27 yaşındayım..öğretmenim o yüzden buna göre bi beslenme programı ayarlamaya çalısıyorum kendime..sabah 2 dilim tuzsuz etimekle bir dilim peynir yedim,rezene içtim...öğlen eve gidip kabak yemeğim vardı ondan yiycem biraz,yanında da mis gibi ev yoğurdu...emzirdiğim için çok aç kalmak istemiyorum...bebeğim ek gıdalara alışırsa biraz daha rahatlıycam inş..çılgınlar gibi su içiyorum ben zaten...
bugün başladığım için diyete benim de aklımda tam tahıllı ama markete çıkamadım henüz..evde o vardı onu yiyeyim dedim..iki ayda versem şu 10 kiloyu benden mutlusu olamaaazzzz..ama spor yürüyüş hiçbir şey yapamam...çocuklardan fırsat bulup dışarı çıkmam imkansz...evde çokkk koşturuyorum gerçi..bakalım bugün sabah tartıldım 70.500 geldim...haftada bir gün mü tartılıyorsun sen...sık sık kilo kontrolü yapıyor musun
sabah:
yoğurt
çavdarlı
sonra:
türk kahvesi
8 tane kuş lokumu
]
tutup sallıyor oyuncaklarını canım
ses çıkarınca daha hırslı vuruyor
ayakkabı aldık ses çıkaran onları giyince yorulana kadar vuruyor ayaklarını
henüz dönmemiz yok böcek gibi toplanıyor
kalkmaya zor ediyor
arada da köprü yapıyor bacaklarıyla
senin bebişe de maşallahhhh
siz dönebiliyor musunuz
maaşallah canım bizimkide dönmüyo henüz kasım bebeklerinden dönenler varmış ondan sordum bizim tosbanın da ayaklar havada deli gibi atıyo kendini ama dönme yok..ana kucağında dirseklerden kuvvet alıp kafayı atıyo öne anakucağındaki oyuncaklarla oynuyo parmak uçlarıyla tutuyo saniyelerle geri bırakıyo ama 15 dk dan fazla kalmamıştır sevmiyo( ancak kucakta gezse dik dursa oda zaralı die tutmuyorum akşama kadar geziyoruz bizde..o ayakkabılardan bende alıcam cnm umarım sever hoppalayı düşünmüştüm 1 ay içinde kullanır falan die dr önermedi...
öğle:
tavuk gögsü
ayran
taze soğan(salata yapmaya yine üşendim)
çavdarlı
akşam:
yoğurt
çorba
akşam öğününü az tutmuşsun ne güzel benimde akşamı az tutmam lazım çünkü sindiremeden erkenden sızıp kalıyorum..
Seni süslü seniiiiiiiiiiiiican sıkıntısından artık buna da başladım kızlar
hergün kullandığım makyaj eşyalarımı paylaşacağım nasipse
hepsi bebeğim gibidir
haftasonu bu sabunlar bim e gelmiş
bulabilirseniz bence alın
harika kokuyor
Eki Görüntüle 648223
iki rimel birden kullanıyorum
önce kırmızı olanı kullanıyorum
makyaj bitiminde de siyahı kullanıyorum çok daha hacimli görünüyor
Eki Görüntüle 648227
bu allığı süngerle uygulayınca bebek gibi oluyor
Eki Görüntüle 648225
bu ruju bitirmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 648224
kısacası bugün hafif bir makyaj yaptım
27 yaşındayım..öğretmenim o yüzden buna göre bi beslenme programı ayarlamaya çalısıyorum kendime..sabah 2 dilim tuzsuz etimekle bir dilim peynir yedim,rezene içtim...öğlen eve gidip kabak yemeğim vardı ondan yiycem biraz,yanında da mis gibi ev yoğurdu...emzirdiğim için çok aç kalmak istemiyorum...bebeğim ek gıdalara alışırsa biraz daha rahatlıycam inş..çılgınlar gibi su içiyorum ben zaten...
Dışarıda yürüyüş yapamıyorsanız evde yapabilirsiniz....Leslie ile 3 mile, 5 mile yürüyüş var. Google yazarsanız çıkar.....
teşekkür ederim
ama sanırım benim dna mda spor yok
yani yapamıyorum
çok üşengecim
Çok hos buldum canım.ilk dogumdan sonra 60 kilo olmuştum.bunda 70 kaldım.ideal kilom 55 aslında.boyum 1.68.bir kase kabak yarım kase yoğurt yedim.kuzumu emziriyorum.sonra ev supurup silicem.
can sıkıntısından artık buna da başladım kızlar
hergün kullandığım makyaj eşyalarımı paylaşacağım nasipse
hepsi bebeğim gibidir
haftasonu bu sabunlar bim e gelmiş
bulabilirseniz bence alın
harika kokuyor
Eki Görüntüle 648223
iki rimel birden kullanıyorum
önce kırmızı olanı kullanıyorum
makyaj bitiminde de siyahı kullanıyorum çok daha hacimli görünüyor
Eki Görüntüle 648227
bu allığı süngerle uygulayınca bebek gibi oluyor
Eki Görüntüle 648225
bu ruju bitirmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 648224
kısacası bugün hafif bir makyaj yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?