osibulebin zayıflama hikayesi:)

Seni kokoş seni...
canim tekrar mı tahlil yaptıracaksın ...
bide erken yatıyorsunuz sanırım ...
nasil beceriyorsun bana da anlat

evet canım tekrar tahlil yaptırmam gerekiyormuş
çok naziksin
evet ya çok erken yatıyoruz
8 gibi 9 gibi
kuzey güneyi bile izleyemiyorum
neyi canım
anlamadım

Canım erkenden uyumayı

oğlum gündüz uyumuyor
o kucağımda iş yapıyoruz mecbur
akşama yoruluyor bu sefer oynatıyorum onu
8 9 gibi pili bitiyor canımmm
yani aslında bn pek bişi yapmıyorum kendi uyumuyor
ama ezanla uyanıyoruz
ve gece 3 4 kere uyanıyor emiyor

Son düzenleme:
Dolayısıyla sende onunla bir yatıyorsun sonra gece...:)
ins bizimkilerde burgun uslancak :)

kız bu sıpa da durmuyor
uyanıkken illa gözünün içine bakmam gerekiyor yoksa durmuyor
kötü alıştırdım
Canım benim kız 4 aya kadar uslu denilebilecek bi bebekti...
4 aydan beri deli oluyoruz ... Bu ara emmek istemedi... Bi ara sabaha kadar
oturduk kendisiyle, uykudan çığlık atarak uyanıyordu ... Bi kaç gündür eskiye göre
daha iyiyiz... Yavaş yavaş düzene girecekler ins...

kızlar bir daha kahve içtim
ayakta duracak halim yok
uykum var
eşim nasıl gelecek off
çok kötü kar yağıyor
karşı apartmanı göremiyorum inanın yani

OSİBULEB CANIM HATAYLI ARKADAŞLAR DAHA İYİ BİLİR AMA ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA

TEPSİ KEBABI:BİR VEYE YARIM KİLO ORTA YAĞLI KIYMANIN İÇİNE BOLCA SOĞAN (çok ezmeden tercihen robotta çek,veya rendele) birkaç diş sarımsak doğra,biraz maydanoz karabiber,tuzunu koy iyice yoğurdugun karışımı bir tepsiye iyice yay eşit olarak bütününü kapla kıymayla.yani çok ince veye çok kalın olmasın bir kapta salçalı su yap tepsiye yerleştirdiğin kıymanın üzerine dök.

sonra domatesleri 4böl kıyman üzerine yeşil biberleri ikiye böl yerleştir fırında pişir.

pişince eti dilimle servis edeceğin tabağa pişmiş domates ve biberlerle beraber yanında pilav,bol salata ve ayranla birlikte afiyetle ye

Allahımmmmm
süpersin canım ya
en yakın zamanda denerim inşallah

anaaaam tepsi kebapları, içli köfteler havalarda uçusuyor, ben de isterimmm :9 özelliklede içli köfteeee...60 kiloya erişirsem yapcam ve 6 adet yiycem aha da buraya yazdımmm... :)))

Osibuleb seni tebrik ediyorum.Azmin ve iradene hayran kaldım.2 ay kadardır topikini takip ediyorum ben sürekli açıp bakan ama yazmaya karar veremeyen tiplerdenim.Ama bu topik ve sen beni acayip gaza getirdiniz bir de bu sabah itibariyle yol arkadaşları olmadan yalnız başaramayacağıma karar verdim.çünkü iki ileri bir geri sarıp duruyorum.
Ben de 19 kasımda kızımı dünyaya getirdim.65 ile hamile kaldım 77-78 ile doğuma girdim.Doğumdan bir hafta sonra 67 kiloydum.Üzerindan 3 ay geçti ben hala 67 kiloyum:18: Seni ilk kasım anneleri safasında görmüştüm sonra burda ismi görünce sürekli girip bakmaya başladım lkilo verme serüvenin nasıl gidiyor diye.Bir süredir grup şeklinde zayıflamaya karar verdiğinizi görüyorum.Eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.Kurallarınız varsa uymaya çalışırım. Ama eğer kontenjanınız dolu ise hiç önemli değil bir izleyici olarak sizi takip etmeye devam ederim
Herkese kolay gelsin

çok teşekkür ederim
canım olur mu öyle şey?
aramızdasın artık hoşgeldin
burada kural yok kiistersen pazartesi günleri yarış var ona katılabilirsin
komşu günlüklerimiz var farketmişsindir aramızda sen ben yok

dün de bir arkadaşa yazmıştım da

2, sıradaki günlükte de cumaları yarışıyoruz canım
böylece hafta içi de hafta sonu da salamıyoruz

Çok teşekkür ederim nezaketin için.
Bu günlükte pazartesi galiba
Ben şimdilik burda başlayayım.Zamanla kendime daha fazla güvenirsem belki diğerlerine de katılırım
Bir sorum olacak sütünün azalmaması için özellikle birşey yapıyor musun faydasını gördüğün bir tavsiyen var mı.Benim en büyük korkum o da.Ya kesilirse diye korkuyorum.Bi de Hafta sonu aptal gibi sadece protein tükettim.et, süt,tavuk yumurta balık vs.pazartesi frkettim bebeğimin bezindeki çiş miktarı azalmıştı.sanırım dukan etkiledi.Bi daha asla dukan yapmam.Laf aramızda iyi de gelmedi değil.Cumartesi sabah 66,5 iken pazartesi sabah 64,9 u gördüm tartıda. Ama nasıl oluyorsa bugün 67,4 tüm tartıda.Neyse başlangıç kilomu 67,4 kabul ediyorum.Hamilelikte fazla almadım dikkat ettim.Ama sonrası gelmedi bir türlü

kahvaltı:
1 dilim tam buğday
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 çay bardağı yarım yağlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…