13 aylık bebeğim11 aylık bebek zaten tv kaldırsanız yine yeter.
Teşekkür ederim bakıcamOtizm konusunda fazla bir bilgim yok ama reklam ve müzik klibi tarzı şeyler küçük çocuk ve bebekler için çok tehlikeli. Klip sendromu diye birşey var. Bu terimi arama motoruna girerseniz bilgi edinebilirsiniz.
Fark etmez. Her çocuğun gelişimi farklıdır oğlum 2 yaşında by by,2.5 yasinda öpmeyi öğrendi. Ben tv söktüm evde yok günde yarim saat tlf dan çizgi film açıyorum. Siz de tv kaldırın ve lütfen reklam en kötüsü kesinlikle izletmeyin13 aylık bebeğim
Teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı iki gündür izletmiyorum inşallah ilerleme kaydedebilirizFark etmez. Her çocuğun gelişimi farklıdır oğlum 2 yaşında by by,2.5 yasinda öpmeyi öğrendi. Ben tv söktüm evde yok günde yarim saat tlf dan çizgi film açıyorum. Siz de tv kaldırın ve lütfen reklam en kötüsü kesinlikle izletmeyin
2 yaş öncesinde teknolojik aletlere maruz kalmanın çocuklar üzerinde ciddi olumsuz etkileri var.konuya yorumum olamaz
değerlendirme yapamam yani
ama şunu diyorum sizinde aracılığınızla
bebeklerimizden çocuklarımızdan teknolojiyi uzak tutalım
anneler rahat diye çocuklarını tv telefonla yediriyor susturuyor
çovukların doğasına müdahale ediliyor
çocular ağlar ses yapar bunlar normal şeylerdir
acıkınca yer
anormal olan o çocuğun doğasına aykırı durumların kullanılmasıdır
değil sizden birçok anneden duyuyorum ben bunları
yapmayın lütfen
normal durumda olabilir ama muhtemelen sosyalleşmiyor çocuklarımız
Doğru söylüyorsunuz ama anne yüreği işte iyi birşetler duymak istiyorum iki gündür çocuğumun her yaptığı hareketi kafama takıyorum uyku uyuyamaz oldum.Yarın götürücem uzmana ama içim yinede rahat etmiyorUzman haric kimseyi dinlemeyin.
Evet biliyorum zararlarını ben gündüzleri çok açmıyordum ama eşim gelince o açıyordu şimdi hiç açtırmıyorum umarım sadece yanlızlıktan sosyalleşemenektendir2 yaş öncesinde teknolojik aletlere maruz kalmanın çocuklar üzerinde ciddi olumsuz etkileri var.
Annelerimiz,genelde,rahatça ev işi yapabilmek için tvyi,adeta bakıcı yerine kullanma eğiliminde,ne yazık ki.
Konu sahibi sözüm size değil genele.
Teşekkür ederim umarım öylediruzman değilim ama bebeğiniz bana normal geldi.
tvden uzak tutun daha 13 aylık, hiç gerek yok bu yaşta alışmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?