- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Çünkü onun paylaştığı fotoğraflar ve fotoğrafların tarzı onun problemi. Sizin onun fotoğraflarını açık saçık bulup paylaşmanız sizin probleminiz. Üstünüze vazife olmayan bir şey. Resmen eltiniz antipati toplasın diye işgüzarlık etmişsiniz.Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Profilinizde calismiyor yaziyorNeden kiskaniyim ki iyi bir universite eğitim aldim isim iyi calisiyorum mutluyum bence yanlis anladiniz beni
Neden kiskaniyim ki neden surekli kiskanc yaziyorsunuz ailesinden de kiskanmiyorum nisanim kinam herseyim oldu babamin evinden alnimin aki ile ciktim ki gorumcelerimle aram iyidir arar hal hatir sorarim eltim 9 aydir hic aramadi sevilen benim burada sirf eltiyim diye bu kadar kotu yorum yapiyorsunuz onun oyunculugunu goremiyorsunuz biraz elti gozuyle degilde insan gozuyle bakin hadsizlik eden o ..Kiza alenen eltilik yapmissin hala kiskanmiyorum diyorsun. Belki eltini degil ama onun aile tarafindan sevilmesini kiskaniyorsun
Neden kiskaniyim ki neden surekli kiskanc yaziyorsunuz ailesinden de kiskanmiyorum nisanim kinam herseyim oldu babamin evinden alnimin aki ile ciktim ki gorumcelerimle aram iyidir arar hal hatir sorarim eltim 9 aydir hic aramadi sevilen benim burada sirf eltiyim diye bu kadar kotu yorum yapiyorsunuz onun oyunculugunu goremiyorsunuz biraz elti gozuyle degilde insan gozuyle bakin hadsizlik eden o ..
Sen gösterırsen tepkı alırsın, ama kaynınız gösterse, kayınvalıdenız bir düşünebilir belkı, kaynınızın hayat arkadaşı olacak. Henüz evlenmemısler, mutfaga gırmesın, zaten vakti geldıgınde gırecektır. Kedı konusunda, bende hayvanlardan cok korkarım, uzakdan severım ama köpek degıl bu kedi zarar vermez. Ortada daha ev yok şimdiden, kedıyı evde ıstemem demıssınız, yanlış tepkiler vermıssınız ve sız bır ınsana guzel davranırsanız, ev sahıbı sız rahatsız oluyorsunuz dıye baska odaya alır kedıyı. Toplumda nasıl davranılması gerektıgı, unıversitede ögretmıyorlar.Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Kendi evlerinde kedileri bir konu gecti ben kedili eve giremem dedim eltimde korkuyor musun fobin mi var dedi hayir sadece sevmem dedim oda ben evde kedilerimi besliyorum dedi benimde tek dedigim odaya koyarsin ben gelince dedim oda ben siz geliceksiniz diye odaya mi koyucağimi dusunuyorsunuz dedi diyebilirdi ki tabi evlendiler apar topar kim kimlerdendir bilmiyoruz 9 ay once evlendilerSen gösterırsen tepkı alırsın, ama kaynınız gösterse, kayınvalıdenız bir düşünebilir belkı, kaynınızın hayat arkadaşı olacak. Henüz evlenmemısler, mutfaga gırmesın, zaten vakti geldıgınde gırecektır. Kedı konusunda, bende hayvanlardan cok korkarım, uzakdan severım ama köpek degıl bu kedi zarar vermez. Ortada daha ev yok şimdiden, kedıyı evde ıstemem demıssınız, yanlış tepkiler vermıssınız ve sız bır ınsana guzel davranırsanız, ev sahıbı sız rahatsız oluyorsunuz dıye baska odaya alır kedıyı. Toplumda nasıl davranılması gerektıgı, unıversitede ögretmıyorlar.
Sanırım siz okumuşsunuz, ama cehalet okumakla kapatılmıyor şekil a da görüldüğü gibi.kiskancliktan gözünüz dönmüş densizce konuşmuşsunuz 20 yaşında eltiler gibi hareketlerMerhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Gösterme amacın neydi peki? Dürüst ol.Hayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
Korkıyormusun fobın mı var dıye sormuş kızcağız, hayır sadece sevmem demıssınız, sevmeyenı hayvanseverler anlayamıyor ama fobısı olanı ya da kucukken kaza gecırılmısse hayvanseverler bunu anlayısla karsılıyor. Yanı ha cocuguna bırı sevmem demıs, ha kedısıne onlar ıcın aynı şey.Kendi evlerinde kedileri bir konu gecti ben kedili eve giremem dedim eltimde korkuyor musun fobin mi var dedi hayir sadece sevmem dedim oda ben evde kedilerimi besliyorum dedi benimde tek dedigim odaya koyarsin ben gelince dedim oda ben siz geliceksiniz diye odaya mi koyucağimi dusunuyorsunuz dedi diyebilirdi ki tabi evlendiler apar topar kim kimlerdendir bilmiyoruz 9 ay once evlendiler
Sizeneki niye gösteriyorsun senin biri fotografını gösterse hoşuna gidermi bide üste çıkıyorsun gerçi üniversite mezunuydun degilmi pardonHayir sadece esimin ailesi böyle seyleri yadirgar hayir kizginligim ona değil sonucta resim cekilen o paylasan o neden ben gosterdim diye tepki aliyorum onu aciklayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?