Özge valla cesaret geliyo böyle şeyler duydukça..bilmiyorum bakalım bi zaman ayarlayabilirsem önümüzdeki ay olacağım..2 hafta evde kalmam gerek bilmiyorum nasıl olacak..
edamisra sana da geçmiş olsun :)
ne güel sizin üzerinizden ağır bi yük kalktı..darısı başıma..
darısı tüm isteyenlerin başına insllh sizinde gönlünüze göre olur herşey a.s.
Tabı canım :) bazılarıda dıyokı sana bandaj cok yakıstı walla cıkartma :) hayırlısıyla bır cıksaydıda kurtulsaydık
fotoğrafımı ekleyim dedim de beceremedim...gelişmeleri bildiririm sizlere..şimdilik yatmam gerek yarın pzt yine..rüyalarıma giriyo artık arkadaşlar..bekleyemiyorum valla..arada yazarm bu foruma..çok memnun oldum..öpüyorum ikinizi de..
Bıde ben bazılarında krem rengı bant goruyorum en azından uzaktan kabak gıbı bellı olmuyo :) doktoruna sole varsa krem rengı taksın
bandajın ayrı bi havası var =) hediye paketi o. açmak icin biraz sabırlı olman gerek :lepi:
Alcı cıkarıldı aynayı verdıler ben bakıyorum ama bı garıp bön bön bakakaldım sonradan nasıl begendınmı deyınce Zuhtu Bey ozaman burnumu ınceleyebıldım.
FaZla arastırıncada daha cok ınsanın kafası karısıyo her doktorun memnun olmayan hastası war ama resımlere bakarak degerlendır
Ben en ıyı olarak Zuhtu Bey'ı gordum ınsallah pısman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?