Sureklı lavmanmı yapacasınız..Fikrini belirt yazmış miyim ben konumda ??
Böyle bir deneyimi olan birinden mi yardım istemişim ..
Her fikir doğru diye bir kanun mu var ..
Tuvaletim var yapamıyorum değil olay ,müdahalesiz yapamıyorum olacak bilip bilmeden yargı dağıtmayın siz ..
Ayrıca geçmiş olsun bile yazmamışsiniz sizin ne faydaniz olacak bana ve o yavruya.Arkadasım sen bosver
Fıkrını belırt dıye konu acmıssa
Fıkrını yazdıgında nıye tepkı verılır
Acma konuyu o zaman sorma bızlere
Benım fıkrım
Cok agrısı sızısı varsa ..çilesı varsa yapılabılır
Tuvaletınız var yapamıyorsunuz..zaten acı cekerek olecek..
Organları nekadar dayanabılırkı
Yahu zaten lavmansiz çözüm arıyorum diyorum size ..Sureklı lavmanmı yapacasınız..
Lavman yapılması nasıl bırsey bılıyormusunuz sıze yapıldımı
Sureklı lavman yapmak hercanlıya ezıyettır
Ayrıca geçmiş olsun bile yazmamışsiniz sizin ne faydaniz olacak bana ve o yavruya.
Geçti mi başından böyle bir olay ?
Aldın mı böyle bir sorumluluk ?
Kalktın mi altından ?
Bu soruların cevabı yoksa aklına geleni söyleyemezsin sen hiçbir konuda ne burda ne başka bir yerde ...
Ben gözümün içine bakan herhangi bir canlının ölüm kararıni veremem ,sen verirsin beni ilgilendirmez ..
Polemıkmı:)Yahu zaten lavmansiz çözüm arıyorum diyorum size ..
Lavman yara yapmış ama izlediğim videolarda lavmansiz da gördüm biraz önce ...
Vet.in her dediğine koru körüne baglanamayiz belki birinin başından geçti böyle bir deneyim belki bir yöntem söyleyecek belki bır ilaç verecek ..
Onları bekliyorum ben polemik yaratıp konumu kapatmayın..
Hayatı bir konu bu
Evet sanırım en mantıklı olay bu ..Değişik doktorlardan görüş alıp akla en yatkın olanıni uygulamak ..Ben kaka ve çiş olayını yarasiz beresiz acısız hale getirsem zaten diğerleri hiç gözümde buyumuyor bakarım bebek gibi , teşekkür ederimBence en güzel çözüm en yakın büyük şehirdeki veterinerlik fakültesi. Alanında uzman bir veterinere danışıp öyle karar verirsiniz, bu ayrı bir ihtisas konusu.
O ile gidemeseniz bile röntgen ve tahlil sonuçları vardır, gönderilip görüş sorulabilir.
Çiş ve kakayı kendisi lavman olmadan yapabilse anladığım kadarıyla yürüteci kendiniz zaten çözeceksiniz. Ancak eğer uzman veteriner hoca de yaşam kalitesinin artamayacağını söylüyorsa ona göre karar verirsiniz.
Heh işte bunları bekliyorum çok teşekkürler , başka bir sayfa var kocaakafa diye felçli bir kedi ona mesaj attım umarım görürİnstagramda çorumda yaşayan bir veterineri takip ediyorum, belki bilirsiniz. Sayfası bu. Ona ulaşıp öneri alabilirsiniz. Evde felç köpeği var ve bebekken alıp bakmaya başlamış.
Evet tek istediğim dışkılama olayını yarasiz ,acısız halledebilmesi bunun için bir çözümKonu sahibi Allah senden bin kere razı olsun yaşayabilecek kendi dışkılama olayını yapabilecek hale gelirse bakmak istiyorsunuz inşallah düzelir evde bakılabilecek hale gelir inşallah instagram felan yardım sayfaları var oralara başvuru yapsanız yada durumu yazsanız daha çok yardımcı olurlar belki size Rabbim o miniğin yardımcısı olsun bilerek onlara zarar veren insan müsfetteleri Allahın sessiz kullarının hesabını veremeyecek
Denerim tabii ki ..Nakil de yapabiliriz eğer bu işten anlayan uzman bir vet. Varsa .Bu tarz mucizeler var tamam bende eskisi gibi olamayacağını biliyorum ama en azından asgari sekilde ihtiyaç giderip acı cekmesin istiyorumsarper duman diye bir adam var instagram'dan bir araştırın ona ulaşmaya çalışın isterseniz.
o da kedisever ama yabancılara falan adını bir şekilde duyurdu ve inanılmaz bağış topladı dövizle.
ayda tl ile 100 bin'den fazla bağış geliyor adama.
bağışları sokak kedilerinin tedavisinde kullanacağım ayağına topladı ama sayfasında bu tarz çalışmaları çok görmüyoruz.
parası var yani.
kedinin videosunu falan çekin diğer hayvan sayfalarına da gönderin bu adama ulaşmaya çalışın, bayağı duygusal biri fark ederse kayıtsız kalmaz sanırım.
bütün hayvansever sayfalarına derdinizi net şekilde anlatın ve kedinin video ve fotoğraflarını çekip gönderin.Denerim tabii ki ..Nakil de yapabiliriz eğer bu işten anlayan uzman bir vet. Varsa .Bu tarz mucizeler var tamam bende eskisi gibi olamayacağını biliyorum ama en azından asgari sekilde ihtiyaç giderip acı cekmesin istiyorum
Şimdi baktım adamın 1 milyonu gecik takipçisi var beni görmez bilebütün hayvansever sayfalarına derdinizi net şekilde anlatın ve kedinin video ve fotoğraflarını çekip gönderin.
vet'in ötenazi önerisini de yazın.
biraz duygusal ve acıklı yazın dikkatlerini başka türlü çekmek çok zor.
burda bize dediğiniz gibi hani bana cin gibi bakıyor, elimi tutuyor, bacaklarında his var bu cana nasıl kıyalım gibisinden.
dokunaklı yazarsanız daha fazla dikkat çeker ve belki çözüme ulaşırsınız.
sarper'e de siz ulaşamasanız bile büyük hayvan sayfaları ulaşır belki.
instagram için kedinin reels videosunu çekin, kedi sevenlerin kullandığı türkçe hashtagleri kullanın. büyük sayfaları etiketleyin.
reels videosu daha fazla kişi tarafından izlenir.
benim de kedim var, daha önce sahiplendiğim yavru kedim iç organları gelişemediği için ölmüştü, nasıl ağlamış üzülmüştüm.
sindirim sisteminde sorun vardı.
en son bir gün karnı davul gibi şişti, götürdük, ertesi gün kaybettik.
olsun siz yazın, büyük sayfalara da yazın rica edin ulaşmaları için. deli para topladı sokak kedilerine yardımcı olucam diye. hakikaten yani kaç kişiye ayda 100 bin lira havadan geliyor? belki kendisi değil başkaları ilgileniyordur o para öyle değerlendiriliyordur.Şimdi baktım adamın 1 milyonu gecik takipçisi var beni görmez bileama dediğiniz diğer reels videolarını cekecegim. Belki biri duyar sesimizi yani inşallah bir çözümü olur .
Başınız sağolsun sizin de ..
Mesaj attım ayrıntılı anlattım inşallah görür ... 19 kedisi varmış benim de 14olsun siz yazın, büyük sayfalara da yazın rica edin ulaşmaları için. deli para topladı sokak kedilerine yardımcı olucam diye. hakikaten yani kaç kişiye ayda 100 bin lira havadan geliyor? belki kendisi değil başkaları ilgileniyordur o para öyle değerlendiriliyordur.
ama hassas adamdır yani kendisinin de bayağı bi kedisi var.
ulaşabilirseniz kayıtsız kalmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?