Canım sankı kavıste azcıkta olsa bı sekıllenme var
Kemer sandıgım sey ızın sıslık dıyor Zuhtu Bey bıde derı burnun seklınıde anca alıyor falan dedı bende baya rahatladım ole dıınce :)
Sen naptın nasılsın
Özgecim merhaba,
Senin fotolarına baktım ve sırf ameliyattan sonra kalan o çıkıntı için 5 defa ameliyat oldum. Seni korkutmak istemem ama dokunduğunda sertlik geliyorsa ameliyat esnasında oranın yeteri kadar törpülenmediği anlamına gelir. Am bu ilk ameliyatın eğer ileri de bir sorun olursa güvendiğin bir doktora gidersin ve düzelir. Benimki tam 5 defa da düzeldi ve benim de eski doktorlarım orda şişlik var ineceğini düşünüyorum dedi. Şu an o düzenbazları öldürmek istiyorum..ve başka bir cerraha sordum benimkinin çıkıntı kaldığını ve doktorunun seni korkutmamak için öyle söylediğini söyledi ki nitekim tam 4 başarısız ameliyatta o çıkıntı kaldı. Benim fotolarıma bakabilirsin.
özgecim çok sevindim kemer oluşmadığına. ordaki şişlik inşallah yakın zamanda iner. canım ya benim ameliyat iptal oldu çok üzgünüm... mafoldumben
Pelusatugcee yapma yaa korktum sımdı ama bılemıyorum suan yapacak bıseyım yok doktoruma cok ınanıp guwenıyorum bekleyıp gorcez artık ne cıkacagını :)
Bır kemerı 4 doktorun duzeltememesı cok cok ılgınc ayrıca senın doktorunun ısmınıde ılk defa duyuyorum okadar arastırdım hııc duymadım demekkı unlu olmayan ama yeteneklı plastık cerrahlarda varmıs :)
Ben bu kemerın kalmayacagını cok yurekten hıssedıyorum:)
pelusatugce .!.:Özgecim merhaba,
Senin fotolarına baktım ve sırf ameliyattan sonra kalan o çıkıntı için 5 defa ameliyat oldum. Seni korkutmak istemem ama dokunduğunda sertlik geliyorsa ameliyat esnasında oranın yeteri kadar törpülenmediği anlamına gelir. Am bu ilk ameliyatın eğer ileri de bir sorun olursa güvendiğin bir doktora gidersin ve düzelir. Benimki tam 5 defa da düzeldi ve benim de eski doktorlarım orda şişlik var ineceğini düşünüyorum dedi. Şu an o düzenbazları öldürmek istiyorum..ve başka bir cerraha sordum benimkinin çıkıntı kaldığını ve doktorunun seni korkutmamak için öyle söylediğini söyledi ki nitekim tam 4 başarısız ameliyatta o çıkıntı kaldı. Benim fotolarıma bakabilirsin.
pelusatugce .!.:Özge ben seni korkutmak istemiyorum ama sadece sana benim durumum bir örnek olsun. Benim gözüm kara olduğu için 5 ameliyat oldum ki orada bir çıkıntı vardı ve inkar edilemezdi! Madem bu yola başvurdum.. tıp bana çare bulacak dedim. Bundan önceki doktorum da prof du ama ameliyata asistanlarını sokuyormuş ve ben bu çıkıntıyı söylediğimde bana artık bunu böyle kabul et düzelmez dedi.. ben o esnada beynimden vurulmuşa döndüm.. hatta psikolojik tedavi gördüm.. artık hayatımın en büyük takıntısı olmuştuçok ağladım her gece ve allahıma yalvardım.. sonunda Prof Dr Mehmet Mutaf'ı buldum. Kendisi Türkiye çapında çok başarılı hem cerrah hem şarkıcıdır.(Mutaf Ayşa) Yani sanatsal yönü de var bir plastik cerrah olarak.. bana baktı ve dediki "Nasıl 4 ameliyatta düzeltememişler hayret". Ben %100 düzelteceğim dedi. Ben daha önce eski asistanıyla konuşmuştum. Bana dediki önceden çok ameliyat olmuşsan Mutaf burnunu yapmaz ama demek ki düzeleceğini görmüş ve beni ameliyat etti :) Artık hayatımın %90'u olan burun beynimden çıktı :) Allahıma sonsuz şükürler olsun ve inş sizler de mutlu olursunuz
Aslında doktorum çok ünlü :) 90ların pop yıldızı MUTAF :) AYşa diye bir şarkısı vardı :) Kendisi acayip derecede Antep'e bağlı bir kişidir. Dünya'da mümkünse Antep de de mümkündür diye bir sözü vardır. Google yaz ekşi, uludağ sözlükte bike var. Zaten Prof kendisi. Dünya'da baldırdaki yağlarla yapay penis yapan ilk dr hatta "İstanbul Penisi" verildi tekniğine. Kendisi Antep de olduğu için medyatik değil ama medyatik demek o doktorun iyi olduğu anlamına gelmez.
CADIARZU cok ilginc 5 kez burun ameliyati gecirmen
doktorlar nasil aldi o riski?? cok sasirdim
Evet ya 3.cu amelıyatta bıle doktorlar cok buyuk bır rısk oldugu ıcın terddute dusuyorlar dusun artık fıstıkcıım ne kadar basarılı bı doktorla 5-10 farketmemıs :)
Ama düzelmesi lazımdı :) Bu yüzden işinde ehli bir cerrah bulmalıydım ama şükürler olsun herşey geçti bitti. Şimdi en önemli şey darbelerden korkumak.. geçen az kalsın bir kişi ile fena çarpışıyordum
oskecim cnm takma bence sen
doktor sis diyosa vardir bi bildigi bekle bakalim, hemen panik olma
Tabı tatlım zuhtu beye guwenım sonsuz zaten hastalarınıda hem bızzat gordum hemde bır cok resım gordum boyle bır sıkıntı olmsının ıhtımalı cok duzuk zaten
evet:) hem bi kiside oldu diye herkesde olcak diye bisey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?