Otelde ki ruslar :(

Bende tanıyıp tanımadığı bütün kadınlara teyze, abla diye seslenenlere gıcık oluyorum.

Ismini öğren , hanım diye seslen oldu bitti.

Yaş ileriyse illa teyze mi demek gerekiyor ?

Rus'ların bizim kıllı, göbekli erkek sevdası memleketlerinin buz gibi olmasından zaar. Sıcak tutsun diye bizim adamlara bakıyorlar galiba.

Şaka bir yana bu kadar paranoyaya ne gerek var. Millet leğene çimiyor sıcaktan, tatilin tadını çıkarn

Soğumaz sizden. Sizde güzelsiniz. Ama ruslar gerçekten çok güzel. Siz nasıl beğeniyle bakıyorsanız oda öyle bakıyordur. Kendinize güvenin. Bende antalyada kaldığım otel rus kaynıyordu. Kadın olmama rağmen hayran kaldım güzelliklerine. Allahın yaratma sanatı! ama her güzelin bir kusuru var. Ruslar çok erken yaşlanıyor ve narin kelebekten şişgo, renkli gözlü tırtıllara dönüşüyorlar. Bununla biraz avunursun belki. ben olsam otel odasına saklanacağıma, o nadide, kısa süreli güzelliklerini seyre çıkardım. Kocan da beğensin. Beğenmemesini bekleyemesin. Ama o kadar çoklar ki adam hangi birine bakacağına şaşırmaktan olayı derinleştiremez. Tazyikle gelen su toprağa işlemez merak etme. Akar gider üstünden. Relaks ol. Keşke rus erkekleride yakışıklı olsa. Kadınların tersine göbekli hımbıl erkekler. Şu türk kadınını şansı nedir arkadaş!

Hanzo gibi bakmıyor tabi ki bakamaz öyle benim yanımda. Ama diyorum ki ben bile ister istemez bakıyorum. Oda aynı şekilde. Bakmasak bile görüyoruz yani her yerdeler. Bu kadar turist olduğunu bilsem zaten gelmezdim.
Vallahi ben güzel olan herşeyi severim. Doğa, deniz, kadın hepsi yaradanın sanatını, ihtişamını gösteriyor. Ben güzelliklerden keyif alırım. Aslada kıskanmam. Hatta bavuluyla kaldırımda beklerken gördüğüm bir rus kadınını, o kadar güzeldi ki, eşim farketmemişti. O güzellikten bi haber kalmasın diye ben dürtüp gösterdim. Tabi insanlara bakmak ayıp olabilir. Ama banane!!!

Bakmaktan bakmaya fark var, ama.

Bende tanıyıp tanımadığı bütün kadınlara teyze, abla diye seslenenlere gıcık oluyorum.

Ismini öğren , hanım diye seslen oldu bitti.

Yaş ileriyse illa teyze mi demek gerekiyor ?
Tanimadigim kadina degil hanimefendi
Cok kucuk bir yerde yasiyorum , burada bay bayan hanim tabirlerini kullaninca uzaydan gelmisim gibi bakiyor insanlar o yuzden hergun alisveris yaptigim esnafa abi abla teyze gibi hitaplarda bulunuyorum
Gorgu kurallarini gayet iyi biliyorum meraj etmeyin

Ama yaşını bilmediğiniz birine de teyze demek yerine abla demek daha dogru öyleyse hanım kullanmak yanlış görünüyorsa.
Ben yaşlılara bile abla diye sesleniyorum.. Teyze kelimesinden hoşlanmayan çok kişi var.
Görgü kuralını bilmediginizi iddia etmedim. Yanlış gördüğümü söylüyorum.

Dur ya İsveç i Norveçi karıştırma! Ruslar yeter bize...

Gereksiz paranoya dolu bir başlık.. Ne alaka eşim soğur mu v.s. neden soğusun, sizden başka kadın görmemiş biri de şimdi onlar görünce mi değişecek adam.. Boşuna vesvese yapmışsın..

yorum çok tatlı

evet rusların yaşlılığı baya kötü oluyor. resmen 40 yaşında çökmeye başlıyolar. onların dönemi 35 e kadar bence. bir de arkadaşın dediği çok doğru, adam hangi birine bakacak o kadar çok ki :))) olayı derinleştiremez ifadesine koptum DDD
elalemin tanımadığın kadınları için tatilini zehir ediyorsun. yazık. bak sarışınların memleketinde de esmerler makbul mesela. bir tanıdığım buğday tenlı ve koyu renk saçlı kahve gözlü bi kızdı, sarışın bir ingilizle evlendi. oğlan buna vurulmuş görür görmez. ki kız sadece eli yüzü düzgün diyecegin biri. ama onlar da esmerleri inanılmaz çekici buluyor.

Farklı olan güzeldir. Size sonuna kadar katılıyorum. Yorumumu eğlenceli bulduğun içinde teşekkür ederim.

Bende bir yazı okumuştum. Amerkalı kadınlarda güzeldir mesela. Uzun boylu sarışın, havalı...ama bir gazeteci Amerikadayken tanık olduğu bir olayı paşlaşylaşmıştı. İçlerinde çok güzel Amerikalı kadınlarında olduğu bir arkadaş grubu bir kafede oturuyormuş. Hani Türk erkeklerinin peşlerine takıldığı, uzun boylu fıstık gibi sarışın turistler var ya. Bildikleri tek ingilizceyle What is deyip saati gösterirlerdi muhabbet edebilmek için. işte bu Amerikalı adamlar masalarında bu güzel kızları unutup, Kaldırımda yürüyen üç beş minyon, çarpık bacaklı, sıska koreli kıza büyük bir beğeniyle şapşal şapşal bakmışlar.

onları kadın olarak algılamayın. güzellik.. bir güzelliğe bakıyorsunuz hepimiz bakıyoruz kayıtsız kalamıyoruz :)
eşiniz sizden soğumaz, aksine isteği artabilir :)

kesinlikle katılıyorum

bkz josh halloway

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…