Beğenmedimler, vicdansız yaftaları havada uçuşmuş

Benim çocuğum yok ama elimde büyüyen yeğenim var. Çocuk anaokuluna başladığında beri kekelemeye çalışıyor, bağırıyor (yüksek sesle konuştuğumuzda lütfen bağırma hala diyen fındık kurdum benim) abuk sabuk ses tonları deniyor falan. Çocuğa ne oluyor neden oluyor derken okuldaki bir boncuğun asabi, haylaz, zaman zaman kekeme denemeyecek ama onu andıracak derecede konuşma güçlüğü çektiği ve muhtemelen bu yüzden aksi ve huysuz olduğunu öğrendik. Sardı bizi bir endişe. Sanırsınız çocuğumuz bozulacak

Çocukların taklide bu kadar yatkın olabileceğini ben ancak anlayabildim. Çocuğunuz taklit ediyor değişmiyor. Anaokulu tatile gireli epey zaman oldu ama minik fasülyem hala ha ha ha la, ba ba na su v v v ve re .. gibi cümleler kuruyor. Pedagog hepsinin bir taklit ve rol denemesi olduğunu söyledi. Sizin çocuğunuzda aynı durumdadır endişelenmeyin. Ama bana kalırsa başka akranlarıyla da görüştürmeye çalışın.
Çıkarmışlar sizi sanık sandalyesine gelen domates atıyor giden domates atıyor :)
Yorumlar ne kadar da kaba ve nezaketten uzak. Hepsine de üşenmemiş cevap vermişsiniz. Sebebi neydi ki