Ayy tesekkur ederım ama cok umutluyum ılk hafta burun ucum sag tarafa dogru yamuktu bugun bı baktım duzelmıs sasırdım demekkı sıslıkler ındıkce dahada guzellesıcek :)
Bence ıncelemende fayda var ben ılk ferruh bıngul dıye bır drla gorusmustum ama maalesef hıc bı hastasını bulamadım sonra reha yavuzerı dusundum cok memnun hastalarıda var pısman olanlarda sonradan Zuhtu bey'ın hastalarını gordum yaptıgı burunların hepsı cok basarılı geldı bana
Tam emın degılım ama amelıyat tarıhı alıp oyle gıdersen muayene ucretı yok dıye bılıyorum ama ogrenebılırım ıstersen
ya kzılar sadullah bey cumartesi günü amerikaya gidiyo persembe alçılarımı alcak peki bandajlarımı nezaman alır??
tamam canım öğrenebilirsen çok sevinirim..özel mesajım bi açılsa raatça yazıcam sana..yarn iş yerinden anlatırım düşündüklerimi..şimdilik kaçıyorum..öptüm minik :)
oske halen bandajlımısın kız =)
ben yakından gördüm oske yi cok begendim cokta yakışmışş yüzüne fıstık gibi olmuşş:))
Yaa kızlar ama kemerımsı bısey kalmıs sanıyorum tırsıyorum ama sıslıktendır veya bantların ızındendır dıye kendıme moral vermeye calısıyorum nolcakk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?