- 14 Ağustos 2018
- 22.297
- En iyi cevaplar
- 2
- 85.881
- 598
Kayıt istemeyeceksin, sana kimlik bilgilerini kullanarak iftira atıldığını söyleyeceksin. Ortada böyle bir görüntü olmadığından eminsen bu direkt iftiradır zaten. Yemliyolar seni kayıt diyeFarkındayım benim bu saatten sonra zerre umurumda değil inanıp inanması sadece tek derdim böyle çirkin birşey kayıtlarımda var mı yok mu varsa şikayetçi olacağım fakat polise gidip elimde delil yokken nasıl isterim kayıtları
Olmayan şeyin kaydı neden olsun karakolda duyduğun her şeye inanıyor musunFarkındayım benim bu saatten sonra zerre umurumda değil inanıp inanması sadece tek derdim böyle çirkin birşey kayıtlarımda var mı yok mu varsa şikayetçi olacağım fakat polise gidip elimde delil yokken nasıl isterim kayıtları
HastaBir bilseniz ne annesi kaldı ne ablası saydırmadığım birde şey yazmış adam bölgenin şeklini şemalini bile anlatıyor gitmesen nasıl anlatacak iğrençleşti herşey o kadar kötü durumdayım ki
Ben onun uğruna polise gidip kayıtları talep edecektim Sonra ne halin varsa gör diyecektim ama düşündüm ben kendime ne yapıyorum tek derdim kokmayan birşeyi kuzeninin otelinde girilir çıkış yapıp yapmadıklarıKayıtları gördüm demiş ama siz gitmediniz ne namusu temizlemekten bahsediyorsunuz suçlu gibi davranmayın.İyi ki evlenmemişsin şu adamla
Kuzeninin otelinin ismini vermiş ben bunu öğrenmeye çalışıyorım hts kayıtları mahkemesyi kazanırım fakat sorun o kayıtlara nasıl ulaşacağımOlmayan şeyin kaydı neden olsun karakolda duyduğun her şeye inanıyor musun
Evet ve engelli olduğu için internetten paylaşıyor rezillik ya
Kayıtlara sen ulaşıp napıcaksın şiakyet ediceksin polis araştıracak zatenZaten yapıldıysa şikayetçi olacağım ama kayıtlara nasıl ulaşılır ?
Tam açıklar mısın ne demek buEvet ve engelli olduğu için internetten paylaşıyor rezillik ya
Emniyet amatör site mi kardeşim, öyle kayıt saklasın, hadi fuhuş baskını falan olsa anca öyle. Saklasa da gösteremez önüne gelene, yasak. Gösteren disiplin soruşturması geçirir. Başı yanar.Bana diyor ki ben onların iftira attığını düşündüm karakoldaki yakınımdan rica ettim ve gördüm başı yanmasın diye kayıtları vermedi bana diyor
Kayıt saklamıyorlar isterlerse girip bakıyorlar öyle yetkileri var o yüzden kayıt ediyor bizi otellerEmniyet amatör site mi kardeşim, öyle kayıt saklasın, hadi fuhuş baskını falan olsa anca öyle. Saklasa da gösteremez önüne gelene, yasak. Gösteren disiplin soruşturması geçirir. Başı yanar.
Engelledim bütün ulaşabileceği yerden şimdi de diğerinin ağzı ile konuşuyor ne namusum kaldı ne yalancılığım.yani ona inanmayı tercih etti sosyal medyada açık açık apartın ismini yazıp orada herşey yaşanmış adam en ince ayrıntısına kadar anlattı yazmışTam açıklar mısın ne demek bu
Bu leş adamları nerde buluyorsunuz? Hadi diyelim oldu öyle birşey ondan önce değil mi ona ne kiEngelledim bütün ulaşabileceği yerden şimdi de diğerinin ağzı ile konuşuyor ne namusum kaldı ne yalancılığım.yani ona inanmayı tercih etti sosyal medyada açık açık apartın ismini yazıp orada herşey yaşanmış adam en ince ayrıntısına kadar anlattı yazmış
Ellerinin altında otel kendilerinin o yüzden bu kadar tedirginim istediği kaydı yaparlar ben öğrenene kadar ama bu kadar büyük bir suç işler mi kestiremiyorum sonuçta ben öğrensem onlardan şikayetçi olacağım biliyorlarKayıt saklamıyorlar isterlerse girip bakıyorlar öyle yetkileri var o yüzden kayıt ediyor bizi oteller
Onlar nasıl ulaştıysa sen de öyle. Olmayan şeye hiçbiriniz ulaşamazsınız zaten. Seni suçlayacak bişeyleri de kalmaz. Sen de tehditten şantajdan açarsın davanı. Bi de tazminat patlatırsın. Enayi parası yersin.Kuzeninin otelinin ismini vermiş ben bunu öğrenmeye çalışıyorım hts kayıtları mahkemesyi kazanırım fakat sorun o kayıtlara nasıl ulaşacağım
Geriye dönük yapamazlar.Ellerinin altında otel kendilerinin o yüzden bu kadar tedirginim istediği kaydı yaparlar ben öğrenene kadar ama bu kadar büyük bir suç işler mi kestiremiyorum sonuçta ben öğrensem onlardan şikayetçi olacağım biliyorlar
O gün orda olmadığınızı belki şahitlerle belki telefon kayıtlarıyla belki konum bilgisi ile kanıtlayabilirsiniz. Eğer aileniz de arkanızdaysa sonuna kadar gidin ve bir avukat tutun derim. İyi bir avukat kök söktürür bu insanlıktan nasibini almamış varlıklara. Hiç yoksa gözlerini korkutursunuz. Bir de yanlış anlamayın yapın diye demiyorum haddime değil. hani bir video vardı kızın elinde bekaret testi yanında anası. kızım bakire işte bu da kanıtı iftira atanların gözüne girsin diye bağıra bağıra davul zurnayla oynuyorlardı. Belki de bu konularda utanmak sıkılmak değil böyle cesaretli olmak lazım. Üstüne üstüne gitmek lazım.Farkındayım benim bu saatten sonra zerre umurumda değil inanıp inanması sadece tek derdim böyle çirkin birşey kayıtlarımda var mı yok mu varsa şikayetçi olacağım fakat polise gidip elimde delil yokken nasıl isterim kayıtları
Yahu sen kendinden eminsen neyin derdindesin şikayet et bir tek kayıtlamı oluyor kamerası var görgü tanıkları var sadece giriş çıkışla poliste ha tamam doğru mu diyecekEllerinin altında otel kendilerinin o yüzden bu kadar tedirginim istediği kaydı yaparlar ben öğrenene kadar ama bu kadar büyük bir suç işler mi kestiremiyorum sonuçta ben öğrensem onlardan şikayetçi olacağım biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?