Otizm konusu açmıştım merak eden Anneler

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Arkadaşlar eski konularımda var otizm şüphesi diye kızımı doktora götürdüm psikiyatriye bugün sonucu merak eden anneler vardı
Çocuğumda korkulacak birşey Yok otizmden şüphelenmedi yani.
İstersen gelişim testine sok dedi nedir bu gelişim testi sizce soksam mı???
Korkulacak birşey Yok gibi ama dedi.
Bi kaç soru sordu gönderdi biraz çocuğa baktı bay bay falan yaptı
Acaba bu testi yaptırsam mı??
Burada bi kaç anne mesaj atmamı istemişti ama nicklerini pek hatırlayadım o yüzden açtım konuyu

Son düzenleme:
Cnm düzenleme yaptım istersen okuyabilirsin

Sevindim, ben zaten otizmle ilgili bir şey çıkacağını düşünmemiştim önceki konunuzda da.
İçiniz huzursuz olacağına yaptırın, neden olmasın, sonucu görür rahatlarsınız.
Ben hala bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum:)

Haklısınız doktor hanımda korkulacak bir şey Yk dedi ama istersen de bi yaptır dedi çocuğu sürekli doktora götürmek de istemiyorum açıkcası yani bilemedim

gelisim testi denen sey denver 2 testi. yaptirabilirsin sorular gorseller vs var... zeka testi degil. ince kaba motorsal gelisime bakiliyor. iki cocuguma da yapildi cocuk dr umuz her yas kontrolunde beraber calistigi cocuk psikologu ile bu testi uyguluyor. yarim saat suruyor surmuyor...

Peki ne gibi sorular falan soruluyor acaba hiç hatırlıyormusunuz? Galiba sağlıklı olan çocuklara bile yapılırmış diye duymuştum ama dediğim gibi pek bilgi edinemedim

Hadi büyük geçmiş olsun...

Peki ne gibi sorular falan soruluyor acaba hiç hatırlıyormusunuz? Galiba sağlıklı olan çocuklara bile yapılırmış diye duymuştum ama dediğim gibi pek bilgi edinemedim
evet cok sukur benim iki cocugum da saglikli. gelisimsel ilerlemelerine bakiliyor. hem size hem cocugunuza sorular soruyorlar. ne zaman oturdu, konusabiliyor mu , uzerini giyebiliyor mu, catal kullaniyor mu gibi, uzman cocugu gozlemliyor ona birkac direktif veriyor. oyunlar oynatiyor.ziplatiyor mesela ya da yasina gore kalem vs veriyor. onlerinde bir cizelge var ona gore cocugunuzun gelisimsel durumunu sizinle paylasiyor. eksik yanlar varsa size tavsiyelerde bulunuyor.

Anladım canım teşekkür ederim en iyisi yaptırmak o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…