- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Cnm düzenleme yaptım istersen okuyabilirsintizm?
İnşallah sonuçlarınız iyidir.
Konuyu yazamadan yanlışlıkla açtım hemen telefonun azizliğine uğradımtizm?
İnşallah sonuçlarınız iyidir.
Cnm düzenleme yaptım istersen okuyabilirsin
Haklısınız doktor hanımda korkulacak bir şey Yk dedi ama istersen de bi yaptır dedi çocuğu sürekli doktora götürmek de istemiyorum açıkcası yani bilemedimSevindim, ben zaten otizmle ilgili bir şey çıkacağını düşünmemiştim önceki konunuzda da.
İçiniz huzursuz olacağına yaptırın, neden olmasın, sonucu görür rahatlarsınız.
Ben hala bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum:)
Değil mi haklısınız aslında En doğrusu yaptırmakBen olsam icim tam rahat etsin diye yaptirirdim.
Değil mi haklısınız aslında En doğrusu yaptırmak
Evet ya çok haklısınız peki bu test hakkında bi bilginiz var mıYani kendimi sizin yerinize koydum.Kesinlikle bu testi yaptirirdim.
Değil mi bi bilgin var mı bu test hakkındaÖncelikle olmadığını düşünüyorum.Ama ben olsam yaptırırdım içim rahat etsin diye
Maalesef bir bilgim yok. Konunuzu görünce yazmak istedim. Sizin de içiniz ferah olsun.Değil mi bi bilgin var mı bu test hakkında
Anladım çok teşekkür ederimMaalesef bir bilgim yok. Konunuzu görünce yazmak istedim. Sizin de içiniz ferah olsun.
Peki ne gibi sorular falan soruluyor acaba hiç hatırlıyormusunuz? Galiba sağlıklı olan çocuklara bile yapılırmış diye duymuştum ama dediğim gibi pek bilgi edinemedimgelisim testi denen sey denver 2 testi. yaptirabilirsin sorular gorseller vs var... zeka testi degil. ince kaba motorsal gelisime bakiliyor. iki cocuguma da yapildi cocuk dr umuz her yas kontrolunde beraber calistigi cocuk psikologu ile bu testi uyguluyor. yarim saat suruyor surmuyor...
Arkadaşlar eski konularımda var otizm şüphesi diye kızımı doktora götürdüm psikiyatriye bugün sonucu merak eden anneler vardı
Çocuğumda korkulacak birşey Yok otizmden şüphelenmedi yani.
İstersen gelişim testine sok dedi nedir bu gelişim testi sizce soksam mı???
Korkulacak birşey Yok gibi ama dedi.
Bi kaç soru sordu gönderdi biraz çocuğa baktı bay bay falan yaptı
Acaba bu testi yaptırsam mı??
Burada bi kaç anne mesaj atmamı istemişti ama nicklerini pek hatırlayadım o yüzden açtım konuyu
evet cok sukur benim iki cocugum da saglikli. gelisimsel ilerlemelerine bakiliyor. hem size hem cocugunuza sorular soruyorlar. ne zaman oturdu, konusabiliyor mu , uzerini giyebiliyor mu, catal kullaniyor mu gibi, uzman cocugu gozlemliyor ona birkac direktif veriyor. oyunlar oynatiyor.ziplatiyor mesela ya da yasina gore kalem vs veriyor. onlerinde bir cizelge var ona gore cocugunuzun gelisimsel durumunu sizinle paylasiyor. eksik yanlar varsa size tavsiyelerde bulunuyor.Peki ne gibi sorular falan soruluyor acaba hiç hatırlıyormusunuz? Galiba sağlıklı olan çocuklara bile yapılırmış diye duymuştum ama dediğim gibi pek bilgi edinemedim
Saolun çok teşekkür ediyorumHadi büyük geçmiş olsun...
Anladım canım teşekkür ederim en iyisi yaptırmak o zamnevet cok sukur benim iki cocugum da saglikli. gelisimsel ilerlemelerine bakiliyor. hem size hem cocugunuza sorular soruyorlar. ne zaman oturdu, konusabiliyor mu , uzerini giyebiliyor mu, catal kullaniyor mu gibi, uzman cocugu gozlemliyor ona birkac direktif veriyor. oyunlar oynatiyor.ziplatiyor mesela ya da yasina gore kalem vs veriyor. onlerinde bir cizelge var ona gore cocugunuzun gelisimsel durumunu sizinle paylasiyor. eksik yanlar varsa size tavsiyelerde bulunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?