Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Nazdem Hanım Merhabalar,

Güzel haberleriniz umut verici..İnşallah benim yavrumunda güsel günlerini görmek nasip olur?

melek hanım merhaba,

doktor görüşmeniz nasıl geçti?

ne yazıkki pek beklediğim gibi değildi.
atipik otizm ve hiperaktivite teşhisi koydu doktor. raporda öyle yazacakmış. gelişim testi ve eeg için randevu alıcaz bugün. açıkçası az çok bildiğim şeyleri söyledi. artı birşey yok yani.

bizimle aynı tanıyı koymuş peki ilaç verdimi?Yorumları nasıldı yani neye bağladı durumu?çocukla iletişim kurmayı denedimi?

canım ayrıca daha önceki gittiğiniz doktora kan idrar testi yaptırmıştınızya siz belliki osman bey tekrar istememiş bu testleri sizden....ağır metal fazlalığı kurşun fazla çıkmıştı demiştiniz bu fazlalıklar idrardamı belli oluyor yoksa kandamı?

biz ağır metallerle ilgili kullandığımız ilaçları söyledik doktora. işin o tarafıyla pek ilgilenmedi sanırım. çocukla pek fazla iletişimi olmadı. 3 tane ilaç yazdı. çocuğun algılamasıyla ilgili ilaç ve vitamin.kurşun idrarda çok fazla çıktı bizim. kafam çok karışık. belli bu çocuğun eğitim alması gerekiyor ama hiçbi yerden açıklayıcı bilgi alamıyorum.

ilaçların adı nedir?bi açıklama felan yapmadımı yani...adı ile seslenmedimi?tepkilerini bakmak adına...hım yani idrarda çıkyıor ağır metal fazllalıkları...benim oğlumun idrar testi sonuçlarını aldık kan ile beraber kanda bi sıkıntı yok ama idrar testini tekrar istediler..Ona göre sonuca yorum yapacaklar...İdrar testinde ne gibi bir açıklama yazıyordu sizin tıp dilinde...

bir iki kere denedi.ben zorla sora ssora açıklama yapmasını istedim.
idrar testi adli tıpta yapılıyor. liste halinde değerler yazıyor referans aralıkları falan.
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz

bir iki kere denedi.ben zorla sora ssora açıklama yapmasını istedim.
idrar testi adli tıpta yapılıyor. liste halinde değerler yazıyor referans aralıkları falan.
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
osman bey istedi bizden çapada....ama bize verilen raporda sadece mesala kan da herhangi bir sorunla karşılaşılmmaıştır.idrarda tıp dilinde bişey yazmışlar görülmüştür.Tekrar yapılması uygun görülür şeklinde...

2 defa yaptırdık biz ağır metal testi. ilaç veriyorlar onu çocuk içiyor daha sonra belirli saate kadar idrarını toplayıp tahlil için veriyoruz. bu şekilde yaptırdık biz.

2 defa yaptırdık biz ağır metal testi. ilaç veriyorlar onu çocuk içiyor daha sonra belirli saate kadar idrarını toplayıp tahlil için veriyoruz. bu şekilde yaptırdık biz.

bizden bu şekilde istemediler sadece normal idrar testi...herhalde isterlerdi değilmi yA...sürekli hergün bişey duyuyorum kafam karışıyor...

bizden bu şekilde istemediler sadece normal idrar testi...herhalde isterlerdi değilmi yA...sürekli hergün bişey duyuyorum kafam karışıyor...

benim ilk başvurduğum bölüm metabolizma idi. konuşma sorunu için çocuk bölümüne gittim oraya yönlendirdiler. biryığın test tahlil derken bunlar çıktı. daha sonra psikiyatri bölümüne gösterdim
(bu arada mesaj gönderemiyorum)

İLK COCUK BÖLÜMÜNE KONUŞMA PROBLEMİ İLE GİTTİNİZ SİZİ METABOLİZMAYA YONLERNDİRDİ TEST SONUÇLARINDADNDA PSİKİYATRİYE doğrumu anlamışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…