Otelde ki ruslar :(

Antalya genelde öyle yapcak bişey yok.Hem sen yakışıklı birini görünce eşinden soğuyormusun.O da senden soğumaz.Basit şeyler yani.Bunlar için üzme kendini.

Aynen oyle , rus komsularimiz var , hatun benle yasit , boyu kadar da oglu var ama benden 10 yas genc duruyor ki beni de herkes 10 yas genc sanar varin siz hedaplayin nasil genc ve guzel oldugunu :)

Esini rus kadinlarin arasina birak. Donerse senindir.

Gercekten cok guzel olanlari var . O konuda ne kiskanclik ederim ne de cekememezlik...Guzellik benim icin bir kistas degil ama bazi erkekler icin tam tersi. Bazi erkeklerin altini ciziyorum.

Rus kadinlara sallamasa fahise kocasini nasil aklayacak ama? Kocasi pirupak, Rus kadinlar silah dayiyor erkeklerimizin basina. Yoksa bizim erkekler cok sadiktir, yersen.

Yapmayın bu eziyeti kendinize. Valla bizde tatilden yeni geldik, heryer tanga mayolu fit güzel hatunla doluydu. Allah özenmişte yaratmış, onlarda esirgemiyor ne yapalım :) bizde kendimizce güzeliz hiç aklıma senin düşüncelerin gelmez her yıl en az 2 tatil yapıyoruz. Valla öyle güzellerki bende bakıyorum eşimlede biblo gibiler diye konuşuyoruz öyleler çoğu çünkü. Ama her gördüğümüz güzeli kıskanarak, eşim soğurmu diye düşünerek ömür geçmez. Tatili zehir ettiğinle kalısın. Yanındaki senin eşin, seni sevmiş beğenmişki seninle evli. Güzel bir hatun görüp soğuyacaklarsa vay halimize.

Rus kadinlara sallamasa fahise kocasini nasil aklayacak ama? Kocasi pirupak, Rus kadinlar silah dayiyor erkeklerimizin basina. Yoksa bizim erkekler cok sadiktir, yersen.
Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...

Eşim onlara bakıyor dememişsin zaten sanırım. Görür de karşılaştırır mı diye düşünmüşsün. O kadar normal geldi ki bana düşüncen. Ama lütfen tatili zehir etme bunun için. Ben da aynı tarz düşünceleri çok geçiririm aklımdan eşim latin kökenli bir de çok kıskancım. Ama sonra pişmanlık oluyor kendine zehir ediyorsun sonuçta tatili. Kışın orda olmayı ne kadar isteyeceksin bunu düşün. Kendin için keyfine bak.

ben Rus edebiyatına aşırı düşkün olduğum için bi yaz kocamla beraber Petersburg a gezmeye gitmiştik. Yani kadınları öyle güzel ki oturup hayran seyrettik ikimizde. Resim gibi uzaktan şöyle bir bakıp geçmek var bizim gibi. Bi de sapık gibi oh yavrum diye şehvetle bakma iğrençliği var. Kocanızın hangisini yaptığını anlarsınız zaten. Ayrıca plaj çıplaklığında herkesin vücudu ve güzelliği bi yerde aynılaşıyor bence. Vücudumdan en az rahatsız olduğum yer plaj orada kim güzel kim değil ayırdedemiyorum.

Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...
Oyleleri aldatilinca ayrilmamak icin bahane uretiyorlar iste. Benim kocam yapmaz aslinda, o kadin yuzunden oldu diyerek iclerini rahatlatiyorlar.

Çok komiksin. Benim gittiğim otelde de Ruslar vardı, bunlar insansa biz neyiz dedim eşime, oda güldü, odadan çıkmamak falan hakikaten komik. Bu kadar kompleksi olmayın yahu.

ilişkiler sadece güzellik çirkinlikten ibaret değil. eminim konu sahibi de biliyor bunu.
öyle olsa sadece güzel kadınlar evli olurdu. ama bakıyoruz hiç alakası yok şaka şaka
konu sahibi sadece azıcık destek almak istemiş bizden.
siz kendinize güvenin, asıl surat asıp bunu sorun ederseniz eşinizin gözünde ezik kadın tiplemesi oluşturursunuz
o çok daha tehlikeli bir durum, aman diyim

Bende Alanya da çok kaldım bir tatilimde Mahmut larda otelde olay çıkmıştı Rus karısı adam Türk biriyle aldatmıştı konuyu okuyunca aklıma geldi yani çok takılma iyi bir örnek değil de
Ruslar da belki size özeniyor çünkü onların çoğu sarışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…