- Konu Sahibi melodi1970
-
- #2.561
Ben gunumu one aldirdim ve erken istanbula döndüm ve cocuk norolojiye digorta hastanesine gittim gurebaya adam bu cocuk normal dedi maalesef butun hata bende babadindaymis(( dayadik pepeyi dayadik tv yi cocuk icine kapandi sonra uzman Psikolog a goturduk o da birseyi yok ilgilenin hep konusun tv izletmeyin nolur hep gezdirdim o ramazanda oruclu halimle indirdim cikqrd5im oynattim konustum hep ilgilendim 24 saat basindan ayrilmadim kaybetmek uzere oldugum anda Rabbim onu bana bi daha bagisladi Çocuklarınızı mumkun mertebe tv den uzak tutun hoscakalin sevgiyle kalin...
Yanlis anladiniz oglum otizmli degil evet tv otistik yapmiyor ama cocugun beyin gelisimine kesin olarsk zarar veriyor cocuklarimiz bizim gibi tv yi anlayarak izlemiyor hizli renk gecisleri beyinlerini geriletiyorSevgili Sivrikaya, televizyon izletmek bir çocuğu otizmli yapmaz. Sadece otizmi olan bir çocuğu daha kopuk hale getirir.Daha çok yalnızlaştırır.Şu saatten sonra tv izletmek sizin suçunuz olur ama artık biliyorsunuz otizmli olduğunu tv olayına sınırlandırma getirmelisiniz.
Yanlis anladiniz oglum otizmli degil evet tv otistik yapmiyor ama cocugun beyin gelisimine kesin olarsk zarar veriyor cocuklarimiz bizim gibi tv yi anlayarak izlemiyor hizli renk gecisleri beyinlerini geriletiyor
Ben gunumu one aldirdim ve erken istanbula döndüm ve cocuk norolojiye digorta hastanesine gittim gurebaya adam bu cocuk normal dedi maalesef butun hata bende babadindaymis(( dayadik pepeyi dayadik tv yi cocuk icine kapandi sonra uzman Psikolog a goturduk o da birseyi yok ilgilenin hep konusun tv izletmeyin nolur hep gezdirdim o ramazanda oruclu halimle indirdim cikqrd5im oynattim konustum hep ilgilendim 24 saat basindan ayrilmadim kaybetmek uzere oldugum anda Rabbim onu bana bi daha bagisladi Çocuklarınızı mumkun mertebe tv den uzak tutun hoscakalin sevgiyle kalin...
Yok cok sukur masallah acildi eğitime gitmedi ben surekli ilgilendim oynadim tek sorun tv izlemesiymis nerdeyse hic izletmiyorum normale döndü tv nin zarari anlatmakla bitmezşu an nasıl peki eğitime hiç gitmeimi sizin sayenizemi normale öü....bilgs arızalı tuşlarımın hepsi basmıyo kusura bakmayın
Merhaba , benim kızımda 21 aylık ve otizm den şüpheleniyoruz doktorumuz götürün mutlaka dedi noroloğa. iki gündür yedim bitirdim kendimi seslendiğimizde hiç bakmıyor hiç hemde. yaşıtlarındaki çocukları istemiyor kimseyi hep yalnız oynar ..
yarın cerrahpaşaya götürcez ama randevu aylar sonraya verirler acilden bakarlarmı yada acil bakmaları için ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?