Otel kayıt

Burda böyle zaman harcamak yerine ben senin yerinde olsam polise giderim
Şuan öyle bir dönemdeyim ki işten ayrıldım farklı ile iş eşyalarımı bırakmaya gidiyorum oradan çıkıp babamı hastaneye yatıracağım anjiyo olacak yoldayım uzun uzun düşünüyorum neyi nasıl yapmalıyım diye üstüne bunları yaşıyorum sersem gibiyim

Direkt savcılığa git, mesaj kaydın falan varsa onları göster, hiçbir şey olmasa tehdit, şantaj bişeylerden şikayet edebilirsin.

Hangi avukatmıd o ya sen bi karakola git bakalım
Bana avukat diyor ki sen eski sevgiline suç atar gibi polise gidip hakkında kayıt açıldığını söyleyemezsin öyle bir kayıt yoksa o senden şikayetçi olabilir fake adresten nişanlanacağın kişiye ulaşıyor ondan al diyor ama o bende yok kayıt falan diyor gördüm diyor sadece elimde hiçbirşey yok sadece suçlanıyorum

Direkt savcılığa git, mesaj kaydın falan varsa onları göster, hiçbir şey olmasa tehdit, şantaj bişeylerden şikayet edebilirsin.
Ve bu çocuk eski görüştüğüm bir kıza bu tarz şeylerden tehdit vs nude fotoğraflarından tehditten ceza almış ben bunu edevletinde trafik cezası vardı ona bakmak için girdiğimde gördüm ve 4 yıl önce ilişki bitti ama takıntı haline getirdi beni korkunç birşey bu yaşadıklarım

Sen bırak onu direkt savcılığa git elinde olanla.

Gördüm ettim demekle iş bitmiyor öyleyse herkes herkese yapsın, ispat edecek sana delil ile ve sende gerekeni yapacaksın, yok diyorsa zaten nişanlını olan süreçle baş başa bırak seni bu durumda yalnız bırakıp iftiraya inanıyorsa daha da uzatma ,ben kendimden eminim de belge olmadan bir şey yapamam gerçeği öğrenmek istiyorsan dürüstsen o gördüğün belgeyi al birlikte şikayetçi olalım de

Sende biraz alıklık mı var cidden soruyorum dalga geçmek amaçlı değil?
Ben kaydın derdine düştüm böyle bir kayıt var mı onu almaya çalışıyorum şikayet için tek delil bu olacak sicilimde böyle bir kayıt olmasını istemiyorum geçmişe dönük işlem yapmamıştır ama o döndemde yapmıştır diye düşünüyorum

Yahu nerden alacaksın kendi kendine anlatıyoruz anlatıyoruz anlamiyorsun gidip şikayetçi olmadan nasıl ulaşacaksın bunlara hey Allahım ya

Çok kötü bir durum evet ben seçemiyorum melekler sonra şeytan
Küçük bir taktik vereyim bir erkek reddedildikten sonra gerçek yüzünü çıkarır. Flört sonrası bir reddet bakalım nasıl tavır takınıyor. Çirkinleşmiyorsa o adamdan olur geri adım atarsın

İftiradan sizde dava açın

Otelin giris cikis kayitlarini alan kameralar olmasi lazim hadi onlar silindi diyelim akrabasi oldugu icin otel sahibi ex'inizi, ama o gun osokaga giris yapab kameralards kaydiniz yoksa( ki sanirim buna sikayetci olunca bakilir) daha birsey iddia edebilecegini sanmam.

Bana diyor ki ben onların iftira attığını düşündüm karakoldaki yakınımdan rica ettim ve gördüm başı yanmasın diye kayıtları vermedi bana diyor
Kişi kendinden bilir işi kim bilir kimlerle nerelerde ne kayıtları var bir de seni sorguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…