- Konu Sahibi melodi1970
-
- #2.201
anladım. Allah hepimize kolaylık versin...
verdiğin komutları yerine getirebiliyormu..al ver otur kalk bardağı masanın üstüne bırak....kumandayı getir televizyonu açalım gibi gibi mesala..
her zaman değil.
mutfaktan birşey veriyorum bunu odaya götür diye götürüyor. başka birşeyle ilgilenirken birşey söylüyorum onu yapmıyor. arabasını arıyor mesela odada mutfakta oğlum git al gel diyorum gidip alıyor onu.
güsel...kreşede göndermen uygun olabilir...
çok sevindim oğlunun okula dönmesine gerçekten allah bidaha şaşırtmasın zihin açıklığı versin maşallah ona%40 üzeri olunca zaten eğitim alınabiliyor diyo biliyorum bizim raporda %52 iydi yanlış hatırlamıyorsam yine bakarım ama öyle kaldı aklımda acaba hastaneden hastaneye farkediyormu bilmiyorum doktorun dediği gibi orda yazılanın hiç önemi yok bence isterse %100 yazssın ben cocuğumun ilerlemesine bakarım inşallah gün gelicek raporlarıda almıycaz bir gün biticek..benim oğlumda çok tutuyodu saatlerce yapmadan duruyodu lazımlıkta bile 1 saat dururdu yapmazdı 15 günde alışır merak etme cnm.1 inci sınıfı atlatalım yapıcam inşallah yoksa o cocukta bizimle perişan olur yollarda özel eğitim vs 2 incisınıfta servise veririm oda alışmış olur okula hem yazmayı öğrenir biraz bizim öğretmende diyo 3 üncü sınıfa kadar derslerimi annem yapmıştı yazamıyordum okulda hep ağlıyordum diyo
arkadaşlar merhaba,
nazdem ve çok masum;
bakırköyden raporumuzu bugün aldık rapor üzerine 1 yıllık olduğu %40 iş göremezlik yazıyor...hangi konularda eğitim alması gerektiğine rammı karar veriyor...
merhabalar,raporu hastaneden aldınız sanırım şimdi bağlı olduğunuz ilçedeki rehberlik arşatırma merk randevu alın ordada oğlunuzu küçük bir değerlendirmeye alıcaklar sonra ihtiyacı olan maddeler raporuna işlenicek grup eğitimi.sosyal beceriler,ince motor gelişimi vs sonra onu alıp istediğiniz rehabitilasyon merkezine başlayabilrsiniz
çok sevindim oğlunun okula dönmesine gerçekten allah bidaha şaşırtmasın zihin açıklığı versin maşallah ona%40 üzeri olunca zaten eğitim alınabiliyor diyo biliyorum bizim raporda %52 iydi yanlış hatırlamıyorsam yine bakarım ama öyle kaldı aklımda acaba hastaneden hastaneye farkediyormu bilmiyorum doktorun dediği gibi orda yazılanın hiç önemi yok bence isterse %100 yazssın ben cocuğumun ilerlemesine bakarım inşallah gün gelicek raporlarıda almıycaz bir gün biticek..benim oğlumda çok tutuyodu saatlerce yapmadan duruyodu lazımlıkta bile 1 saat dururdu yapmazdı 15 günde alışır merak etme cnm.1 inci sınıfı atlatalım yapıcam inşallah yoksa o cocukta bizimle perişan olur yollarda özel eğitim vs 2 incisınıfta servise veririm oda alışmış olur okula hem yazmayı öğrenir biraz bizim öğretmende diyo 3 üncü sınıfa kadar derslerimi annem yapmıştı yazamıyordum okulda hep ağlıyordum diyo
doktora gittiğinde doktorun seni özel eğitim alıp almamsı konusunda bilgilendirir.Belkide gerek duymayacak.Şöyleki biz özel yerine gittik hastaneden kan +idrar+eeg verdi özel eğitimi içinde yazı ver,yor hastane bünyesinde sağlık kuruluna veriyosun..3 haftayı buluyor raporun çıkması evrağı teslim ettikten sonra..Sonrasında hastaneden aldığın raporu ilçe rama götürüp ordanda eğitim için onay alıyorsun ordan verilen evrakla beraber eğitime başlayabiliyorsun die biliyorum..biz bakırköyden bugün alacağız rapor sonucunu rama henüz daha gitmedik...rapor aldıktan sonra müracaat edeceği...Senide bilgilendiririm...
aslında değişebiliyor. bir yere gittiğimizde çok mutlu insanlara çok yakınken başka bir yere gittiğimizde kendi halinde kalabiliyor. tam çözebilmiş değilim.
eeg çekimi zor mu ?
merhabalar,
evet aynen öle yaptık...14 ocağa gün vermişler..14 ocakta yapılan değerlendirme sonucu aynı gün içerisinde alabiliyoruz değilmi raporumuzu...rehebilitasyon olarakta cumartesi gününe randevu aldım..inşallah ordan bir problem çıkartmazlar raporu alacağımız tarih biraz uuzn çünkü...olmadı rapor tarihine kadar artık ücretli alırız ondan sonrasındada özel eğitimi alacağı kurum ihtiyacına göre bir program düzenler bizi yönlendirir herhalde...devletin verdiği kısmın dışında da eğitim için + eğitim öngörürülermi...
bakırköyün dışında çapanında sağlık kuruluna rapor için evrak vermiştik.ordanda rapor çıkıcak bir problem olmaz değilmi...
o kadar uzun sürmüyo aslında ben 1 haftada aldım şişli etfalden raporumu salı gittim öbür çarşamba gel al dediler aldım bu salı da rama gidicez ama ram hemen vermiyor hazır olunca arıyorlar hazır diye gidip alıyorsun sonra eğitime başlıyorsun bizim 3. rapor tazelememiz oluyor bu
ben bu soruya daha öncede cvp yazmıştım ama takip etmiyorsunuz sanırım cvpları eeg zor değil uyurken çekiliyor başına elektrotlar yapıştırıyorlar ölçüm yapıyorlar uyumazsa ilaç veriyorlar uyusun diye bizim temiz çıkmıştı
aynı gün içinde vermiyorlar maalesef hazır olunca arıyorlar gidip alıyoruz benimde salı günü ram randevum geçen sene 1 haftada almıştık ramdan raporumuzu kendinize bi merkez bulduysanız ücretsizde hemen başlatabilirler bizim merkez çocuk biran önce başlasın rapor nasılsa çıkacak çıkınca getirirsiniz deyip hemen başlatmıştı bizi halada aslında 24 kasımda bitti bizim raporumuz ama ara vermeden eğitime devam ediyoruz ücretsiz
aynı gün içinde vermiyorlar maalesef hazır olunca arıyorlar gidip alıyoruz benimde salı günü ram randevum geçen sene 1 haftada almıştık ramdan raporumuzu kendinize bi merkez bulduysanız ücretsizde hemen başlatabilirler bizim merkez çocuk biran önce başlasın rapor nasılsa çıkacak çıkınca getirirsiniz deyip hemen başlatmıştı bizi halada aslında 24 kasımda bitti bizim raporumuz ama ara vermeden eğitime devam ediyoruz ücretsiz
canım benim otizm yazıyor bizim hala otizm dede %80 istiyolarmış yüzdesini seninki maaşallah artık otizm yazmıyordu hiperaktif yazıyordu değilmi güzel düşünmüşsün evet bencede rahat olur o zaman benim minik merkezde büyüdü bizle baksana oda çok şey öğrendi abisi sayesinde
sezgin kartalı siz önermiştiniz değilmi?
bizim ilk raporda a tipik otizim yazıyodu yeni çıkanda dehp yazıyo dediğin gibi olabilir cnm belli bir sınırda olması gerekiyo olabilir
evet ben kendisiyle görüştüm siz m.köy civarı deyince aklıma geldi ben çok istedim oğlumu sezgin beyin merkezine götürmeyi ama ben anadolu yakasındayım facede var oradan iletişim bilgilerini alabilirsiniz
evet yarın için randevu aldım..iNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?