Otel kayıt

Kayıt istemeyeceksin, sana kimlik bilgilerini kullanarak iftira atıldığını söyleyeceksin. Ortada böyle bir görüntü olmadığından eminsen bu direkt iftiradır zaten. Yemliyolar seni kayıt diye

Olmayan şeyin kaydı neden olsun karakolda duyduğun her şeye inanıyor musun

Kayıtları gördüm demiş ama siz gitmediniz ne namusu temizlemekten bahsediyorsunuz suçlu gibi davranmayın.İyi ki evlenmemişsin şu adamla
Ben onun uğruna polise gidip kayıtları talep edecektim Sonra ne halin varsa gör diyecektim ama düşündüm ben kendime ne yapıyorum tek derdim kokmayan birşeyi kuzeninin otelinde girilir çıkış yapıp yapmadıkları

Nişanlanacağın kişiden mümkünse ayrıl. Diğeriyle de tüm bağını kopar arada laf taşıdığını düşündüğün kişiler varsa da hayatından çıkar sil at.

Bana diyor ki ben onların iftira attığını düşündüm karakoldaki yakınımdan rica ettim ve gördüm başı yanmasın diye kayıtları vermedi bana diyor
Emniyet amatör site mi kardeşim, öyle kayıt saklasın, hadi fuhuş baskını falan olsa anca öyle. Saklasa da gösteremez önüne gelene, yasak. Gösteren disiplin soruşturması geçirir. Başı yanar.

Emniyet amatör site mi kardeşim, öyle kayıt saklasın, hadi fuhuş baskını falan olsa anca öyle. Saklasa da gösteremez önüne gelene, yasak. Gösteren disiplin soruşturması geçirir. Başı yanar.
Kayıt saklamıyorlar isterlerse girip bakıyorlar öyle yetkileri var o yüzden kayıt ediyor bizi oteller

Tam açıklar mısın ne demek bu
Engelledim bütün ulaşabileceği yerden şimdi de diğerinin ağzı ile konuşuyor ne namusum kaldı ne yalancılığım.yani ona inanmayı tercih etti sosyal medyada açık açık apartın ismini yazıp orada herşey yaşanmış adam en ince ayrıntısına kadar anlattı yazmış

Bu leş adamları nerde buluyorsunuz? Hadi diyelim oldu öyle birşey ondan önce değil mi ona ne ki

Kayıt saklamıyorlar isterlerse girip bakıyorlar öyle yetkileri var o yüzden kayıt ediyor bizi oteller
Ellerinin altında otel kendilerinin o yüzden bu kadar tedirginim istediği kaydı yaparlar ben öğrenene kadar ama bu kadar büyük bir suç işler mi kestiremiyorum sonuçta ben öğrensem onlardan şikayetçi olacağım biliyorlar

Oteller polise orada konaklayan kisiler icin bildirim yaparlar boyle bir sistemi var emniyetin. Sizin icin de kalmissiniz gibi giris bildirimi yapmis olabilirler ellerindeki kimlik bilgilerinizle bu mumkun maalesef. Sikayetci olun hakkinizi arayin ama erkek arkadasiniz inansin diye degil de kendiniz icin..

Kuzeninin otelinin ismini vermiş ben bunu öğrenmeye çalışıyorım hts kayıtları mahkemesyi kazanırım fakat sorun o kayıtlara nasıl ulaşacağım
Onlar nasıl ulaştıysa sen de öyle. Olmayan şeye hiçbiriniz ulaşamazsınız zaten. Seni suçlayacak bişeyleri de kalmaz. Sen de tehditten şantajdan açarsın davanı. Bi de tazminat patlatırsın. Enayi parası yersin.

Geriye dönük yapamazlar.

O gün orda olmadığınızı belki şahitlerle belki telefon kayıtlarıyla belki konum bilgisi ile kanıtlayabilirsiniz. Eğer aileniz de arkanızdaysa sonuna kadar gidin ve bir avukat tutun derim. İyi bir avukat kök söktürür bu insanlıktan nasibini almamış varlıklara. Hiç yoksa gözlerini korkutursunuz. Bir de yanlış anlamayın yapın diye demiyorum haddime değil. hani bir video vardı kızın elinde bekaret testi yanında anası. kızım bakire işte bu da kanıtı iftira atanların gözüne girsin diye bağıra bağıra davul zurnayla oynuyorlardı. Belki de bu konularda utanmak sıkılmak değil böyle cesaretli olmak lazım. Üstüne üstüne gitmek lazım.

Yahu sen kendinden eminsen neyin derdindesin şikayet et bir tek kayıtlamı oluyor kamerası var görgü tanıkları var sadece giriş çıkışla poliste ha tamam doğru mu diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…