- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #2.521
Bugün parka gittik salıncakta sallanıyordu sonra 11 aylık bir bebeği bindirdi annesi yan salıncağa oğlum korktu inmek istedi ve indi sonra yeniden sallandı kaydırakta bir kaç tane 9 10 yaşlarında çocuklar vardı abicik diyerek onların yanına gitti onlarla oynadı ellerini tuttu oynadıkları oyun oğlumun çok hoşuna gitti peki ya oğlum neden kendi yaşıtlarından ve bebeklerden korkuyorbende bundan korkuyorum
mrb kızlar 21 aylık oğluma atipik otizm teşhisi konuldu.götürdügümüz prof göz temasının iyi olduğunu söyledi ama belirtiler var dedi.testlerinin hepsini yaptırdık temiz cıktı. özel eğitime başladık evde bizlerde ilgileniyoruz.takıntılarımız var çizgi izliyo ve gözlerinin yanıyla çizgi takibi yapıyo . boş kalınca takıntılar artıyor.takıntıları konusunda ne yapacagımızı bilmiyorum.eve gelen eğitimcimiz kreşi önermiyor takıntılarına sürekli kızın diyor.egitim merkezindeki eğitimcimizde geçecegini dikkatini dagıtın diyor kime inanacagımızı şaşırdık sizlerden ricam benim karmaşık durumumu yasayan anneler lütfen yardım edin.neler yapılabilir oglum için takıntılar ve sosyal yaşamı için. kreş konusunda kararsızız.kreş için cok küçük olduğunu takıntılarının artacagını söylediler.ilgilenenlere şimdiden teşekkur edrim cevaplarınızı bekliyorum
mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen
merhaba...öncelikle geçmiş olsun....teşhisinizi erken almışsınız ve eğitiminize çok erken başlamışsınız..bu çok güzel..bu arada takıntılarla bizimde başımız dertte...oğlum 4 yaşında otizmli..bu aralar dolap kapaklarına takıntısı var..sürekli açar kapar nerde olursa olsun,içinde ne var ne yok bakmaz bile sadece açar kapar...her defasında sabırla yanlış hareket olduğunu anlatıyorum yada dikkatini dağıtıcak bişiler yapıyorum...çikolata veriyorum,yüksek sesle şarkı söylüyorum vs...eve gelen eğitimciniz neye dayanarak kızın dedi anlayamadım,sanırım kendisi kolay yolu tercih ediyoryani kızıyor bari acı biberide yanında bulundursun ceza falan verir..bence yanlış bir tercih ve eğitimciniz hakkında bir kere daha düşünün derim....
merhaba...öncelikle geçmiş olsun....teşhisinizi erken almışsınız ve eğitiminize çok erken başlamışsınız..bu çok güzel..bu arada takıntılarla bizimde başımız dertte...oğlum 4 yaşında otizmli..bu aralar dolap kapaklarına takıntısı var..sürekli açar kapar nerde olursa olsun,içinde ne var ne yok bakmaz bile sadece açar kapar...her defasında sabırla yanlış hareket olduğunu anlatıyorum yada dikkatini dağıtıcak bişiler yapıyorum...çikolata veriyorum,yüksek sesle şarkı söylüyorum vs...eve gelen eğitimciniz neye dayanarak kızın dedi anlayamadım,sanırım kendisi kolay yolu tercih ediyoryani kızıyor bari acı biberide yanında bulundursun ceza falan verir..bence yanlış bir tercih ve eğitimciniz hakkında bir kere daha düşünün derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?