Ötenazi istemiyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumlari okuyordum da hayvanlara karşı bu kadar merhametli olan birinin kendiyle ayni fikirde olmayan insanlara bu kadar öfkeli sert olmasına sasirdim. resmen aksi görüş bildirene tu kaka demediğiniz kalmış. muhtemelen üzerinizdeki strese bağlı boyle sert konuşuyorsunuz. ama konu actiysaniz her yoruma da açık olmaniz gerekir. sahsen insanları azarlayarak parmak sallar gibi konuşmanizdan cok rahatsiz oldum. kedicige de geçmiş olsun. insallah bi umut vardır da iyileşir. kedicigi bu hale getiren pislikler de cezasını bulsun insallah

Çünkü insanlar empati yapamıyor sadece konuşuyor ..
Faydası olsa da olmasa da sırf ağzı var diye konuşuyor .
Evet stresliyim doğal değil mi ?
Zamanımiz az , bir çözüm bulmak zorundayım ...
İşime yarayan çözümler olmak zorunda .
Bunun bile aciklamasini yaptırıyorsunuz bana bu halimle

Surekli aci cekerek yaşaması bence daha buyuk sorun bak yara olmus diyorsun kim bilir ne sikintilar yaşıyor aci cekiyordur bence doktorları dinleyin ama sizdeki merhamete hayran kaldım keske tum insanlik birazcık nasiplense bu merhametten

Bu harika bir bilgi .... Gerçekten çok teşekkür ederim kimbilir belki bizim minnosta da işe yarar .. Sıkmadan , bir şeyler sokmadan kaka ve çiş yaparsa daha ne isterim ki gerçekten çok sağolun

ötenaiziyi yaptırmak ölümüne izin vermektir, bunu yapmayın siz sağlığı için elinizden geleni yapın, ölürse de artık yapacak bir şeyiniz kalmadıysa ölümü gerçekleşsin, Allah biliyor ve görüyor kalbinizden geçenleri.

Aslında şöyle bir şey geçen sene iki yavru kedi buldum birinin kafası delikti ve oradan iltihap akıyordu bütün yüzünü kaplamış şekilde dolaşıyordu , birinin de yanağı çürümüş yemek yiyemiyordu ..
Bu kediler için de ölür demişti aynı vet
Çok şükür 1 senedir benim evimdeler , ölmediler 2 ay tedavi gördü her ikisi de ..
Sonra bir tekirim var 3 haftalikken buldum o da 3_4 aylıkken hasta oldu bir kaç defa gözleri bulaniklasti ,ateşlendi falan bir kaç kere tekrarlayinca viral hastalık ölür bu , beyinde hasar var dedi ama çocuğum 3 yaşında maşallah yaşıyor ..
Yine bu durumunda en kötüsünü mu söylüyor diye düşünüyorum aslında .
Yani belki bir çözümü var başkalarında

Hanımefendi anlıyorum çözüm arıyorsunuz ama burası veteriner forumu değil. Konu açtığınız bölüm de bir derdim var. Her türlü sorununuz için konu açabileceğiniz her türlü yorumun gelebileceği bir topik. Konuma şu yazsın bu yazmasın deme veya insanları azarlamak gibi bir hakkınız yok. Vaktiniz azsa veya gelen yorumu değerlendirmeye değer görmüyorsanız insanlar had bildirmeye çalışmak yerine cevap vermemeyi seçebilirsiniz. Muhtemelen bu üslup ile banlanacaksınız hiç faydanız olmayacak. Umarım bir çözüm bulursunuz, kediciğe geçmiş olsun

Böyle bir konuda şikayet eden insanlar varsa zaten durdugum ve çare beklediğim yer bile yanlıştır bana göre ..
Ben veteriner aramıyorum ayrıca başından bu tarz olaylar geçmiş ya da böyle bir vaka ile karşılaşmış insanlar arıyorum .
Kimle nasıl konuşmam gerektigini de gayet iyi biliyorum.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim umarım geçer .

Konunun içeriği ne olursa olsun bu forumda istisnasız herkesin uyması gereken kurallar var. Üslup da bunların başında geliyor. Konuşma tavrınız gerçekten çok rahatız edici.Kiminle nasıl konuşmanız gerektiğini bildiğiniz düşüncenize ise hiç katılamıyorum maalesef. İyi forumlar

Size hayran kalmamak elde değil Rabbim sizin gibi insanların inşallah maddi ve manevi yönden daha da bereketinizi artırsın keşke benimde daha fazla imkanlarım olsa eskiden daha çok yapardım şimdi bi markete bi yere gidince illaki bişeyler alıp veriyorum eve gelene kadar gördüğüm hayvanlara ama keşke imkanım olsa daha fazlasını yapabilsem Rabbim inşallah bana o imkanları yeniden verir inşallah

Kendi çisini kakasını yapabiliyorsa altını bezler bakarsınız. Ama onu da yaptırmak gerekiyorsa çok zor. Allah yardımcınız olsun. Onu vuran adi de inşallah sürüne sürüne can verir.
Maalesef yaptırtmak gerekiyor ,kendi yapamıyor ..Kendinin yapabilmesi en çok istediğim şey şu an inanın

İnşallah dilediginiz gibi olur her şey İyi niyetiniz bile yeter ya da sıcak havalarda koydugunuz bir kap Su ...Yaz geliyor çok kıymetli bunlar ..Sonra başlarını okşamak ne kadar mutlu edici .. üzülmeyin kiminin parası kiminin duası bize dua edin en azindan kendi diskilamasini kontrol edebildiği günleri göreyim

Allah sizin de işinizi kolaylaştırsın, kalbi güzel insanlar çoğalsa çoğalsa...
acab veterinerlik fakültesinin hastanesi farklı bir bakış sunar mı size çevrenizde var mı bilmiyorum ama aklıma geldi. (yorumlarda yazıldıysa gözden kaçırmış olabilirim göremedim ama)

Öyle canımda işte içim el vermiyor daha fazlasını yapabilsem diye görünce içim parçalandı zaten o yavrucağı öyle dualarım onunla ve onun gibi yardıma muhtaç olan bütün canlılarla bu dünya için çok masumlar bide hepiniz görüyorsunuzdur deminde bi arkadaşımız paylaştı hayvanlara sadistçe psikopatça davranışlar çok arttı Rabbim ıslah etsin öyleleri ahirette verecekler hesabını ama bu dünyada da versinler inşallah

Fakültede daha önce başka bir minik için yanlış teşhis koyup , beni boş yere oyaladiklari için pek gitmek istemiyorum özel bir hayvan hastanesi var orayı denicem en azından bir fikir olur , klinikten daha fazla vaka gördükleri kesin ... Akapunktur kalemi ile diskilama yaptıriliyormus sanırım onu da deniycem elimden ne gelirse artık .

Cok buyuk gecmis olsun.
Benim melegimin son gunleri de kismi felcliydi, 15 yasindaydi, gozleri acilmamisken bulmustum, siringayla besleyip buyuttugum, omrumun nerdeyse yarisini birlikte geçirdiğim bebegim icin veteriner otenazi yapalim diyordu.
Ama bir laf var ya "icimde oyle bir umut var ki ölsem ölmez" işte o umut yuzunden 1 ay gozumun onunde aci cekti meleğim.
Psikolojik olarak çökmüştüm ayni dönem annem de hastaydi, zaten karmenden bikac ay sonra da annemi kaybettik ayni hastaliktan.
Keske, keske her ikisi de o son aylarini yasamasalardi, ama bunun karar vericisi olmak cok zor, cok ağır.
Eger nihai son belliyse ve veterinerinize guveniyorsaniz kendinize de o melege de fazla aci cektirmeden sonlandirmanizi oneririm nacizane. Ama minicik bir umut bile varsa savasmaya deger.

Başınız sağolsun ..
Aynen bu laf işte icimde bir umudum var henüz 1 yaşında var yok.
Ne gördü ki hayatta diyorum acidan başka , o. Yüzden ufacık bir ihtimal bile olsa araştırip bulup uygulamak istiyorum ..

merhaba çok güzel bir örnek siniz teşekkürler kedi için geçmiş olsun size bilgi ve cesaret vermesi için bir hesap önericem Şule cika Instagram hesabı oda felçli hayvanlar a bakiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…