Ötenazi istemiyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabır var bende de işte hayvana iyilik mi yaparım onu bilemiyorum ..
Titreme olayı sinirleri zarar gördüğü için diyor vet.
Diğer yolu seçmek ona yorum bile yapamiyorum

Veterinere sinir oldum. Siz bakmayı deneyin lütfen belki onun. Dedigi gibi degil mevzu. Yuksekten dusen kediye ameliyat yapaljm diyen veteriner de var. (Yüksek ölüm riskli falan demisti) baska yere götürdük. Ic kanama olmamasi için igne yaptı. O kadar.

Insallah o arkadasin dedigi mama ile.cozulur gider.

Şimdi siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz, ama veteriner uyutalım diyorsa bir bildiği vardır eminim.
altını beslemek, lavman, barsak hareket ini attıran ilaç, bunlar hep geçici çözüm

Daha bu sabah yatakta Instagram'da gezinirken şu haberi gördüm

Bu ne ya? Türkiye'nin her yerinde hayvani tüfekle vurmalar, bacağını kesmeler,tecavüz etmeler... Ne hayvana ne kadına bir gram rahat yok bu ülkede ve suçlu o tetiği çekenler kadar buna izin veren - bir canı katletmenin önüne geçecek yasalar yapmayıp cesaret verenler bence!
Konuya gelince, bu resport ettiğim kadına dm atabilirsin. Daha önce kendi kendimi onun sayfasından bulmuştum, felçli kedilerle ilgili de çok deneyimi olan bir arkadaş. Yardımcı olacaktır eğer ki görürse

Allahım yardımcınız olsun inşallah ikinizin de inşallah.

Sabah sabah konu beni mavetti
Ne istediler minicik hayvandan vicdansızlar
Sizin gibi insanlar iyiki var, konu hakkında bilgim yok ama umarım yaşayabilir dualarım minikle

Şimdi siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz, ama veteriner uyutalım diyorsa bir bildiği vardır eminim.
altını beslemek, lavman, barsak hareket ini attıran ilaç, bunlar hep geçici çözüm
Ölüm kararıni ben vermek istemiyorum ..Zaten onu ben bulmadım ama arkadaşım dediğim İnsan meslektaşım olan 55 yaşında bekar ve çok meşgul bir adam ..
O da bakmaya razı ama yapamaz hem tek olduğu için hem de gece gündüz çalıştığı için .
Ben eşimle üstlenebilirim zaten evdeyim dedim inanın kendi zevkim için değil acaba vet. Abartıyor mu belki de düzelir belki o YouTube deki instagramdaki kediler gibi yuruteci ile gezebilir diyorum.
Diyorum da diyorum işte susmuyor beynim

Allahım yardımcınız olsun inşallah ikinizin de inşallah.
Sence ne yapmalıyım Yani burası ufak bir şehir pet konusunda çok deneyimli vet. Yok benim gittiğim en iyisi .
Diğerleri hep büyükbaş tohumlama virt zırt ..
Ama bu da biraz negatif bakıyor daha önce yanağı çürüyen ve kafası delik oradan iltihap akan iki yavru kedi için ölürler demişti ama şu an ikisi de benim evimde 1 yaşlarını doldurdular ..
Tekir kedimin gözü bulaniklasiyordu bebekken viral hastalık bu ölür dedi yavrum 3 yaşına girdi .
Zorla veterinerlik okutacaklar bana 35 yaşından sonra

Bunları yapabilen insanların ne topluma ne bireysel olarak birine faydası yoktur,olmayacaktır. Sırf zarar ziyan bu tip insanlar. İnsana korkudan yapamadığını masum hayvanlardan çıkaran tipler. Toplumdan techir etmek lazım bunları

Ben size yapılan yorumlara inanamadım. O kedicigin o masum bakışlarını görünce ölmesini istemiyorum diyen birini takdir etmeli. Umarım çıkar yol bulursunuz. Bazı yorumlara kafanızı takip üzülmeyin lütfen.

Ya aslında realist düşününce haklılar ama birebir karşılaşınca realist olamıyorsun bazı zamanlarda..
Ufacık bir umut hikayesi ya da bir tedavi yöntemi ya da çok iyi bir vet.onerisi istiyorum sadece istediğim para pul da değil bir yol ...
Nasıl kanser hastası yakinimiz son evrede olsa bile acı çekse bile vurun iğneyi ölsün diyemeyip 1 gün daha yaşasın diye çırpınıyorsak benimki de o hesap ..
Elimi tuttu dün akşam ,emmeye çalışıyor nasıl diyeyim öldür diye ..
Çok çaresizim Allah tan bir umut istiyorum sadece ...

Ay bilmiyorum inanılmaz büyük sorumluluk
Yani ben yapamazdım, ama ölmesini de istemezdim.
Çok zor durumunuz. Acaba başka kliniklere, başka şehirdekilere epikriz gönderseniz?
Belki yapılacak başka şey bulurlar.

Yani burdan veteriner bulmak zor sanki, yoğun insanlar Kk okumaya fırsatları olmayabilir

Ay bilmiyorum inanılmaz büyük sorumluluk
Yani ben yapamazdım, ama ölmesini de istemezdim.
Çok zor durumunuz. Acaba başka kliniklere, başka şehirdekilere epikriz gönderseniz?
Belki yapılacak başka şey bulurlar.
Deneyeceğim bunu en acilinden ..Antalya'da hayvan hastanesi varmış bir umut işte bilmiyorum

Arkadasım sen bosver
Fıkrını belırt dıye konu acmıssa
Fıkrını yazdıgında nıye tepkı verılır
Acma konuyu o zaman sorma bızlere

Benım fıkrım
Cok agrısı sızısı varsa ..çilesı varsa yapılabılır
Tuvaletınız var yapamıyorsunuz..zaten acı cekerek olecek..
Organları nekadar dayanabılırkı

Fikrini belirt yazmış miyim ben konumda ??
Böyle bir deneyimi olan birinden mi yardım istemişim ..
Her fikir doğru diye bir kanun mu var ..
Tuvaletim var yapamıyorum değil olay ,müdahalesiz yapamıyorum olacak bilip bilmeden yargı dağıtmayın siz ..

Bence en güzel çözüm en yakın büyük şehirdeki veterinerlik fakültesi. Alanında uzman bir veterinere danışıp öyle karar verirsiniz, bu ayrı bir ihtisas konusu.

O ile gidemeseniz bile röntgen ve tahlil sonuçları vardır, gönderilip görüş sorulabilir.

Çiş ve kakayı kendisi lavman olmadan yapabilse anladığım kadarıyla yürüteci kendiniz zaten çözeceksiniz. Ancak eğer uzman veteriner hoca de yaşam kalitesinin artamayacağını söylüyorsa ona göre karar verirsiniz.

Gozlerim doldu zaten hassasim inan aglamamak icin dayaniyorum.
Umarim bjr cozum bulursunuz
Benim tv de veteriner programlarinda bile otenazi yapildiginda icim parcalaniyor
Neden diyorum neden??
Insani bir son diyorlar.. aci cekmesin diyorlar... ama "insani sonu"nu bir eldeki ignenin getirmesi nekadar dogru diyor icim
Umarim umarim duzelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…