oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

daha çok şiş tatlım kemer falan deildir onlar ödemdir:)

şişliktendir özge,olurmuş öyle şeyler,bu hali bile çok güzel ben de ameliyat olsam da sizinkiler gibi olsa diye dua ediyorum

nem senin de burnun fındık gibi harika olmuş..güle güle kullan :)

şişliktendir özge,olurmuş öyle şeyler,bu hali bile çok güzel ben de ameliyat olsam da sizinkiler gibi olsa diye dua ediyorum

nem senin de burnun fındık gibi harika olmuş..güle güle kullan :)

cnm bnm teşekür ederim:)begenmene sevindim:)ilk aylar şiş oldugundan insan korkuyor bölemi kalcak die ama düzeliyor zamanla:)oskede o aşamada şimdiii zamanla düzelcek onuda:)

Sisliktendir diye umudediyorum bende yarin eklerim 1-2 foto

fıstık öyle hemen o burun şişlerin inmez 1 kaç ay olsun... keşke öyle insede hemen olsa ama ödemler şişler yavaş yavaş gececek sabırrr edecenn fındık burunlu:))

fıstık öyle hemen o burun şişlerin inmez 1 kaç ay olsun... keşke öyle insede hemen olsa ama ödemler şişler yavaş yavaş gececek sabırrr edecenn fındık burunlu:))

saten sabırsız bi insanım ben bu şişlikler gidene kadar çatlıcam heralde
sen nasıl oldun tatlım

Özge geçmiş olsun ayyy ne güzel olmuş burnun. Çok da doğal olmuş çok özendim kıs. Ben de istiyorum yaa parayı biriktirmeye başladım bir 5 milyar gözden çıkardım koca burnum ucuza şekillenmez çünkü

Çok fazla sayfa vardı okumaya erindim hangi doktora yaptırdın...

Son düzenleme:
:) Zühtü Demir'e yaptırdım beğenmene cok sevindim inşallah istediğin gibi bir buruna sende kavusursun.

:) Zühtü Demir'e yaptırdım beğenmene cok sevindim inşallah istediğin gibi bir buruna sende kavusursun.

Saolasın benimkisi çok fena yaa (((( Kocaman böyle. Ömürümü yedi o burun..

Arştırıyorum işte yorumlarınız okuyorum doktor adlarını not ediyorum bakalım ya ben çok da korkuyorum bi burun ameliyetı izlemiştim aman yarebbi :)

ayy ben hiç izlemedim anlatanlarıda dinlemedim ama inan korkulacak hiç bişey yok
bak bu konuyu biraz oku ne ağrı ne sızı bişeyim olmadı kolay atlatıyor insan

ayy ben hiç izlemedim anlatanlarıda dinlemedim ama inan korkulacak hiç bişey yok
bak bu konuyu biraz oku ne ağrı ne sızı bişeyim olmadı kolay atlatıyor insan

Hımmm. ızlemez olaydım keşke doktor çekiç gibi birşeyi dayadı kadının burnunun ucuna tak tak kırdı yaav :)

Yanlız şimdiye kadar okudğum yorumlarda ağrı çektim, öldüm bittim diye yazan hiç olmamış gayet kolay ameliyat olmuşlar, nekahat dönemini de sorunsuz atlatmışlar.

Bu yorumlar insani biraz nasıl diyeyim sakinleştiriyor :)

Cevap verdiğin için de tekrar teşekkür ederim. Sevgiler...

ya o videolar doğru olamaz ya 20 yıl öncesidir belkide teknoloji çok gelişti kapalı teknik burun deliklerinibile kesmiyolar ya

ya o videolar doğru olamaz ya 20 yıl öncesidir belkide teknoloji çok gelişti kapalı teknik burun deliklerinibile kesmiyolar ya

Ben tvde izlemiştim ve çok önce izlemiştim yani bir 7-8 sene önce falan vardır

Teknikler tabi daha gelişmiştir sizin de yorumlarınızı okuyunca korkularım azaldı biraz...

Son düzenleme:
Ben hiç bu kadar kolay gecebileceğini düşünmüyodum amacidden cok basitmiş hatta biyerde yine yazmıstım ama 20 yaş dişlerimi ameliyatla aldılar ondan bile 1 hafta mahvolmuştum, kendine iyide bakarsan hiiç bir problem yaşamazsın

Sankı bırascık var gıbı dun dumduz duruyodu sımdı sankı bıraz daha seklı bellı oldu gıbı. Sen nasılsın tatlım alcıdan daha rahat dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…