Otelde ki ruslar :(

Guzeli cok guzel cirkinide cok cirkin arasi yok erkekleride cirkinler cirkini tovbeler olsun o yuzden bizim erkekler onlara yakisikli geliyo

Canım böyle bir sebeple tatili kendine zehir etme, eşin o senin, kimi görürse görsün soğumaz.. mis gibi tatilinin tadını çıkart o Rusları da görmezden gel..

Son 1 haftada bi kacinci rus konusu yahu hahaha
Bu is hukumete uzanmali bence. Ayni otele siz 3 veriyorsaniz ruslar 1 veriyor
Turlu turlu vergi indirimi su bu... yillardir rus turist gelsin diye yapilmayan kalmadi

Change.org da kampaya baslatin bencem ruslara ekstra vergi gelsin yoksa yaz aylari kadinlara zehir oluyor diye

Saka bir yana konu sahibi guzele herkes bakar aynen kendiniz baktiginiz gibi. Kocaniz size deli gibi asiksa neyi dert ediyorsunuz tatilin tadini cikartin.

Daha da olmazsa "beyy onlarim guzel olduguna bakma 35ten sonra cokerler" diyin gulup eglenin sakaya vurun

Biz de antalyanin bir ilcesindeyiz ve esim otelde calisiyor. Hos calismasa da burada ruslar yerlesik yasiyor. Komsunuz da rus olabilir is arkadasiniz da. Ilk sene nikahimiz vardi ama dugun henuz olmamisti esim henuz memleketten yanima gelmemisti yani. Arayip agliyordum ben burada yasayamam sen gelme ben senin yanina geleyim. Cok kiskanirim seni diye. Zor oldu ama yendim kompleksimi. Ya da caresiz kabullendim. Ne kocamin ne de ruslarin bir kusuru yok benim husnu kuruntum. Bir de senin gibi guzel de degilim. 160 boy kumral siradan bir hatunum. Boyle yaparak tatilini kendine zehir etme.

Ama hakikaten 35ten sonra cokuyorlar :) Guzeller. Bu makyajla falan olan turden bir guzellik degil. Millet olarak cirkinleri yok neredeyse. Ama ulkemize gelsinler. Ulke ekonomisine katkilari var. Burada esnaf cok zorlaniyor az turist gelince. Kocalarimizin yapacagi varsa her yerde rusunu da bulur ukraynalisini da.

Bu 35 den sonra cokenleri bana hic denk gelmedi nedense , benim gordugum 50 yasindaki ruslar bile gayet bakimli tas gibi

Bu 35 den sonra cokenleri bana hic denk gelmedi nedense , benim gordugum 50 yasindaki ruslar bile gayet bakimli tas gibi

Icki sigara ve madde kullanimi cok yaygin ruslarda. Kullanmayanlara hic bir sey olmuyor vallahi ayni kaliyorlar. Tabi ki 20 yasinda gibi gozukmez 50 yasindaki kadin. Dogal bir yaslanma elbet oluyor ama o anlatilan ani cokus yasanmiyor.

Valla sen de uzun boylu sarisin renkli.gozu kasli adamlar hic mj yok onlara bak o zaman.. yani aklindan gecirebilir belki evet benim.karim da boyle.olsaydi diyebilir. Ben de belki aman ya su adama bak ne guzel kasli vucutlu yakisikli diye dusunebiliyorum bazen. Amaaa bu hayatta hersey kas mas degil, cogunun ici fos oluyo bosveer.. paylasim yapamiycagin,ortak kulturunun olmadigi birisi sonucta o.. yani ne biliyim..bi yabanci.. bunu irk olarak demyorum. Tanimiyosun sonucta o kisiyi. Insan evlenmek icin kili kirk yarar.. esinle de oyle bi cok seyde uyusarak evlenmissinizdir sonucta... bunlari esin de dusunur vee yine seni sever merak etme. Bi anlik gecerse kafasndan gecer ona da yapck bisey yok..

Icki sigara ve madde kullanimi cok yaygin ruslarda. Kullanmayanlara hic bir sey olmuyor vallahi ayni kaliyorlar. Tabi ki 20 yasinda gibi gozukmez 50 yasindaki kadin. Dogal bir yaslanma elbet oluyor ama o anlatilan ani cokus yasanmiyor.
Ben 39 yasindayim sigara alkol kullaniyorum , duzenli de beslenmiyorum ama pek cok 39 yasindaki kadina teyze diyorum maalesef sonra yaslari ortaya cikinca utancimdan yerin dibine giriyorum
Bizim turk kadinlari bol stresli yasamdan dolati erken cokuyor ama ruslar avrupalilar falan gayet normal yaslaniyorlar bence
35 den sonra xoken rus kadini tamamen sehir efsanesi bana gore

Bana da otobuste cocuk muamelesi yapiyorlar. Kalk kizim ben oturucam falan diyorlar. Sigaram yok ama ickisiz gunum gecmez desem yeridir. Ama icmek var icmek var. Benim kuzenlerim bir icer aman yarabbi benim 1 ayda icmedigimi bir gunde icerler ben oyle degilim. Gercekten onlarda var bu cokme meselesi. Annem 57 yasinda. Ablan mi derler hep. Halbuki 5 dogum yapmis benden 31 yas buyuk kadin. (Bu arada ben rusum)

Stres her belanin derdin basi. Cok haklisiniz. Maasallah size, Allah guzelliginize guzellik ve saglik katsin.

bu konuya inanmadım daha önceki konularda paramız yok zordayız bana para harcamaz diyordunuz şimdi otelde tatildesiniz
hem de rus kökenli bir üye tepki konusu açtıktan sonra açılmış bir konu

Buna inanirim iste. gecen haftalarda alanyada tatildeydim esimle.yabanci turist erkeklerin yogun bi ilgisi vardi.kendimi ovmus gibi olmayayim ama guzel buluyorum kendimi ama onca rusun icinde dikkat cekmem saniyordum.tersi oldu.esim niye sana bakiyorlar dedi iyi mihatta bir tanesi esim yanimdayken gulumsedi bana.Allahtan esimin arkasi donuktu
neyse yani konu sahibi bak sen de guzel buluyormussun kendini.Allahaskina kiskanma kimseyi.tatilin tadini cikar.bak tum kis bu tatili beklemissindir belki.zaten kiskandigini anlarsa kocanin da gozunden dusersin ne ozguvensiz diye.

E herhaldeee biliyoruz da konuşuyoruz

Tesekkur ederim , iki haftadir burada cok konusu acildi cok dile getirdim , stressiz huzurlu hayat insani yaslandirmiyor , benim de annemi herkes ablam sanar
Maalesef bol stres , erken evlilik , erken dogum turk kadinini cok erken yaslandiriyor
Bu arada bana hep guzel ruslar denk geldi o yuzden ileri yasli ve cirkin olmalari konusunda yorum yapamiyorum , cok da severim cok pozitif kulturlu neseli insanlar benim tanidiklarim

Eşinizin sizi sevip beğendiği kadar sizde kendinizi sevip beğenin bunların hepsi geçer

Gecen yil antalyada otelde tatil yaparken benim yanimda esime gulucuk atip icine dusecek gibi bakan bir rus turist sonrasi komplekse girmedim ama baya bi sinir oldum :)

Rusların güzeli çok güzel hele de gençse yalan yok şimdi ama çirkini tam çirkin yani. Çirkin ve çöken Rus kadın görmedim diyenler olmuş ben Antalya'da çok gördüm ama vücutları hala taş gibiydi. Ben şahsen beyaz ten siyah saç hastası olduğum için ırkı farketmiyor nerede görsem pamuk prenses misali bir kadın çok güzel derim. Ruslar'ı kompleks yapamam zaten bacakları kadar boya zar zor gelmişim kompleks yapsam kafama sıkarım böyle iyi

Kilo alimi cok zor ruslarda. O kadar abur cubura ragmen. Olmuyor yani metabolizmayla ilgili

Bence iran kadinlari cok guzel. Vucut her zaman ikinci planda benim icin. Gozler kirpikler kaşlar... bir erkek olsam kesin iranli bi kadinla evlenirdim. Guzel ve anlamli bakislar bir cok seyden daha etkileyici bence. Tabii saclari da cok guzel oluyor.

Ben bi de minicik hatunlari begeniyorum. Max 158 incecik... cok guzeller bence

Herkesin begenisi bambaska. Yani konu sahibesi, senin esin de seni begenmis ki senle evlenmis. Demekki tarzi sensin. Tatilin tadini cikart. Iyi tatiller ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…