- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Rusların güzeli çok güzel hele de gençse yalan yok şimdi ama çirkini tam çirkin yani. Çirkin ve çöken Rus kadın görmedim diyenler olmuş ben Antalya'da çok gördüm ama vücutları hala taş gibiydi. Ben şahsen beyaz ten siyah saç hastası olduğum için ırkı farketmiyor nerede görsem pamuk prenses misali bir kadın çok güzel derim. Ruslar'ı kompleks yapamam zaten bacakları kadar boya zar zor gelmişim kompleks yapsam kafama sıkarım böyle iyi
Ben 39 yasindayim sigara alkol kullaniyorum , duzenli de beslenmiyorum ama pek cok 39 yasindaki kadina teyze diyorum maalesef sonra yaslari ortaya cikinca utancimdan yerin dibine giriyorum
Bizim turk kadinlari bol stresli yasamdan dolati erken cokuyor ama ruslar avrupalilar falan gayet normal yaslaniyorlar bence
35 den sonra xoken rus kadini tamamen sehir efsanesi bana gore
Soğumaz sizden. Sizde güzelsiniz. Ama ruslar gerçekten çok güzel. Siz nasıl beğeniyle bakıyorsanız oda öyle bakıyordur. Kendinize güvenin. Bende antalyada kaldığım otel rus kaynıyordu. Kadın olmama rağmen hayran kaldım güzelliklerine. Allahın yaratma sanatı!Arkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.
Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?
Vallahi ben güzel olan herşeyi severim. Doğa, deniz, kadın hepsi yaradanın sanatını, ihtişamını gösteriyor. Ben güzelliklerden keyif alırım. Aslada kıskanmam. Hatta bavuluyla kaldırımda beklerken gördüğüm bir rus kadınını, o kadar güzeldi ki, eşim farketmemişti. O güzellikten bi haber kalmasın diye ben dürtüp gösterdim. Tabi insanlara bakmak ayıp olabilir. Ama banane!!!Hanzo gibi bakmıyor tabi ki bakamaz öyle benim yanımda. Ama diyorum ki ben bile ister istemez bakıyorum. Oda aynı şekilde. Bakmasak bile görüyoruz yani her yerdeler. Bu kadar turist olduğunu bilsem zaten gelmezdim.
Bakmaktan bakmaya fark var, ama.Eşinize söyleyin ki hanzo gibi millete bakıp da insanları rahatsız etmesin, bıraksınlar da insanlar düzgün tatil yapsınlar.
Ben çevremdeki bütün erkeklere bunu diyorum, sakın kadınlara bakmayın hiçbir yerde ki rahatsız olmasınlar diye.
Tanimadigim kadina degil hanimefendiBende tanıyıp tanımadığı bütün kadınlara teyze, abla diye seslenenlere gıcık oluyorum.
Ismini öğren , hanım diye seslen oldu bitti.
Yaş ileriyse illa teyze mi demek gerekiyor ?
Tanimadigim kadina degil hanimefendi
Cok kucuk bir yerde yasiyorum , burada bay bayan hanim tabirlerini kullaninca uzaydan gelmisim gibi bakiyor insanlar o yuzden hergun alisveris yaptigim esnafa abi abla teyze gibi hitaplarda bulunuyorum
Gorgu kurallarini gayet iyi biliyorum meraj etmeyin
Bende çok hata yapıyorum. İstemiyorum, ama bir türlü düzeltemedim.Otelde ki derken ki bitişik (oteldeki). Takıntım var yazım hatalarına
Dur ya İsveç i Norveçi karıştırma! Ruslar yeter bize...Üff bu sarışınlık ne çok özenilien birsey ya.
Her sarışın renkli gözlü premses görülüyor.
Bizde solaryuma girmek için ölüyoruz .benim saçlarım koyu kumral tenim açık .gayet güzel bulunurum çevremde.sarışınlıkla olsaydı ooo yani .
Sen neden böyle özgüvensizsin ?senle alakalı birsey .ben bir sürü Avrupa ülkesinde bulundum.orda sarışın çok diye esmerler dikkat çekiyor.rus erkekleri bizimkilerin ölüp bittiği kızlara bakmıyor bile.
Bide gerçekten güzel Rus kızları var ama hepsi de öyle güzel değil abartmayın.
Isveç norveç te çok daha güzel kızlar var .
Soğumaz sizden. Sizde güzelsiniz. Ama ruslar gerçekten çok güzel. Siz nasıl beğeniyle bakıyorsanız oda öyle bakıyordur. Kendinize güvenin. Bende antalyada kaldığım otel rus kaynıyordu. Kadın olmama rağmen hayran kaldım güzelliklerine. Allahın yaratma sanatı!ama her güzelin bir kusuru var. Ruslar çok erken yaşlanıyor ve narin kelebekten şişgo, renkli gözlü tırtıllara dönüşüyorlar. Bununla biraz avunursun belki. ben olsam otel odasına saklanacağıma, o nadide, kısa süreli güzelliklerini seyre çıkardım. Kocan da beğensin. Beğenmemesini bekleyemesin. Ama o kadar çoklar ki adam hangi birine bakacağına şaşırmaktan olayı derinleştiremez. Tazyikle gelen su toprağa işlemez merak etme. Akar gider üstünden. Relaks ol. Keşke rus erkekleride yakışıklı olsa. Kadınların tersine göbekli hımbıl erkekler. Şu türk kadınını şansı nedir arkadaş!
Farklı olan güzeldir. Size sonuna kadar katılıyorum. Yorumumu eğlenceli bulduğun içinde teşekkür ederim.yorum çok tatlı
evet rusların yaşlılığı baya kötü oluyor. resmen 40 yaşında çökmeye başlıyolar. onların dönemi 35 e kadar bence. bir de arkadaşın dediği çok doğru, adam hangi birine bakacak o kadar çok ki :))) olayı derinleştiremez ifadesine koptumDDD
elalemin tanımadığın kadınları için tatilini zehir ediyorsun. yazık. bak sarışınların memleketinde de esmerler makbul mesela. bir tanıdığım buğday tenlı ve koyu renk saçlı kahve gözlü bi kızdı, sarışın bir ingilizle evlendi. oğlan buna vurulmuş görür görmez. ki kız sadece eli yüzü düzgün diyecegin biri. ama onlar da esmerleri inanılmaz çekici buluyor.
Farklı olan güzeldir. Size sonuna kadar katılıyorum. Yorumumu eğlenceli bulduğun içinde teşekkür ederim.
Bende bir yazı okumuştum. Amerkalı kadınlarda güzeldir mesela. Uzun boylu sarışın, havalı...ama bir gazeteci Amerikadayken tanık olduğu bir olayı paşlaşylaşmıştı. İçlerinde çok güzel Amerikalı kadınlarında olduğu bir arkadaş grubu bir kafede oturuyormuş. Hani Türk erkeklerinin peşlerine takıldığı, uzun boylu fıstık gibi sarışın turistler var ya. Bildikleri tek ingilizceyle What is deyip saati gösterirlerdi muhabbet edebilmek için.işte bu Amerikalı adamlar masalarında bu güzel kızları unutup, Kaldırımda yürüyen üç beş minyon, çarpık bacaklı, sıska koreli kıza büyük bir beğeniyle şapşal şapşal bakmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?