konuyu beğenmedim ama bende beğenmeme işareti boş gözüküyor. Sizde de aynı sorun var mı ?

Her mesajında fake olduğunu biraz daha belli ediyorsun. Daha fazla dalga geçme bence insanlarla

Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Sen gösterırsen tepkı alırsın, ama kaynınız gösterse, kayınvalıdenız bir düşünebilir belkı, kaynınızın hayat arkadaşı olacak. Henüz evlenmemısler, mutfaga gırmesın, zaten vakti geldıgınde gırecektır. Kedı konusunda, bende hayvanlardan cok korkarım, uzakdan severım ama köpek degıl bu kedi zarar vermez. Ortada daha ev yok şimdiden, kedıyı evde ıstemem demıssınız, yanlış tepkiler vermıssınız ve sız bır ınsana guzel davranırsanız, ev sahıbı sız rahatsız oluyorsunuz dıye baska odaya alır kedıyı. Toplumda nasıl davranılması gerektıgı, unıversitede ögretmıyorlar.

Kendi evlerinde kedileri bir konu gecti ben kedili eve giremem dedim eltimde korkuyor musun fobin mi var dedi hayir sadece sevmem dedim oda ben evde kedilerimi besliyorum dedi benimde tek dedigim odaya koyarsin ben gelince dedim oda ben siz geliceksiniz diye odaya mi koyucağimi dusunuyorsunuz dedi diyebilirdi ki tabi evlendiler apar topar kim kimlerdendir bilmiyoruz 9 ay once evlendiler

Sanırım siz okumuşsunuz, ama cehalet okumakla kapatılmıyor şekil a da görüldüğü gibi.kiskancliktan gözünüz dönmüş densizce konuşmuşsunuz 20 yaşında eltiler gibi hareketler

Korkıyormusun fobın mı var dıye sormuş kızcağız, hayır sadece sevmem demıssınız, sevmeyenı hayvanseverler anlayamıyor ama fobısı olanı ya da kucukken kaza gecırılmısse hayvanseverler bunu anlayısla karsılıyor. Yanı ha cocuguna bırı sevmem demıs, ha kedısıne onlar ıcın aynı şey.

Sizeneki niye gösteriyorsun senin biri fotografını gösterse hoşuna gidermi bide üste çıkıyorsun gerçi üniversite mezunuydun degilmi pardon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…