oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

ama lütfen sakın burnunu yaptırma Lütfen!! Hem çok hoş hem de yüzüne ideal! Biliyor musun artık bu doğallık artık aranan!!!

özgeeee burnus ne alemdeee:)

üzerindeki siyah noktalardan kurtulsa daha rahat olacağına eminim kafamçokkarıştı
off hayatımın hiç bi döneminde bu kadar siyah nooktam olmamıştı çok kötü görünüyolar maske yaptım ama banamısın demiyo napcam ya laelaelaelaelae

siyah noktaların için düzenli yüz yıkama jeli kullan ayrıca peelingini hergün yap ben clınıque kullanıyorum tavsiye ederim.Gerçi sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama oske bu arada arnikanın jelini kullanıyorum demişsin ben kremini aldım prespektüsleri aynı olabilirmi içinde burun ameliyatı sonrası diye yazıyormu benimkinde yazmıyo sadece liposuction,varis ameliyatları sonrası falan diyor ama yüze de uygulanabilir diye yazıyor acaba gel miydi burun için olanı yanlış bişi kullanmıyım

çok duyarlı bir birey olan annemin kağıtlar için olan çöpünü karıştırmak zorunda kaldım ama prospektüsü buldum
uygulama alanlarında morluk diyo bi alt paragraftada burun demiyoda liposuction vb. gibi estetik operasyonların sonrasında diyo

Clinique deme bana ne aldıysam hiç biri işe yaramadı hatta fondöen ve pudramı bile bi arada cliniqueten alıyodum pudra garip geliyodu bana 1 dedim 2 dedim baktım olmadı bonerden almıştım incelemeye gönderdim meğerse bayatmışşşş klava:

ayy cnm sağol valla forumdan görüp aldım kremi yanlış bişi sürücem diye korktum ama benimkindede öyle yazıyo hem jel hem krem varmış krem daha kolay sürülür diye aldım ecz.aynıdır dedi ama aman umarım gözkapaklarına altına sürmekten bişi olmaz.Bu arada çok şaşırdım ya bayat he işte marka diyip güvenmiycen aman şimdiye kadar bir sorun olmadı bende zaten cildim çok hassas umarım olmaz sana bugün tesadüf bulduğum bir siteyi öneririm ayşenuryazıcı nın sitesi cilt keremleriyle ilgili soru sorabiliyorsun bende yazdım bugün.

Evet galıba morluklarda etlıkı benım en cok goz kapaklarımda morluk vardı gozumun altına ustune surdum hep bende bı yazayım bakalım alıcagım1-2 urun varda.

Sevıll ya Zuhtu Bey sıvılceler ıcın ne kullanın demıstı senın yarın randevun var galıba sorarmısın bıdaha :)

ay canım yeni gördüm yazını bi krem ismi söylemişti sanırım telden sorsak benimkide çok kötü siyah nokta olmuş herbir yanı...
bandajım bugün çıktı solu biraz şiş ama çok güzel olmuş yaa yamukluğu geçsinde resim koyayım bol bol masaj yapıyımda asimetri çabucak geçsin...sırnaşık şey

Ayy ne kadar guzel olacagi belliydi zaten masajini yapmayi sakin ihmal etme benimde bi tarafim daha cok sisti hala biraz farkediyo az kaldi 3 gun sonra 1 ayim olcak benimde
Yaa bu siyah noktalarda cok sinir bozucu sikamiyosunda :) ben olmadi Zuhtu Bey'e sorayim yaa

ayyy inanmyiorum zaman ne cabuk geciyo daha dün ameliyat oldun ama 3 gün sonra bir ay olcak zemuszemus

ayyy inanmyiorum zaman ne cabuk geciyo daha dün ameliyat oldun ama 3 gün sonra bir ay olcak zemuszemus

Ayy fistikcim hic sorma bandajlar acilana kadar gun saydim ama bandajlar acildiktan sonra su gibi akip geciyo gercekten insallah seninde oldugunu goruruz caniim

ay valla oske 1 ay dedin ya şaşırdım vallahi nsl geçmiş zaman yaaaa dün oldun gibi gelio bana hala:)

ay valla oske 1 ay dedin ya şaşırdım vallahi nsl geçmiş zaman yaaaa dün oldun gibi gelio bana hala:)

sorma yaa su gibi akıp gidiyo zaman bide ben 2. hafta işe başladım ya iştede bayaaa yoğundum nasıl geçti hiiç anlamadım tatlım ya :)

Bugün çektiğim bi fotoyu eklediiim yorum yapsanıza kızlarr :)

albümüne baktım. buraya da yazayım. harikasın valla. iyice sabırsızlanıyorum.biran önce olsamda rahatlasammmm.
sarı saçta çok yakışmış haaaaa.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…