Otelde ki ruslar :(

Otel de havuzun, eğlencenin tadını çıkaracağınıza, resmen kendinize tatili zehir ediyorsunuz. Zamanında benim eşim mesleği sebebi ile fuarlarda afet gibi Rus bayanlarla çalıştı, hiç aklıma kendimi, fiziğimi sorgulamak gelmedi, önce kendinize sonra eşinize güvenin, içinde fesat olan adam bakkala gidiyorum der, yine yapacağını yapar.

Soğuyacaksa rusla değil türkle de soğur. Böyle hayat geçmez ya bir de bayanlar neden bu kadar takıyorlar anlamıyorum. Acaba eşiniz rus erkekler var eşim benden soğur mu diye taktı mi hiç?
Latin erkeklerini görünce çılgına dönüyorlar

Eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ değil herhalde tatiliniz keyfini çıkarın geçen yıl gittiğimiz otelde neredeyse masamızda dans etti Rus dansçı kız konsept gereği bi dağıldılar bitanesi tam bizim masanın olduğu yere denk geldi kızın bacak boyu kadar boyum var ama napim napsınlar benim kocamı deyip dansı izledim

Biz antalyada yasiyoruz burda heryer rus alt komsumuz alisveris yaptigimiz yerler okulda cocuklarimizin arkadaslarinin annesi spor hocalarimiz sizin hesabiniza gore bizim evden cikmamamiz eslerimizinde ruslara bakip hele bi suna bak bide kendine bak diye surekli bizi eziklemesi lazim yok efendim oyle bisey siz lutfen kendinize guvenin esinizde sizi seviyorsa zaten gozu gormez baskasini haa guzel kadinlara bakilir bende bakiyorum rus olsun alman olsun farketmez esinizde baksin saygi cercevesinde tabi bakip bakip ic gecirsin offf ne kadin be falan demesin bakin beraber kendinizede guvenin tatilinizi zehir etmeyin siz herkesten daha guzel daha ozelsiniz esiniz icin

Yok yahu rus erkekleri asiri cirkin boyle bi cirkinlik yok

:) Ya tabi ki bende aynı şekilde kocamı napsınlar diye düşünüyorum. Ama ko
Bakmayin sizde hayret bisey. Ben tatile gidicem millet bana tip tip bakacak. Orada bulua amacinizi uygulayin mesela denize falan girin gezin tozun. Boyle hayat mi gecer.
Gözümüzü dikip öküz gibi bakmıyoruz zaten merak etmeyin. Ama farklı olduklarından dikkat çekiyolar. Bu yüzden ister istemez görüyoruz..

Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim. :)

Sırf bu yüzden alanyaya gtmem
Bodrum a kadar inerim max
Ben de güzel bir hatunum ama onlar kusursuz dediğin gbi
Gram selülitleri yok
Bacakları incecik ve uzun
Burunları kucucuk
Ben de kıskanırdim
Bnm eşim de bön bön bakmaz
Bana cok asık ama illa ki begenir içinden de olsa bence
Biz bile begeniyoruz bayan olarak
Erkekler de begenir karısına ne kadar asık olursa olsun
Kaç gun kaldı tatil bitişine

Valla canım benimde kaldığım otelde Rus doluydu ilk gün bende kompleks yaptım ama sonra bosverdim bide en kilolulari bendim. Ben tatile geldim kimseye kendimi begendirmeye değil diye. Serbest bıraktım kendimi sonra umursamiyorsun

Vallahi 28 yaşında 3. Bebeğime hamileyim
Ayrıca babam İranlı annem Türk .
o özendiğin Rus'ları da cebimden çıkarırım.
ve ben melez olmama rağmen Türk Hatunlarına bayılıyorum, özellikle ayakları yere sağlam basanlara geçtiği yeri estirenlere.
Ruslar da kim yahu, yüzde doksanı 30 undan sonra poşet .

Ruslar da kim yahu, yüzde doksanı 30 undan sonra poşet .
Ya böyle bir şey de yok yalnız. Bu yorumdan sonra o ifade çekememezlik gibi olmuş. Daha önce de böyle konu açıldı galiba orda da böyle yazılmış yaşlanınca çöküyorlar filan diye. Özeleştiri yapacaksak bizim hanımlarımız da pek iyi durumda değiller böyle durumda da kalkıp Ruslar 30undan sonra çöp oluyor işte onlar uzun biz kısa biz bodur piliçler hep piliç kalırız tarzında yazmak biraz züğürt tesellisi.
Bakarsak bizim kıro erkekler yüzünden Rus kadınlarının sözü çok ediliyor erkeklerimizden dolayı oluşan sinirinizi Rus kadınlarından çıkarmayın bence :)

Son düzenleme:
rusların 30dan sonra çöktüğü tamamen ortadoğulu kadınların avutması.
antalyalılar var burada, onlar da katılacaktır eminim.
bizim gibi hamurla benslenmedikleri için orta yaşları da ileri yaşları da dipdiri geçiriyorlar.
biz ise 35i geçince otobüse ters binemiyoz

Ben Türk olmadığımdan iki ırkı kıyasladığım için bana göre Türk'ler Rus'lara ağır basar,
Velevki ben yaşı geçtikten sonra şarap gibi kadın denilen bir tabire rastlamadım rus hatunları arasında,
Ama Türk'ler öyle mi efenim,,
Bir makalede okumuştum, rus erkekleri içkiyi Rus hatunlarından daha fazla seviyorlardı, ve aynı makalede erkekler Türk kadınlarını daha albenili ve güzel bulmuşlardı. Neyse Rus asıllı biri gelip bombardımana tutmadan ben kaçayım :)))))

Doğru demişsiniz. Ayrıca bu forumda annesi Rus olan ya da kendi Rus olup Türkçe öğrenen burda yaşayan üyeler olabilir bunları hiç düşünmüyor bazıları. Hayır geçenlerde açılan bir konuda da bir üye Ruslar için o oros.... diye bir şeyler demişti. Hayır yani senin kocan Türk erkekleri onlara yiyecek gibi bakıp onlarla yatıp kalkınca sorun yok ama iş laf etmeye gelince o oros.... Oldu paşam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…