hmmm yani bi kemer 4 ameliyatta düzeltilemedimi? hangi doktorlara oldun sen 4 ameliyatini??
merak ettim su doktorun yaptigi burnu foton varmi cnm??
canımcım evet hala kullanıyorum günde 3 kez sürmek gerek ama gündüz güneş koruyucuyu kullanıyorum gece yatarkende arnicayı sürüyorum şişliğim burnumda kaldı yanaklarımdada azcık var sadece şiş olan yerlere sürüyorum benimkide alerjik bi cilttir ama bi zararı olmadı
Zuhtu Bey arnıcayı kullanıyosun dımı demıstı bana bende bu aralar ıhmal edıyorum sadece yataken surebılıyorumÇok sağol canım, bakıyım ben bulursam alırım.
Aslında doktorum çok ünlü :) 90ların pop yıldızı MUTAF :) AYşa diye bir şarkısı vardı :) Kendisi acayip derecede Antep'e bağlı bir kişidir. Dünya'da mümkünse Antep de de mümkündür diye bir sözü vardır. Google yaz ekşi, uludağ sözlükte bike var. Zaten Prof kendisi. Dünya'da baldırdaki yağlarla yapay penis yapan ilk dr hatta "İstanbul Penisi" verildi tekniğine. Kendisi Antep de olduğu için medyatik değil ama medyatik demek o doktorun iyi olduğu anlamına gelmez.
Semacım Zuhtu Demırdı doktorum 24.cu gunum sıslıkler ındıkce sonuctan daha bır memnun oluyorum :)
Sen kımı dusunuyosun?
ücreti ne kadar???
Yaparız tabı canım ask olsun ama bızım yorumlarımızdan zıyade senın memnun olup olmaman onenlı ama sen yınede ekle bı bakalım yorumlarımızı yaparız
saol canım tşk ederim buarda fotograflarımı yükledim herkesin yorumunu beklerim şimdiden tşkkürler herkese....
sema_s resimlerine baktım biraz önce ama rahatsız edici bişey göremedim ve yüzünle orantılı bir burnun var bence çokta kendine özgü bi burun hoş yani ama yine kendin bilirsin fikrimizi sormuşsun madem ben yerinde olsam yaptırmazdımgüzelsin yani yerimseniben
oske merhaba arnicanın kreminimi kullanıyrsun jelinimi eczane bana jeli yüz için dedi ama
çok ama çok teşekkür ederim icanım benim:) insan psikolojisi işte bişeye takıldımı gidiyo çewremdeki arkadaşlarımda aynısını söylüyolar ama sanki bana yandan kötü gbi geliyo belki biraz daha düşünmeliyim hemen karar vermemeliyim tekrar tşk ederim yorumun için
canım bence estetik yaptırmaya gerek yok gayet hoş bir burun büyük değil,yamuk değil yani bişeyi yok ama ben memnun değilim diyorsan o ayrı
ayrıca burnunda ne kadar az kusur varsa estetik sonrasında memnuniyetin okadar az oluyor çünki beklentin yüksek olacak zaten düzgün bir burunun var ve sen mükemmeli isteyeceksin CADIARZU :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?