- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
yaptir bisey kaybetmezsin ama bildigim kadariyla ucretli bir test dedigim gibi bizim surekli gittigimiz cocuk dr u bir nevi dogumgunu hediyesi olarak yaptiriyor bu testi. tum hastalarina uygulatiyor. 0-6 yas olcuyor. basit ama tabii uzman yapmali yorumlama cok onemli. bir de cocuk psikologu olunca kafandaki sorulari da sorabiliyorsun. ama mesela o anda cocuk.yapmayabiliyor cani istemiyor sen aciklamani yap. mesela benim kizim resim yapmak istemedi o anda halbuki resimlerle hikaye anlatir bize acikla mutlaka. kendine ve doktora da durust ol ayrica.Anladım canım teşekkür ederim en iyisi yaptırmak o zamn
Anladım canım çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldun çok saolyaptir bisey kaybetmezsin ama bildigim kadariyla ucretli bir test dedigim gibi bizim surekli gittigimiz cocuk dr u bir nevi dogumgunu hediyesi olarak yaptiriyor bu testi. tum hastalarina uygulatiyor. 0-6 yas olcuyor. basit ama tabii uzman yapmali yorumlama cok onemli. bir de cocuk psikologu olunca kafandaki sorulari da sorabiliyorsun. ama mesela o anda cocuk.yapmayabiliyor cani istemiyor sen aciklamani yap. mesela benim kizim resim yapmak istemedi o anda halbuki resimlerle hikaye anlatir bize acikla mutlaka. kendine ve doktora da durust ol ayrica.
Ben yaptırdım o testi.. Kule yapabiliyor mu.. Alt üst kavramlarını biliyor mu.. Yemeği kendi yemek istiyor mu vb sormuştu.. Bana da hiçbir şey yok dendi, ki hiçbir belirti yoktu sadece konuşmamasına dolayı götürmüştüm..şu anda da yavaş yavaş konuşmaya başladı.Değil mi haklısınız aslında En doğrusu yaptırmak
Bende sadece konuşmuyor diye götürdüm canm yaptırayım o zamn o testi de en azından kafam rahat ederBen yaptırdım o testi.. Kule yapabiliyor mu.. Alt üst kavramlarını biliyor mu.. Yemeği kendi yemek istiyor mu vb sormuştu.. Bana da hiçbir şey yok dendi, ki hiçbir belirti yoktu sadece konuşmamasına dolayı götürmüştüm..şu anda da yavaş yavaş konuşmaya başladı.
Yani yaptırmakta yarar var gibiEvet sizi hatirladim.sizden sonra bende çocuktan şüphelenmeye baslamistim.bizim tek sorun konuşmama iste..diğer bütün motor beceriler tastamam .bu gelişim testi yapılabilir bende düşüneceğim bunu
Anladım canım çok teşekkür ederimgelisim testini premature dogum yapan bir arkadasimin cocuguna yaptilar aylik durumuna gore o doneme ait yapmasi gereken seyleri yapabiliyormu diye inceliyorlar
Çok saolun teşekkür ediyorumGecmis olsun
Valla inanır mısınz çok kafam karışık şimdi çocuk evde yaptığı şeyi orada yapamaz yanlış bi şey derler diye de aklımdan geçmiyor değilEski konularınızı hatırlıyorum. Bir şey çıkmayacağını düşünmüştüm ben de..benimle prematüre olan bebeğime yapılıyor 4 ayda bir kaba motor gelişimi geri diye..
Tüm öğrenme alanlarına bakılıyor, motor gelişimi geri geliyor biraz.
biz araştırma Hastanesi'ne yaptırıyoruz..içiniz rahat etmeyecekse yaptırin ama ben sizin yerinizde olsam yaptırmazdim doktor öyle dediyse..
Gelişim testini herkes yaptırıyor sahsen bende yaptrdm eksiklerini varsa görmenizi saglıyo cocuk acısından faydalı benceArkadaşlar eski konularımda var otizm şüphesi diye kızımı doktora götürdüm psikiyatriye bugün sonucu merak eden anneler vardı
Çocuğumda korkulacak birşey Yok otizmden şüphelenmedi yani.
İstersen gelişim testine sok dedi nedir bu gelişim testi sizce soksam mı???
Korkulacak birşey Yok gibi ama dedi.
Bi kaç soru sordu gönderdi biraz çocuğa baktı bay bay falan yaptı
Acaba bu testi yaptırsam mı??
Burada bi kaç anne mesaj atmamı istemişti ama nicklerini pek hatırlayadım o yüzden açtım konuyu
Merhaba bende çocuğuma gelisim testi yaptırdım. Zaten cocuk orada tum davranışları gösteremez bu sebeple soruları size soruyorlar.Valla inanır mısınz çok kafam karışık şimdi çocuk evde yaptığı şeyi orada yapamaz yanlış bi şey derler diye de aklımdan geçmiyor değil
Cok sevindim sizle de cok konusmustuk. Gozunuz aydin... benim kizim da az az konusuyor.Arkadaşlar eski konularımda var otizm şüphesi diye kızımı doktora götürdüm psikiyatriye bugün sonucu merak eden anneler vardı
Burada bi kaç anne mesaj atmamı istemişti ama nicklerini pek hatırlayadım o yüzden açtım konuyu
Gelisim testi dedigi denver testi bu testin 2-6 yas arasi tum cocuklara yilda 1 kere yapilmasi gerekiyor. Bir sorun olmasina gerek yok. Ben 2 ogluma da bu sene yaptirdim. Yaptirin yasina uygun komutlar uyguluyor.Arkadaşlar eski konularımda var otizm şüphesi diye kızımı doktora götürdüm psikiyatriye bugün sonucu merak eden anneler vardı
Ben gibi bulgular vardı cnmBende yaptırdım bu testi otzm bulguları olduğu için birçok soru soruluyor hamilelikten suanki yasına kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?