Şuan öyle bir dönemdeyim ki işten ayrıldım farklı ile iş eşyalarımı bırakmaya gidiyorum oradan çıkıp babamı hastaneye yatıracağım anjiyo olacak yoldayım uzun uzun düşünüyorum neyi nasıl yapmalıyım diyeBurda böyle zaman harcamak yerine ben senin yerinde olsam polise giderim
Bana avukat diyor ki sen eski sevgiline suç atar gibi polise gidip hakkında kayıt açıldığını söyleyemezsin öyle bir kayıt yoksa o senden şikayetçi olabilir fake adresten nişanlanacağın kişiye ulaşıyor ondan al diyor ama o bende yok kayıt falan diyor gördüm diyor sadece elimde hiçbirşey yok sadece suçlanıyorumHangi avukatmıd o ya sen bi karakola git bakalım
Ve bu çocuk eski görüştüğüm bir kıza bu tarz şeylerden tehdit vs nude fotoğraflarından tehditten ceza almış ben bunu edevletinde trafik cezası vardı ona bakmak için girdiğimde gördüm ve 4 yıl önce ilişki bitti ama takıntı haline getirdi beni korkunç birşey bu yaşadıklarımDirekt savcılığa git, mesaj kaydın falan varsa onları göster, hiçbir şey olmasa tehdit, şantaj bişeylerden şikayet edebilirsin.
Sen bırak onu direkt savcılığa git elinde olanla.Bana avukat diyor ki sen eski sevgiline suç atar gibi polise gidip hakkında kayıt açıldığını söyleyemezsin öyle bir kayıt yoksa o senden şikayetçi olabilir fake adresten nişanlanacağın kişiye ulaşıyor ondan al diyor ama o bende yok kayıt falan diyor gördüm diyor sadece elimde hiçbirşey yok sadece suçlanıyorum
Ah bana bir ulaşsa bende kayıtları olsa neler yapacağımdaDirekt savcılığa git, mesaj kaydın falan varsa onları göster, hiçbir şey olmasa tehdit, şantaj bişeylerden şikayet edebilirsin.
Siz polis misiniz ? Kayıtları emniyetten alabilir miyim ? Şikayetçi olmak için karakoldan otel kayıtlarımı istiyorum dediğimde verirler miSen bırak onu direkt savcılığa git elinde olanla.
Nişanlınla konuş o fake hesap ne mesaj atmış ise versin. Vermezse zaten ondan umudu direkt kes.Ah bana bir ulaşsa bende kayıtları olsa neler yapacağımda
Senin kaydını sen bile alamıyomuşsun, nişanlın gördüm diyosa başı belada.Siz polis misiniz ? Kayıtları emniyetten alabilir miyim ? Şikayetçi olmak için karakoldan otel kayıtlarımı istiyorum dediğimde verirler mi
Anladım çok teşekkür ederimSenin kaydını sen bile alamıyomuşsun, nişanlın gördüm diyosa başı belada.
Sende biraz alıklık mı var cidden soruyorum dalga geçmek amaçlı değil?Anladım çok teşekkür ederimpolise mi sordunuz nereden aldınız bilgiyi
Ben kaydın derdine düştüm böyle bir kayıt var mı onu almaya çalışıyorum şikayet için tek delil bu olacak sicilimde böyle bir kayıt olmasını istemiyorum geçmişe dönük işlem yapmamıştır ama o döndemde yapmıştır diye düşünüyorumSende biraz alıklık mı var cidden soruyorum dalga geçmek amaçlı değil?
Yahu nerden alacaksın kendi kendine anlatıyoruz anlatıyoruz anlamiyorsun gidip şikayetçi olmadan nasıl ulaşacaksın bunlara hey Allahım yaBen kaydın derdine düştüm böyle bir kayıt var mı onu almaya çalışıyorum şikayet için tek delil bu olacak sicilimde böyle bir kayıt olmasını istemiyorum geçmişe dönük işlem yapmamıştır ama o döndemde yapmıştır diye düşünüyorum
Küçük bir taktik vereyim bir erkek reddedildikten sonra gerçek yüzünü çıkarır. Flört sonrası bir reddet bakalım nasıl tavır takınıyor. Çirkinleşmiyorsa o adamdan olur geri adım atarsınÇok kötü bir durum evet ben seçemiyorum melekler sonra şeytan
Canım o kayıtları biri birine namus kanıtlasın diye tutmuyorlar. Ne alaka versinler size ya suç hem.Anladım çok teşekkür ederimpolise mi sordunuz nereden aldınız bilgiyi
Neyi internetten paylaşıyorEvet ve engelli olduğu için internetten paylaşıyor rezillik ya
İftiradan sizde dava açınMerhaba arkadaşlar başıma bir olay geldi eski erkek arkadaşımda kimliğim vardı yani görseli ve kuzeninin oteli var yeni görüştüğüm nişanlanmak üzere olduğum kişiye otel kayıtları var benimle demiş ama ben hiç gitmedim bunu nasıl kanıtlarım şikayetçi olsam elimde delil yok kayıtlara nasıl bakabilirim böyle bir giriş yapmış olabilir mi çok endişeliyim ve daha kötüsü o otelde birşeyler yaşadık demiş anal seks yaptık demiş ben çok zor durumdayım işin kötüsü nişanlanacağım kişi bana kayıtları gördüğünü söylüyor ama öyle bir durum olmadı asla gitmedim dedim ama inanmadı ben zaten böyle biriyle hayatımı devam ettirmem bitirdim konu şu benim adıma gitmediğim bir yere giriş yapmış olabilirler mi şikayetçi olsam ben öyle birşey demedim diyebilir ben bu kayıtlara nasıl ulaşabilirim o kadar çirkin ki yaşadığım şeyler
Kişi kendinden bilir işi kim bilir kimlerle nerelerde ne kayıtları var bir de seni sorguluyorBana diyor ki ben onların iftira attığını düşündüm karakoldaki yakınımdan rica ettim ve gördüm başı yanmasın diye kayıtları vermedi bana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?