- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Hanzo gibi bakmıyor tabi ki bakamaz öyle benim yanımda. Ama diyorum ki ben bile ister istemez bakıyorum. Oda aynı şekilde. Bakmasak bile görüyoruz yani her yerdeler. Bu kadar turist olduğunu bilsem zaten gelmezdim.Eşinize söyleyin ki hanzo gibi millete bakıp da insanları rahatsız etmesin, bıraksınlar da insanlar düzgün tatil yapsınlar.
Ben çevremdeki bütün erkeklere bunu diyorum, sakın kadınlara bakmayın hiçbir yerde ki rahatsız olmasınlar diye.
Eşinize söyleyin ki hanzo gibi millete bakıp da insanları rahatsız etmesin, bıraksınlar da insanlar düzgün tatil yapsınlar.
Ben çevremdeki bütün erkeklere bunu diyorum, sakın kadınlara bakmayın hiçbir yerde ki rahatsız olmasınlar diye.
:)Azicik kendinize guvenin yahu
Ne alaka ? Esiniz size asik olmasaydi ve vegenmeseydi gider bi rusla evlenirdi
Bu yüzden eşini boşasın mi:)))Daha neler o dusunceleri aklindan gecirirmi diye dusundugun adamla nasil evli kalabiliyorsun.
Sicak carpmis seni gir havuza suya yaniyoruz ulkece hepimizin yerine yuz.
Gidip bosanmasin tabiki ama yuzde yuz guvenmedigi birisiylede evlenmesin :)Bu yüzden eşini boşasın mi:)))
Aman bu sıcakta koca çekilir mi be boşasın tabi.. zaten Ruslara bakıyormuşBu yüzden eşini boşasın mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?