Sabır var bende de işte hayvana iyilik mi yaparım onu bilemiyorum ..Çiş için lasix amp. var benim veterinerimin verdiği , kısır erkek kedilerimiz bazen sorun yaşayıp kasıkları şiştiğinde kullanıyoruz.
Titreme olayı da başka bir kedimiz için doktorumuz beyinle alakalı , bir tedavisi yok demişti. Bu kedininde öyle midir yoksa şuan korkudan mıdır bilemem.
Bakacaksanız gerçekten çok sabır gerekiyor , aynı bebek bakar gibi.
Diğer yolu seçerseniz de zor ama içiniz rahat olsun çünkü o hayvanı bu hale siz getirmediniz.
Eden bulur inşallah.
Bilerek üstelik , bile isteye ...Kaçamamis bile sırtından vurmuslar ...Ne diyim ki ben ..Ahhhh ahhhh!!!
Elleri kırılsınBilerek üstelik , bile isteye ...Kaçamamis bile sırtından vurmuslar ...Ne diyim ki ben ..
O yiyip içiyor yatıyor uyuyor bu zavallı bu halde .
Ölüm kararıni ben vermek istemiyorum ..Zaten onu ben bulmadım ama arkadaşım dediğim İnsan meslektaşım olan 55 yaşında bekar ve çok meşgul bir adam ..Şimdi siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz, ama veteriner uyutalım diyorsa bir bildiği vardır eminim.
altını beslemek, lavman, barsak hareket ini attıran ilaç, bunlar hep geçici çözüm
Sence ne yapmalıyımAllahım yardımcınız olsun inşallah ikinizin de inşallah.
Bunları yapabilen insanların ne topluma ne bireysel olarak birine faydası yoktur,olmayacaktır. Sırf zarar ziyan bu tip insanlar. İnsana korkudan yapamadığını masum hayvanlardan çıkaran tipler. Toplumdan techir etmek lazım bunlarıDaha bu sabah yatakta Instagram'da gezinirken şu haberi gördüm
Eki Görüntüle 2852279
Bu ne ya? Türkiye'nin her yerinde hayvani tüfekle vurmalar, bacağını kesmeler,tecavüz etmeler... Ne hayvana ne kadına bir gram rahat yok bu ülkede ve suçlu o tetiği çekenler kadar buna izin veren - bir canı katletmenin önüne geçecek yasalar yapmayıp cesaret verenler bence!
Konuya gelince, bu resport ettiğim kadına dm atabilirsin. Daha önce kendi kendimi onun sayfasından bulmuştum, felçli kedilerle ilgili de çok deneyimi olan bir arkadaş. Yardımcı olacaktır eğer ki görürse
Ben size yapılan yorumlara inanamadım. O kedicigin o masum bakışlarını görünce ölmesini istemiyorum diyen birini takdir etmeli. Umarım çıkar yol bulursunuz. Bazı yorumlara kafanızı takip üzülmeyin lütfen.Şu an dayanılmaz acıları olan , ve ölmek üzere bir hayvan gibi durmuyor diyorum size ..
Sorunumuz poposundaki lavman yaraları,titremesi ve müdahalesiz çiş yapamaması ..
Baktığınız sağlıklı hayvanlarla bunu bir tutmayın ve dilerim böyle bir ikilem içinde kalmayın ..
Eğer faydaniz olmayacaksa da konumdan gidin yeterince çaresiz ve üzgünüm ..
Hayat sadece beyaz ve siyah değil ..
Cin gibi capcanlı gozlerle bakan ,kalkmaya çalışan ve bacaklarında ufacık da olsa his olan hayvani öldürün demek kolay değil ..
Ya aslında realist düşününce haklılar ama birebir karşılaşınca realist olamıyorsun bazı zamanlarda..Ben size yapılan yorumlara inanamadım. O kedicigin o masum bakışlarını görünce ölmesini istemiyorum diyen birini takdir etmeli. Umarım çıkar yol bulursunuz. Bazı yorumlara kafanızı takip üzülmeyin lütfen.
Ay bilmiyorum inanılmaz büyük sorumlulukÖlüm kararıni ben vermek istemiyorum ..Zaten onu ben bulmadım ama arkadaşım dediğim İnsan meslektaşım olan 55 yaşında bekar ve çok meşgul bir adam ..
O da bakmaya razı ama yapamaz hem tek olduğu için hem de gece gündüz çalıştığı için .
Ben eşimle üstlenebilirim zaten evdeyim dedim inanın kendi zevkim için değil acaba vet. Abartıyor mu belki de düzelir belki o YouTube deki instagramdaki kediler gibi yuruteci ile gezebilir diyorum.
Diyorum da diyorum işte susmuyor beynim
Deneyeceğim bunu en acilinden ..Antalya'da hayvan hastanesi varmış bir umut işte bilmiyorumAy bilmiyorum inanılmaz büyük sorumluluk
Yani ben yapamazdım, ama ölmesini de istemezdim.
Çok zor durumunuz. Acaba başka kliniklere, başka şehirdekilere epikriz gönderseniz?
Belki yapılacak başka şey bulurlar.
Arkadasım sen bosverBakalım o hayvancağız böyle bir hayat yaşamak istiyor mu? Siz böyle bir durumda yaşamak ister miydiniz? Bana hayvanı senelerce böyle süründürmek asıl işkence gibi gelir. Kediler özgür ruhludur, atlayıp zıplamak isterler böyle bir hayatı isteyeceğini sanmam. İyilik derken kötülük etmeyin bence hayvana
Fikrini belirt yazmış miyim ben konumda ??Arkadasım sen bosver
Fıkrını belırt dıye konu acmıssa
Fıkrını yazdıgında nıye tepkı verılır
Acma konuyu o zaman sorma bızlere
Benım fıkrım
Cok agrısı sızısı varsa ..çilesı varsa yapılabılır
Tuvaletınız var yapamıyorsunuz..zaten acı cekerek olecek..
Organları nekadar dayanabılırkı
Gozlerim doldu zaten hassasim inan aglamamak icin dayaniyorum.Lütfen konum tasinmasin başka yerlerde dikkat çekemez çözüm bulamam rica ediyorum ...
Geçen hafta bir arkadaşım bir köyde sırtından havalı tüfek ile vurulmuş bir kedi olduğunu söyledi apar topar vet.e götürdük ..
Açıkçası yaşayacağından çok umudum yoktu ama hayata tutundu minik ..Ama şöyle bir farkla, felç kaldı ...
Felç kalması beni üzen bir şey ama daha fenasi sinirlerle alakalı olarak sürekli titriyor hadi onu da geçtim kaka ve çiş büyük problem..
Şu an klinikte çiş yaptığı zaman her yeri çiş oluyormuş , kaka zaten lavmanla yapılıyor lavman yapmaktan yara olmuş ..
Vet. Ötenazi yapalım diyor ama gönlüm razı değilMama yiyor, su içiyor , gözünün taa icine bakıyor ,elini tutuyor ..Bile bile vurun iğneyi ölsün diyemem ..
Evde 8 yetişkin 1 anne ve 5 bebeği olan kedilerim var ..
Evde bakamazsin diyor vet.ama çözüm ne ?? Ya sinek olursa bütün vücudunu kurt kaplar diyor , ya çiş yaptiramazsan acı çekerek ölür diyor ..
İçimde hep bir umut ..Allah almadiysa canını vardır bir hikmeti diyorum ama ya beceremezsem ..
Sorularım şunlar ..
1) Kaka olayını lavman olmadan nasıl hallederim ?
2) Vücudunun yara olmasını nasıl engellerim ?
3) Sürekli titremesine çözüm nasıl bulabilirim çok zengin değilim hayvan fizyoterapistleri çok pahalıymışZaten ufak bir şehirde yaşıyorum isteyene özelden konuşabilirim ..
4) böyle hikayesi olanlar var mı ? Nasıl tedavi uygulamamiz lazım ..
İnternetten geceden beri okuyorum ama yeterli bilgiye sahip olamadım ..Sürekli yürüteç videoları var ama benim öncelikli derdim yürümek değil ,hayatta tutabilmek...
Nolur biri biseyler söylesin , öldürulmesini istemiyorumEki Görüntüle 2852266
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?