- Konu Sahibi melodi1970
-
- #2.221
hayırlısı olsun çok iyi bi merkez ama inş başlarsınız sezgin beyde çok iyi bir eğitimci
aman canım yaa neyse ne biz gelişmelere bakalım iyilermi iyiler değişim varmı var isterse dediğin gibi %100 yazsın tabi yazmasındabugün öğretmenin raporlarınıda aldım biraz karıştırdım ram a vericez ya mesela si olanların çoğu b olmuş 1-2-3 olan notlardan 2 tanesi 1 oda ailesini sölememe ve çişini sölememe çoğunluk 3 bi kaç tane 2 var ay karne gibi
inşallah...Bir problem çıkarmazlar..ben bayrampaşada oturuyorum...Biras zor olucak ama ne yapalım katlanacağız artık...Yanlız benim kafama takılan şey bakırköy den çıkarılan rapordaki tanı kısmına yaygın gelişimsel bozukluk,diğer oran olarak %40 zihinsel duygusal ve ruhsal kısmı işaretlemişler...konuşma ile ilgili herhangi bir şey yok....ramdanmı belirliyolar tanısını hangi konuda eğitim alacağını....kafam karıştı....çapadanda rapor çıkacak..her iki hastanedede raporumuz olucak problem olurmu daha sonrası için...
aynen canım dediğin gibi iyi olmaları herşeyden önemli..sözel ifade b olmuş dedigin sanırım bireysel olarak yerine getirebiliyor anlamına geliyor galiba
oku oku anca kafama girdi mo model olma si sözel iletişim b bağımsız demekmiş
evet neye gerek olduğuna ram karar veriyor merkeze gidince servis sorun belki vardır sizin orayada yada yakın bi ortak noktadan alabilirler servisler ücretsiz bilginiz olsun
merhaba görüşmeye gittim eğitime başlayacağız..ancak servis yokmuş malesef ulaşım zor olucak ama önemli olan eğitimin kalitesi..
inşallah faydasını görürüz...
hayırlısı olsun çok iyi bi merkez ama inş başlarsınız sezgin beyde çok iyi bir eğitimci
merhaba görüşmeye gittim eğitime başlayacağız..ancak servis yokmuş malesef ulaşım zor olucak ama önemli olan eğitimin kalitesi..
inşallah faydasını görürüz...
merhabalar,
sezgin bey ile görüşmeye gittik kurumuna başlayacağız eğitime ancak..eğitimciler hergün farklı birisi olucakmış sabit bir eğitimci yok yani...Sizce bu duurm olumlu mu olur yoksa olumsuzmu?
nedeen sabit değil allaalla bilemem ama ben 2.5 senedir hep aynı eğitimci ben değişik istemedim oğlumda istemiyor zaten başkasını alıştı ona bilemiycem iyimi olur
eğitim kurumundan sabit bir eğitimcinin olmaması anlamındaki açıklama cocuğun tek kişiye alışmamalarını sağlamakmış...Bu durumda kafamı karıştırdı açıkcası..
benim oğlum da tek öğretmenle devam ediyor hiç değiştirmediler hatta birgün 10 dk öğretmenimiz geç kaldı derse uyuyakalmış yani, yerine arkadaşı girdi 10 dk .kadar. gel,nce baya bi özür diledi. değişmemesi iyi olur demişti.
salı günü ram daydık önümüzdeki salı hazır olacakmış raporumuzu almaya gidicez bu yılda hastane ram rapor koşturmacamız bitti ram ana okuluna devletin yollayabilirsiniz dedi dün gittim müdürle konuştum bu sene geçti öbür çocuklar baya bişeyler öğrendiler filan dedi tabi benim oğluşun marifetlerini bilmediği için sölemedimde otizm dedim ama seneye verin filan dedi dedim olmaz seneye kadar alışması lazımmış ram gerekirse yazı yollarım dedi dedim ana sınıfınıda gezdim başlıycaz ama sabahçı olacak 8.30 12.30 bakalım uyandırabilecekmiyim
çok sevindim inşallah başlarsınız ilk başlar zorluk çeker ama alışır gündüz 2 saat uyutuyordum okuldan gelince akşamda uyumak bilmiyordu sonra uykuyu bıraktık akşam 9 olunca sızıyodu zaten şimdi öğlenci öğlene kadar döne döne uyuyuyo zaten akşamda 12 den ömce uyumuyo...
nazdencim insallah anlayışlı öğretmen ve velilere rastlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?