Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
verdiğin komutları yerine getirebiliyormu..al ver otur kalk bardağı masanın üstüne bırak....kumandayı getir televizyonu açalım gibi gibi mesala..

her zaman değil.
mutfaktan birşey veriyorum bunu odaya götür diye götürüyor. başka birşeyle ilgilenirken birşey söylüyorum onu yapmıyor. arabasını arıyor mesela odada mutfakta oğlum git al gel diyorum gidip alıyor onu.

arkadaşlar merhaba,

nazdem ve çok masum;

bakırköyden raporumuzu bugün aldık rapor üzerine 1 yıllık olduğu %40 iş göremezlik yazıyor...hangi konularda eğitim alması gerektiğine rammı karar veriyor...

raporu hastaneden aldınız sanırım şimdi bağlı olduğunuz ilçedeki rehberlik arşatırma merk randevu alın ordada oğlunuzu küçük bir değerlendirmeye alıcaklar sonra ihtiyacı olan maddeler raporuna işlenicek grup eğitimi.sosyal beceriler,ince motor gelişimi vs sonra onu alıp istediğiniz rehabitilasyon merkezine başlayabilrsiniz

merhabalar,

evet aynen öle yaptık...14 ocağa gün vermişler..14 ocakta yapılan değerlendirme sonucu aynı gün içerisinde alabiliyoruz değilmi raporumuzu...rehebilitasyon olarakta cumartesi gününe randevu aldım..inşallah ordan bir problem çıkartmazlar raporu alacağımız tarih biraz uuzn çünkü...olmadı rapor tarihine kadar artık ücretli alırız ondan sonrasındada özel eğitimi alacağı kurum ihtiyacına göre bir program düzenler bizi yönlendirir herhalde...devletin verdiği kısmın dışında da eğitim için + eğitim öngörürülermi...

bakırköyün dışında çapanında sağlık kuruluna rapor için evrak vermiştik.ordanda rapor çıkıcak bir problem olmaz değilmi...

canım benim otizm yazıyor bizim hala otizm dede %80 istiyolarmış yüzdesini seninki maaşallah artık otizm yazmıyordu hiperaktif yazıyordu değilmi güzel düşünmüşsün evet bencede rahat olur o zaman benim minik merkezde büyüdü bizle baksana oda çok şey öğrendi abisi sayesinde

o kadar uzun sürmüyo aslında ben 1 haftada aldım şişli etfalden raporumu salı gittim öbür çarşamba gel al dediler aldım bu salı da rama gidicez ama ram hemen vermiyor hazır olunca arıyorlar hazır diye gidip alıyorsun sonra eğitime başlıyorsun bizim 3. rapor tazelememiz oluyor bu

aslında değişebiliyor. bir yere gittiğimizde çok mutlu insanlara çok yakınken başka bir yere gittiğimizde kendi halinde kalabiliyor. tam çözebilmiş değilim.
eeg çekimi zor mu ?

ben bu soruya daha öncede cvp yazmıştım ama takip etmiyorsunuz sanırım cvpları eeg zor değil uyurken çekiliyor başına elektrotlar yapıştırıyorlar ölçüm yapıyorlar uyumazsa ilaç veriyorlar uyusun diye bizim temiz çıkmıştı

aynı gün içinde vermiyorlar maalesef hazır olunca arıyorlar gidip alıyoruz benimde salı günü ram randevum geçen sene 1 haftada almıştık ramdan raporumuzu kendinize bi merkez bulduysanız ücretsizde hemen başlatabilirler bizim merkez çocuk biran önce başlasın rapor nasılsa çıkacak çıkınca getirirsiniz deyip hemen başlatmıştı bizi halada aslında 24 kasımda bitti bizim raporumuz ama ara vermeden eğitime devam ediyoruz ücretsiz

biz ilk olduğumuz için bir takım testler istiyorlar denver gibi bunun içinde hastane randevu veriyor artı heyet günü için randevu veriyolar ...randevu tarihleride uzun oluyor..2 ay oldu nerdeyse bizimki bakırköye 2 ay önce konuşma için başvurduk..verdiği randevu tarihleri sıramız geldide sonunda neticeye ulaşacağız inşallahh...
Çapanın doktoruna 13 ünde gitmiştik 17 sine kan+idrar testi, sağlık kuruluna verilecek evrağı verdi 3 hafta içerisinde belli olur dediler..11 ocağada eeg si var.

bizimkide temiz çıkar inşallah. daha doktor muayenesine bile gitmedik. randevumuz haftaya

iyi insanlarmış inşallah bizim eğitime başlayacağımız yerde müsama gösterir..

sezgin kartalı siz önermiştiniz değilmi?

bizim ilk raporda a tipik otizim yazıyodu yeni çıkanda dehp yazıyo dediğin gibi olabilir cnm belli bir sınırda olması gerekiyo olabilir

bizim ilk raporda a tipik otizim yazıyodu yeni çıkanda dehp yazıyo dediğin gibi olabilir cnm belli bir sınırda olması gerekiyo olabilir

aman canım yaa neyse ne biz gelişmelere bakalım iyilermi iyiler değişim varmı var isterse dediğin gibi %100 yazsın tabi yazmasında bugün öğretmenin raporlarınıda aldım biraz karıştırdım ram a vericez ya mesela si olanların çoğu b olmuş 1-2-3 olan notlardan 2 tanesi 1 oda ailesini sölememe ve çişini sölememe çoğunluk 3 bi kaç tane 2 var ay karne gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…