- Konu Sahibi goldstar535
-
Bencil insanlar kaç yaşındasın kim bilir birde bunu buraya yazmış el kadar çocuğun ne zararı olabilir sanaMerhababarkadaslar
Bir komsum var her gun biraradayiz benim 3 yasinda oglum komşumun 3.5 yasinda bir kizi var dogduklarinsan beri bir aradayiz komsumun kizi herzaman cok huysuz surekli bagiran benim oglum da cok sakindir benim oglum cok guzel konusabiliyo ama onun kizi konusamiyo doktora gittiler cocuga otizim tanisi konmus cok uzuldum ama ben anormal birseyler oldugunu tahmin ediyordum otizimin en dusuk seviyesi tedavi edilebilir boyuttaymis ben zaten yaklasik 3 aydan beri gorusmeyi azatmistim simdi kizin akranlariyla birarada olmasi lazimmis diye neredeyse hergun bende ama şöyle bi durum var benim oğlum çok değişti o uysal cocuk gitti herşeye ağlayan bağıran ve en önemlisi kızın konuşmasını taklit ediyo herseyi anlatabilen cocugun suan konustuklarini anlayamiyorum arkadaşımı çok seviyorum ve böyle bir durumda olmasına çok üzülüyorum ama herkez önce evladını düşünmek zorunda napcagimi nasıl davranacağımı bilmiyorum bize geldiklerinde bagirmalarina ve çığlıklarını kaldıramıyorum
Gerçekten öyleler o kadar cahiller ki şu yazdığına bak biGuzel ulkemin cahil insanlari , egitimsizler boylelerinin yuzune vurcan ne kadar cahil , egitimsiz ve eksik zekali olduklarini .
Waaaaooowww harika tespit ayakta alkışladım yalnız kalırsam odaklanirim belki insanlar evlerine misafir kabul etmiyorlar ben hergun birazdayım diyirun biraz da siz empati yapin yoruldum artik kaldiramiyorum baskalarina yetmekten kendimi unuttuj burda ben bi kac oneri almak istedim oda arkadasimi kirmamak adina herkez linc icin yer ariyo malzeme cikti
Bu yorum olmuş mu şimdi? Bi çocuğu savunacağım diye başka bi çocuğa bileniyorsunuz.Bence o melegin bir suçu yok senin yetistirdigin cocugun icinde canavarlik varmis. O meleklerin caresi var guzel yetisiyorlar emin ellerde ama sizinki nasil yetisecek orasini Allah bilir.
Annesi de çocuğunun yanında mi peki?Teşekkür ederim ilk öneri yorumu buydu ben öneri almak istedim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu öğrenmek istedim kaldıramıyorum çünkü hergun beraber olmayı onların bize ihtiyacı var bizimde biraz soluk almaya ihtiyacımız var onu kırmadan nasıl halledebilirim onu çözmek istedim ne bileyim yazmasaydim keske
Bu durum 1 ay dır böyle onun öncesinde bi süre uzak kalmıştık biz tatile onlar tatile falanAnnesi de çocuğunun yanında mi peki?
Tüm günü bir baskasinin evinde geçirmek hiçbir çocuk için sağlıklı değildir bence..
Benim tavsiyem -bu durum ne zamandır sürüyor bilmiyorum ama- biraz daha bu şekilde gitsin.Onlar şu anda şaşkınlık evresindelerdir..
Bir süre sonra normale dönecektir. Sizin bir süre daha anlayış göstermeniz hoş olur, sevaptır, insanlıktir..
Işte asıl cahil sensin bi çocuğa canavar diyebiliyosun bence vicdansız olan sizsinizBence o melegin bir suçu yok senin yetistirdigin cocugun icinde canavarlik varmis. O meleklerin caresi var guzel yetisiyorlar emin ellerde ama sizinki nasil yetisecek orasini Allah bilir.
Bu durum 1 ay dır böyle onun öncesinde bi süre uzak kalmıştık biz tatile onlar tatile falan
Inanın bugün bir dolumla yazdım bunu çünkü yorgunluk stres çocugum herşeye ağlıyo
Napcagimi bilemez halde yazdım kaldıramıyorum diye yaaa şuan parktan geldik onlarla birlikteydik :) öyle yiz işte
Vicdanım olduğu için bu yazıyı yazdım zaten apartmanımızda onun yaşıtı 5 cocuk daha var ama hergun bende olması benim vicdanlı oldugumu gösterir ben kendi çocuğumun iyi olmasını istiyorum her anne gibi hergun bir arada olunca ben ne kendime ne çocuğuma vakit ayırabiliyorum ve çok zor bu durumda olmak ben yazımda arkadaşımı çok seviyorum ama kaldıramıyorum yazmışım siz hergun misafir kaldırabilirmisiniz bunu düşünün ve çok bahsettiğiniz vicdanınızla cevap verinValla çocuğa otizm hastası falan diyorsunuz da sizde çok bilgili bir insan değilsiniz yani.
Otizmin bulaşıcı olmadığını bilmiyor musunuz? O çocuk vebalı değil çocuğunuza dokununca hoopp otizm geçmiyor yani. Ayrıca tedavi edilebilir boyuttaki otizm neredeyse hiçbirşeydir çok önemli bir durum değil diye biliyorum. Adı üzerinde tedavi edilebilir. Çocuk gördüğü duyduğu şeyi taklit edebilir bu gayet normal bir durum.
Ama siz arkadaşınızla ilişkinizi mutlaka kesin arkadaşınıza çok büyük iyilik etmiş olursunuz. Çok ayıp, gerçekten vicdanınızın olduğuna emin misiniz çocuk o yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?