Otelde ki ruslar :(

Ne demek hamurla beslenmedikleri için:)) yeni geldim tatilden. Deli gibi yiyorlar açık büfede. Fazlasiyla alıyorlar ve kalıyor. Ve herkes bilir ki ruslar yemeye içmeye çok düşkündür. Ayrica öyle bir iciyorlar ki çoğunda bira göbeği. Ve Gerçekten orta yaşlıları cok ama cok kilolu. Dondurma zamanında iki ellerine iki dondurma alıp gidiyorlar yaa. Odalara yiyecek çıkarıyorlar neler neler

Bende çok hata yapıyorum. İstemiyorum, ama bir türlü düzeltemedim.

Mesela istemiyorum ama arasına virgül gelmez ama orada bağlaçtır.

Lisede sözel okudum üniversitede de yazım kurallarına dikkat ederdik. Şimdi de editörlük yapıyorum belki benim dikkatim bundandır

Mesela istemiyorum ama arasına virgül gelmez ama orada bağlaçtır.

Lisede sözel okudum üniversitede de yazım kurallarına dikkat ederdik. Şimdi de editörlük yapıyorum belki benim dikkatim bundandır
Teşekkür ederim. Ama varsa virgül yok, bunu öğrendim en azından. Birde roman yazıyorum. Nasıl olacak bilmem.

Turk mutfagi ile rus mutfagi cok benzer.
Az farklarla turk coreklerinin boreklerinin mantinin hepsi rus mutfaginda var. Niye diye sorarsaniz hepsi orta asya kokenli mutfak. Soguk iklim... karbonhidrat lazim ki sicak tutsun. Ve yetisen urun belli. Bozkirin ortasinda borulce enginar bamya bulamazsiniz ki...
Tabi simdi ithal ediliyor hersey var ama kultur bu sekilde yerlesmis bir kere.

Patates de cok yenir. Hollanda waffle var hani karamelli cok tereyagli.
Sicak micak demem her sabah onu yiyorum bu aralar. Turkiyeye ilk gelisimde her gun fistikli kadayif yiyordum. Ben yemem ama mayonez ketcap cok sevilir. Kuruyemis cok yenir. Full kalori :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…