osibulebin zayıflama hikayesi:)

27 yaşındayım..öğretmenim o yüzden buna göre bi beslenme programı ayarlamaya çalısıyorum kendime..sabah 2 dilim tuzsuz etimekle bir dilim peynir yedim,rezene içtim...öğlen eve gidip kabak yemeğim vardı ondan yiycem biraz,yanında da mis gibi ev yoğurdu...emzirdiğim için çok aç kalmak istemiyorum...bebeğim ek gıdalara alışırsa biraz daha rahatlıycam inş..çılgınlar gibi su içiyorum ben zaten...

selam osibulebin tabiki diğerlerinde selam

teşekkür ederim canım hedefime az kaldı

birde korumasını öğrenirsem ne mutlu banan :))))))))))))

sizin menünüz çok iyi görünüyor bu şekilde yemeye devam ederseniz bu hafta 2 kiloya yakın verirsinizzz
etimek yerine çavdarlı yada tam tahıllı falan tüketseniz daha çok doyarsınız bence

can sıkıntısından artık buna da başladım kızlar
hergün kullandığım makyaj eşyalarımı paylaşacağım nasipse
hepsi bebeğim gibidir

haftasonu bu sabunlar bim e gelmiş
bulabilirseniz bence alın
harika kokuyor

iki rimel birden kullanıyorum
önce kırmızı olanı kullanıyorum
makyaj bitiminde de siyahı kullanıyorum çok daha hacimli görünüyor

bu allığı süngerle uygulayınca bebek gibi oluyor

bu ruju bitirmeye çalışıyorum

kısacası bugün hafif bir makyaj yaptım

Son düzenleme:
bugün başladığım için diyete benim de aklımda tam tahıllı ama markete çıkamadım henüz..evde o vardı onu yiyeyim dedim..iki ayda versem şu 10 kiloyu benden mutlusu olamaaazzzz..ama spor yürüyüş hiçbir şey yapamam...çocuklardan fırsat bulup dışarı çıkmam imkansz...evde çokkk koşturuyorum gerçi..bakalım bugün sabah tartıldım 70.500 geldim...haftada bir gün mü tartılıyorsun sen...sık sık kilo kontrolü yapıyor musun

bu şekilde yaparsan ve hiçbir kaçamak olmazsa ben sana 1 ay veriyorum
hergün tartılıyorum kilo kontrolü bnce önemli
bende spor yapmıyorum ki
bnim durumum da aynı bebişimden fırsat bulup çıkamıyorum
çıkmak da istemiyorum zaten dışarıda dolaşacak bir yer zaten yok
e bir de kar buz gerek yok
bir iki ay daha evdeyim yani
bebiş ve bazı durumlardan dolayı çalışmıyorum

maaşallah canım bizimkide dönmüyo henüz kasım bebeklerinden dönenler varmış ondan sordum bizim tosbanın da ayaklar havada deli gibi atıyo kendini ama dönme yok..ana kucağında dirseklerden kuvvet alıp kafayı atıyo öne anakucağındaki oyuncaklarla oynuyo parmak uçlarıyla tutuyo saniyelerle geri bırakıyo ama 15 dk dan fazla kalmamıştır sevmiyo( ancak kucakta gezse dik dursa oda zaralı die tutmuyorum akşama kadar geziyoruz bizde..o ayakkabılardan bende alıcam cnm umarım sever hoppalayı düşünmüştüm 1 ay içinde kullanır falan die dr önermedi...

maşallah canım
bende oturtmuyorum da kendi kalkıyor korkuyorum birşey olacak diye
hoppala ne canım?

akşam öğününü az tutmuşsun ne güzel benimde akşamı az tutmam lazım çünkü sindiremeden erkenden sızıp kalıyorum..

bu bugünün menüsü canım umarım bunun dışına çıkmam
eşime dünden söyledim bu hafta senle yemeyeceğim dedim
yine mi başlıyoruz dedi
valla idare et dedim
eski kiloma döneyim beraber yeriz dedim
off ya
zaten bütün gün işte
olsun
beklenen gün gelecekse şayet çekilen çile kutsaldır

Seni süslü seniiiiiiiiiiiii

Hoş geldin canımmm
İnşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine
Hem ne güzel ikinci bebekten sonrason zayıflama bu
Bizim ilk bebişler bi daha düşünsek yine kilo derdimiz olcek

Dışarıda yürüyüş yapamıyorsanız evde yapabilirsiniz....Leslie ile 3 mile, 5 mile yürüyüş var. Google yazarsanız çıkar.....

Dışarıda yürüyüş yapamıyorsanız evde yapabilirsiniz....Leslie ile 3 mile, 5 mile yürüyüş var. Google yazarsanız çıkar.....

teşekkür ederim
ama sanırım benim dna mda spor yok
yani yapamıyorum
çok üşengecim

Çok hos buldum canım.ilk dogumdan sonra 60 kilo olmuştum.bunda 70 kaldım.ideal kilom 55 aslında.boyum 1.68.bir kase kabak yarım kase yoğurt yedim.kuzumu emziriyorum.sonra ev supurup silicem.

Çok hos buldum canım.ilk dogumdan sonra 60 kilo olmuştum.bunda 70 kaldım.ideal kilom 55 aslında.boyum 1.68.bir kase kabak yarım kase yoğurt yedim.kuzumu emziriyorum.sonra ev supurup silicem.

bnm pc hep açık kalıyor
iş yapıp gelip okuyorum

hoşgeldin canım,bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

çok hoşsun osibuleb,süslü ve bakımlı anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…