oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

olur tabi canım 11. gün fotolarında o çıkıntı hiç yok büyük ihtimalle bant iziydi pazartesiyi heycanla bekliyom değişimi fark ederim hemen ...alçım alınınca sanki üstümden tonlarca yük kalktı çok rahatladım morluklarım çok az kaldı bugün dışarıya bile çıktım... ya özge ben hala çift yastıkla yatıyom çok rahatsız tek yastıkla yatsan bişey olurmu bide dün gece hep yan yatmışım yan yatmaya ne zaman başlıycaz ya sırt üstü yatmaktan nefret ederim....

Günaydınlar herkese..
benim de yarın Zühtü Bey ile randevum var , bu nedenle sizlerden son bilgilendirmeleri almak istiyotur.Osge ve Ank32 özel mesaj atmışlar, çok teşekkür ediyorum, ben de cvp yazmak istiyorum ama msj sınırında kaldığım için izin verilmiyor..
bana mailinizi gönderirseniz cvp yazmak istiyorum?
teşekkürler..

Cok sevındım sewıllcım zaten sende masallah hııc sıslık yoktu morluklarda gecınce hııc bıseycıgın kalmaz.
Tatlım ya ben korkudan hala 2 yastık kullanıyorum ama gece boyu aynı pozısyonu koruyamıyorum tabı bı uyanıyorum yuz ustu yatıyorum falan bısey olmuyo ama yınede elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum ama ben ılk 9 gun koltukta yattım yatagıma gecersem duzgun yatmayacagımı bıldıgım ıcın senınkıde sımdı cok taze elınden geldıgınce dıkkat et bıde mınık yaramazlardan korumaya calıs :)

Rıca ederız canım nedemek bol sans. Mesaj olarak gonderdım adresımı burdan veya maıl aracılıgıyla farketmez ıstedıgını sorabılırsın

efeyle evde köşe kapmaca oynuyoruz eve döndüğümden ondan nasıl kaçıcam bilmiyorum babasıda sakar birken iki oluyolar yani....

Hahha :) ayy kıyamamm aman bu erkeklerın topu sakar duzenlı olarak hergun burnuma carpıyor bılerkmı yapıyo anlamıyorumkıı :)

2 gun ust uste bırazcık sert carptı bende kalayı bastım sımdı tırstı cok dıkkat edıyo zaten bugunde donuyo ıstanbula

Dıshycıım tatlım cok hos olucaga benzıyo sende benım fotoma baksana 19.cu gunumu koydum

Ayyh ewet cok heyecanlı oluyo bakalım Zuhtu Bey senın bandajı cıkarcakmı benım kemerr benzeyen sey ıcın ne dıyecek :)

Sewıllcım ya dun zuhtu bey cıldım kotu oldu dıyınce bısey kullan demıstı ya bana ne demıstı hatırlayamıyorum :S

Semacım Zuhtu Demırdı doktorum 24.cu gunum sıslıkler ındıkce sonuctan daha bır memnun oluyorum :)
Sen kımı dusunuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…