- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Aynen oyle , rus komsularimiz var , hatun benle yasit , boyu kadar da oglu var ama benden 10 yas genc duruyor ki beni de herkes 10 yas genc sanar varin siz hedaplayin nasil genc ve guzel oldugunu :)rusların 30dan sonra çöktüğü tamamen ortadoğulu kadınların avutması.
antalyalılar var burada, onlar da katılacaktır eminim.
bizim gibi hamurla benslenmedikleri için orta yaşları da ileri yaşları da dipdiri geçiriyorlar.
biz ise 35i geçince otobüse ters binemiyoz
+1E bu rusların hepsinin cinsiyeti kadın mı? Hiç mi erkek rus yok orda? Rusların kızları ne kadar güzelse erkekleri de o kadar güzel. Irktan genden kaynaklı heralde. Biraz da eşiniz erkeklere bakıp bunalıma girsin madem öyle :)
Rus kadinlara sallamasa fahise kocasini nasil aklayacak ama? Kocasi pirupak, Rus kadinlar silah dayiyor erkeklerimizin basina. Yoksa bizim erkekler cok sadiktir, yersen.Doğru demişsiniz. Ayrıca bu forumda annesi Rus olan ya da kendi Rus olup Türkçe öğrenen burda yaşayan üyeler olabilir bunları hiç düşünmüyor bazıları. Hayır geçenlerde açılan bir konuda da bir üye Ruslar için o oros.... diye bir şeyler demişti. Hayır yani senin kocan Türk erkekleri onlara yiyecek gibi bakıp onlarla yatıp kalkınca sorun yok ama iş laf etmeye gelince o oros.... Oldu paşam!
Hesaba gore kadin 8 yasinda duruyorAynen oyle , rus komsularimiz var , hatun benle yasit , boyu kadar da oglu var ama benden 10 yas genc duruyor ki beni de herkes 10 yas genc sanar varin siz hedaplayin nasil genc ve guzel oldugunu :)
Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...Rus kadinlara sallamasa fahise kocasini nasil aklayacak ama? Kocasi pirupak, Rus kadinlar silah dayiyor erkeklerimizin basina. Yoksa bizim erkekler cok sadiktir, yersen.
Canimsin ben 28 olsaydim dogru olurdu ama malum 40'a bir sene kaldi :)Hesaba gore kadin 8 yasinda duruyor
Oyleleri aldatilinca ayrilmamak icin bahane uretiyorlar iste. Benim kocam yapmaz aslinda, o kadin yuzunden oldu diyerek iclerini rahatlatiyorlar.Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...
Caktirma iste :))Canimsin ben 28 olsaydim dogru olurdu ama malum 40'a bir sene kaldi :)
Hatun 20 den yukari durmuyo valla , yasini duyunca dumur olmustuk kocamla :)
Bende Alanya da çok kaldım bir tatilimde Mahmut larda otelde olay çıkmıştı Rus karısı adam Türk biriyle aldatmıştı konuyu okuyunca aklıma geldi yani çok takılma iyi bir örnek değil deArkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.
Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?